Kabeltromle

Her finder du vores store udvalg af kabeltromler. En kabeltromle er ofte en nødvendig enhed for at forlænge strømkabler, især til udendørs brug. Fås med mange forskellige længder, og plads til flere stik.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Kabeltromle

Kabeltromle - 40m (1 udtag) Unite
Kabeltromle - 40m (1 udtag) Unite

Max belastning rullet ind: 900 W
Max belastning rullet ud: 2300 W

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 21. juni 2024
Brennenstuhl Garant Kabeltromle 15m (4 stik)
Brennenstuhl Garant Kabeltromle 15m (4 stik)

Velegnet til indendørs brug
15 meters kabel

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 25. juni 2024

4 ting du bør overveje, når du køber en kabeltromle

Der er mange ting som du bør overveje, når du skal til at købe en kabeltromle, så du er sikker på at du den kabeltromle der passer bedst til dine behov.

Vi giver derfor herunder en række overvejelser som du kan gøre sig, inden du investere i en kabeltromle, så du kan vælge den rette til dig.

#1 - Hvad skal du bruge kabeltromlen til?

Der findes mange situationer, hvor en kabeltromle kan være rigtig god at have, så du har mulighed for lettere at kunne tilslutte dine værktøjer til strøm.

Du kan nemlig komme ud for situationer, hvor du ikke har et strømstik til rådighed for dine værktøjer eller andre elektroniske enheder.

Hvis du for eksempel ikke har mange strømstik i haven, så kan en kabeltromle være god at have, da du kan tilslutte den til strømmen indendørs.

Herefter kan du bruge dens meget lange ledning til at tage tromlen med strømudtag ud i haven, hvor du så kan tilslutte dine haveredskaber eller værktøjer.

Det kan være at du er i gang med renovationer i bestemte værelser, og du er nødt til at slå strømmen fra i dem, så kan det være godt med en kabeltromle der kan forbindes til en stikkontakt der stadig virker og bringe strøm til dig.

Det kan derfor være vigtigt at du overveje, hvilke projekter og opgaver som du skal bruge kabeltromlen til, så du kan overveje hvilken type kabeltromle der passer til dig.

#2 - Hvilken type kabeltromle passer bedst til dig?

Der findes forskellige typer af kabeltromler der kan lidt af hvert, og det er derfor vigtigt at du overvejer, hvilke funktioner du gerne vil have på din kabeltromle.

De fleste typer af kabeltromler er bygget til både at kunne bruges indendørs og udendørs, men de er mest praktiske når du bruger dem udendørs, da det er ofte her, hvor du mangler stikkontakter.

Her er det godt at overveje, hvor langt et kabel du gerne vil have på kabeltromle, da det er længden der bestemmer, hvor langt væk fra en stikkontakt du kan placere kabeltromlen og stadig få strøm.

Hos avXperten kan du finde blandt andet følgende kabellængder i vores sortiment:

  • 5m
  • 8m
  • 15m
  • 20m
  • 25m
  • 40m

Du har derfor rig mulighed for at vælge en kabellængde der passer til dine behov.

Hvis du gerne vil opbevare kabeltromlen udendørs i skuet, så er det nok en god ide at få fat i en kabeltromle der har kapsler til at dække over udtagne.

Kapslerne vil nemlig beskytte mod regn og fugt, så kabeltromlen ikke tager skade, hvis den bliver opbevaret kolde og fugtige steder.

Kabeltromler er generelt ret robuste, da de ofte bruges af håndværkere, men derfor skal de gerne holdes så meget væk fra regn og fugt som muligt.

Derudover har mange modeller et smart håndtag, som gør det meget let at rulle kablet ind igen, hvilket kan være meget behjælpeligt når du skal rulle et 40m kabel ind igen.

Nogle har endda et automatisk elektrisk system, så du ikke selv skal til at rulle hele kablet sammen igen.

Samtidig så sørger kabeltromlen for at kablet bliver ordentligt rullet sammen, så det både ser pænt ud, men også så kablet ikke bliver filtreret sammen og gør det mere besværligt at rulle ud igen.

#3 - Hvilket type udtag skal du bruge på tromlen?

Der er forskellige typer af udtag på kabeltromlen, så det er vigtigt at du undersøger om de passer til det værktøj du gerne vil bruge, da du ellers kan komme ud for at du ikke kan bruge kabeltromlen.

Ofte finder du to typer af udtag på en kabeltromle, nemlig Schuko og CEE stikket.

Schukostikket er kendt fra den almindelige danske husstand, da det er essentielt det samme stik som du også bruger i hjemmet.

Det betyder at hvis du har en kabeltromle med Schukostik, så kan du tilkoble ethvert redskab eller værktøj som du også kan tilslutte i de normale stikkontakter.

Det gør denne form for kabeltromle meget fleksibel med hensyn til hvilke enheder og maskiner som du kan tilkoble.

Den anden type er CEE stikket, hvilket er et mere specialiseret stik der kan trække mere strøm.

CEE stikket bliver mest brugt til større maskiner og redskaber, og kan derfor oftest findes på byggepladsen eller på fabrikken.

Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvilken type af udtag som passer bedst til dig.

#4 - Hvor mange udtag har du brug for?

Der findes forskellige typer af kabeltromler der har forskelligt antal af udtag installeret i sig, så det kan være en god ide at overveje, hvor mange du har brug for, inden du gør et køb.

Langt de fleste kabeltromler har plads til fire udtag, så du kan tilkoble op til fire forskellige devices til tomlen.

Det gør kabeltromlen meget fleksibel og giver dig mulighed for at have flere redskaber og maskiner koblet til på samme tid, så du ikke hele tiden skal skifte imellem dem.

Det gør det også muligt for flere personer at arbejde samtidig, uden at skulle vente på hinanden med at blive færdige med deres opgaver.

Skulle du have brug for endnu flere stikkontakter, så er det også lidt at tilføje en ekstra stikdåse, så du så får endnu flere stikkontakter at vælge mellem til arbejdet.

Du kan også få en mindre type kabeltromle, der kun har et udtag til ét strømstik.

Forskellige fordele ved at bruge en kabeltromle

Der er flere fordele ved at gøre brug af en kabeltromle som en forlænger i stedet for en almindelig forlængerledning.

For det første, så har du meget større mulighed for at få orden på dine ledninger, når du bruger en kabeltromle, da du hurtigt og let kan rulle det hele sammen igen.

Når kabeltromlen er rullet sammen, så fylder den heller ikke meget i forhold til andre ledninger, og den er hurtigt og let at håndtere på farten.

Derudover slipper du for at have en masse ekstra ledninger liggende, da alle redskabers ledninger kan samles i kabeltromlen udtag i stedet for at du skal trække en helt masse ekstra forlængerledninger fra huset af.

I stedet for mange ledninger, har du en enkelt der er trukket ud til kabeltromlen.

Det sikre dig nemlig en praktisk og effektiv kabelføring, der gør det muligt for dig at få adgang til strøm uanset, hvor du befinder dig henne.

Det robuste design på kabeltromlen sikre også at den kan holde til lidt af hvert, hvilken kan være en stor fordel, hvis den skal bruges omkring større maskiner og håndværkere.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007