Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Udendørs bruser

En udendørs bruser er genial hvis du vil skylle dig efter en tur på stranden eller i poolen, eller hvis du blot har beskidte fødder, så du slipper for snavs på gulvet indenfor.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Udendørs bruser

Udendørs bruser - Muligheden for at tage et bad udenfor

På en meget varm sommerdag vil det være godt at kunne tage et skyl og blive kølet helt ned for ikke at bukke under for det hede sommervejr.

En helt ideel løsning vil være at bruge en udendørs bruser, så du lige kan tage et hurtigt bad udenfor for fx at du kan skylle dig efter en tur på stranden, eller efter du har været i familiens pool/badebassin.

En udendørs bruger kan fx være et simpelt setup i form af blot et rør og et brusehoved, hvor du kan koble din haveslange på en studs i bunden af selve røret.

Hvis det er en løsning du kunne tænke dig at have ude i din have især under sommerperioden, så har vi et fint udvalg af udendørs brusere på vores side, som du kan få meget forfriskende glæde ud af.

Ting du skal overveje inden du køber en udendørs bruser til din have

Er det første gang at du overvejer et køb af en udendørs bruser til dit hjem, men er meget ubekendt med markedet indenfor dem, så skal vi nok sikre dig at du bliver klogere på udvalget af dem.

Med vores gode informationer herunder kan du få hjælp med de overvejelser, du kan tænke over som forbruger, når det handler om købet og brugen af en udendørs bruser.

Du bliver gjort klogere på de typer af udendørs brusere og deres forskellige egenskaber og det tilbehør der findes til udendørs brusere der kan være nyttigt at have med i dine købstanker.

Typer af udendørs brusere og deres egenskaber

Det er med årene blevet meget populært for de haveejere der har store haver ved deres hjem rundt omkring i landet at have en udendørs bruser.

Da det netop er blevet meget efterspurgt med udendørs brusere gennem årene, så er der kommet med tiden en masse forskellige udendørs brusere som aldrig før, da der er tænkt ud fra folks behov og beliggenhed med deres hjem med hensyn til vandforbrug.

Udendørs brusere fås med varierende udseende og er lavet i forskellige materialer som fx kobber og rustfrit stål.

Her er nogle fx af de typer af udendørs brusere der findes ude på markedet:

  • Udendørs bruser med koldt vand. De fleste forbrugere går efter at få en udendørs bruser med koldt vand, da det er den nemmeste og ofte den billigste måde at komme i gang med at bruge den. Har du eventuelt et sommerhus eller kolonihavehus, så er en udendørs bruser med koldt vand den mest oplagte løsning at gå efter, da det er svært at få adgang til varmt vand til den slags boliger. Det kan være helt perfekt med en udendørs bruser med koldt vand til de varme dage ude ved stranden, hvor det vil være fint at have muligheden at skylle sandet af dine ben og saltet af din krop efter en god tur i stranden.
  • Udendørs bruser til spabad/swimmingpool. En udendørs bruser kan også være oplagt at have i dit hjem, hvis du ejer et udendørs spabad eller en swimmingpool, da det kan bidrage til bedre hygiejne, hvis du lige tager et hurtigt skyl under udendørs bruseren, inden du hopper i vandet.
  • Udendørs bruser med varmt vand. Er du ikke til en kold omgang bad og foretrækker at bruge varmt vand, så er det bare med at gå efter de udendørs brusere der kan bruge varmt vand og der findes forskellige måder, hvorpå du kan få varmt vand til den form for udendørs bruser via fx gasvarme, solceller og meget mere.
  • Udendørs bruser med afskærmning. Er du eventuelt et privat menneske der foretrækker plads til fred og privatliv, så er det med at gå efter en udgave af en udendørs bruser med afskærmning.

Husk altid at tjekke de specifikke produkters beskrivelse, så du er sikker på at få den helt perfekte løsning til dine behov.

Tilbehør til udendørs brusere

Når du først har købt dig en udendørs bruser du enten bruger til koldt eller varmt vand, så vil det være en god idé at have tanker omkring det tilbehør der kan bruges til en udendørs bruser.

Du kan fx komme ud for at brusehovedet laver problemer en dag og bare drypper hele tiden efter at du har brugt din udendørs bruser eller at slangen til den er utæt, så du slet ikke kan bruge udendørs bruseren, hvilket kan være surt at komme ud for efter en tur på stranden.

Der findes heldigvis et sortiment af tilbehør til udendørs brusere ude på markedet der gør at du kan få styr på den slags problemer eller andre problemer du måtte komme ud for med din udendørs bruser.

Her er en liste over eksempler på det tilbehør der findes til udendørs brusere:

  • Brusehoveder
  • Slanger
  • Gasslange med inkludret regulator
  • Brusestang
  • Håndtag

3 måder at få varmt vand til din udendørs bruser

Hvis du som forbruger foretrækker at gå efter at investere i en udendørs bruser hvor du har mulighed for at bruge varmt vand i stedet for at fryse under en kold udendørs bruser, så findes der gode måder på hvordan du kan få varmt vand på.

Vi vil komme ind på tre af de måder, du kan få varmt vand i dit brusehoved, så du ikke bliver nervøs for at få kuldegysninger, når du skal have en kvik skyller.

#1 - Udendørs bruser med gas

Vælger du en udendørs bruser med gas, skal du vælge at gå efter en gasvandvarmer som du kan koble din udendørs bruser til.

Så har du mulighed for at varme vandet op med gas, hvilket kan være godt at bruge til alle årets årstider.

Hvis det er en løsning du vil vælge at gå efter, så vil det være en god idé at tænke på hvordan du vil montere det.

#2 - Udendørs bruser med solceller

Er du som forbruger mere til de mere miljøbevidste løsninger, så kan det være sagen at gå efter en klimavenlig løsning i form af en udendørs bruser med solceller.

Så kan du få vandet varmet op med hjælp fra selve solen, da den er en vedvarende energikilde.

På samme tid er det også muligt at spare nogle kroner på elregningen på sigt.

#3 - Permanent udendørs bruser med varmt vand via VVS-installation

Hvis du går efter en permanent udendørs bruser med varmt vand, hvor du ubesværet kan skifte mellem det varme og kolde vand, som det passer dig, så kræver det en mere omstændig installation.

Lige den løsning kræver typisk hjælp fra en professionel VVS-installatør, da det kan være noget svært at rode med uden erfaring.

På den måde er du sikker på at få en god og stabil løsning der virker efter hensigten.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007