Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Fuga tilbehør

Fuga tilbehør til ethvert behov.

Læs mere om Fuga tilbehør

Hvad gør LK Fuga brandet kendt?

LK Fuga er en lille stikkontakt og fatning til en bred række af forskellige komponenter og produkter.

Produceret af Lauritz Knudsen, som står for en langt række af forskellige El-Artikler, LK Fuga serien af stikkontakter er kendt for deres kvalitet og klassiske design.

LK Fuga blev designet af Jørgen Juhl tilbage i 1981 og er siden blevet en af de foretrukne stikkontaktdesigns som man kan finde i de danske hjem.

LK Fuga serien har solgt mere en 50 millioner komponenter siden dens lancering i 1981, og designet har vundet en langt række priser indenfor kvalitet og funktionalitet.

Når du køber tilbehør til LK Fuga serien, så kan du være sikker på at kvaliteten er i orden og du får et produkt som passer til dine stikkontakter.

7 Smarte løsninger fra FUGA serien

Der findes mange typer af tilbehør til den klassiske LK Fuga stikkontakt.

Det er derfor vigtigt at overveje hvilke tilbehør man har brug for til den rette opgradering af dit hjem.

Vi beskriver her en række af forskellige produkter som passer til LK Fuga stikkontakten, så du kan få et overblik over mulighederen i udvalget af tilbehør.

#1 - Monteringsrammer

Monteringsrammen hjælper med at holde stikkontakten eller afbryderen fast, så der er mindre risiko for at stikkontakten går løs fra væggen, hvis der bliver hævet for hårdt i ledningen.

En monteringsramme gør det nemmere at sikre en præcis, fleksible og enkel installation af LK Fuga kontakter.

Når monteringsrammen først er monteret, kan man hurtigt og let påsætte indsatsrammen ovenpå, og dermed sikre at stikkontakten sidder forsvarligt fast på væggen.

Monteringsrammerne er af et isoleret materiale, som mindsker chancen for at få stød for stikkontakterne som er monteret med dem.

#2 - Glødelamper

Glødelamper kan monteres i stikkontakter for at vise om kontakten er aktiv eller slukket.

Dette betyder at brugeren altid er klar over om en pågældende kontakt er aktiv med strøm eller om kontakten er slukket og det er sikkert for brugeren at gøre brug af kontakten.

Det kan være vigtigt at vide om der er aktiv strøm i kontakter, især hvis der er ekstra høj spænding eller når man skal tilkoble elektrisk værktøj som potentielt kan være farligt.

Med en glødelampe som passer til LK Fuga, er man sikker på at vide hvornår strømmen er tændt eller slukket, og sikre virksomheden eller dit hjem imod potentielle strømskader.

#3 - Signallamper

Signallamper er primært designet til enten at lyse konstant eller blinke alt efter indstillingerne.

De kan monteres direkte i bl.a. indmuringsdåser, indstøbningsdåser eller forfradåser.

Signallamper er gode til brug, der hvor man skal give signaler om forskellige ting.

Dette kunne f.eks. være på arbejdspladsen, hvor man skal signalere at et rum er i brug eller at rummet er blevet ledigt.

Signallamper kan også bruges som advarselslamper, hvor de angiver at der er noget galt i området eller på arbejdspladsen og man skal forlade stedet.

Det gøres ofte sammen med en form for lydalarm.

En signallampe kan let monteres omkring på virksomheden uden de store problemer, så længe man har en LK Fuga stikkontakt i nærheden.

#4 - Nøglebetjening

En af de mange muligheder indenfor LK Fuga komponenter er nøgleafbryderen, som anvendes til at forhindre utilsigtet adgang til at tænde eller slukke for strømmen.

Med en nøgleafbryder kan du sikre dig at fremmede personer ikke kan tænde eller slukke for lyset uden den tilhørende nøgle.

Nøgleafbrydere hjælper med at sikre hjemmet eller virksomheden fra uvedkommende pilfingre.

For at kunne gøre brug af nøgleafbryderen er det vigtigt at have den tilhørende nøgle, som ofte sælges separat from selv nøgleafbryderen.

Vær derfor opmærksom på om du får en nøgle med i købet, når du er interesseret i en nøgleafbryder til firma eller hjem.

#5 - Skruetårn

Skruetårn til LK Fuga serien er primært beregnet til indmuring- og indstøbningsdåser, hvorefter man kan monterer en teknisk rammer ovenpå dåsen.

Skruetårnet sikrer en god og solid fastgørelse af dåsen i muren, samt opretningsmuligheder og forøget sikkerhed for installationen.

Indmuringsdåserne i LK Fuga serien er designet til at være kompatible med disse skruetårne, og kommer med ekstra riller og slids som gør det let at påsætte skruetårnet på dåsen.

Dette hjælper med at gøre installationen af indmurings- og indstøbningsdåsen langt mere sikkert og solid i forhold til, hvad den ellers ville være.

Så hvis man har brug for en sikker og præcis installation af stikkontakter, så overvej at gøre brug af skruetårne.

#6 - Samlestykke

Samlestykket til LK Fuga serien bliver primært brugt til at give en robust sammenbygning af indstøbningsdåser.

Generelt bliver det anbefalet at gøre brug af samlestykket i vandrette støbeforme i betonindustrien.

Vær dog opmærksom på at disse produkter ikke passer til alle type af indstøbningsdåse, og derfor skal man vælge de rigtige samlestykker til de rigtige indstøbningsdåser.

#7 - Kabel udstyr

Der er en række forskellige tilbehørsprodukter som er tilegnet kabler og deres tilførsel til stikkontakter og stikdåser omkring i hjemmet.

Blandt andet kan du finde plasttyller som er beregnet til at sikre at kablet i muren bliver ført ordentligt ind i indmurings- og indstøbningsdåser før man installerer dåse i muren.

Ordentligt kabel udstyr sikrer at kablerne bliver ordentligt monteret og gør hele elinstallationen mere sikker for både bruger og installatør.

Disse kommer i en variation af farver, så man kan tilpasse det til stikdåsen udseende, hvis det skulle være et ønske.

Hvad er fordelene ved Fuga Tilbehør?

Fordelene ved at købe Fuga tilbehør, er at du altid er sikker på at de forskellige komponenter passer til de klassiske danske stikkontakter og installationer.

Det er vigtigt når man snakker elinstallationer, at sikrer sig at både produktet og installationen er af ordentlig kvalitet, da defekte produkter kan potentielt gøre skade.

Med LK Fuga tilbehør sikrer du kvaliteten i produktet og kompatibiliteten til langt de fleste danske stikkontakter.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007