Stand-up Paddle Board

Her finder du vores udvalg af Stand up paddle boards, populært kaldt "SUP boards". Denne form for board er en aktiv og afslappende måde at nyde en tur på vandet på.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Stand-up Paddle Board

GoRunner Kajaksæde t/GoRunner Stand-Up-Paddleboard (SUP til Kajak)
GoRunner Kajaksæde t/GoRunner Stand-Up-Paddleboard (SUP til Kajak)

Omdan dit paddelboard til en kajak
Passer til GoRunner StandUp Paddleboard

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024

Stand-up Paddle Board - Sjov og afslappende hobby

Et stand-up paddle board, også kaldt et SUP board, kan give dig en sjov måde at være aktiv på ude i vandet på en afslappende måde.

Det at bruge et stand-up paddle board er noget alternativt i forhold til almindelig surfing, hvor du normalt ville vente en bølge du kunne surfe på og få det sus der følger med den oplevelse.

Med et stand-up paddle board kan du bare stå på det ude i vandet, mens du bruger en paddel til fremdrift og har ro til at nyde de naturlige omgivelser omkring dig uden bekymringer.

Mange mennesker har indenfor de senere år købt et stand-up paddle board til deres friluftsliv, og er du blevet fristet af de spændende muligheder der kommer af at bruge et stand-up paddle board, så har vi et fint udvalg af stand-up paddle boards, så du også kan få en lignende oplevelse som alle de andre.       

5 ting du skal overveje inden du køber et stand-up paddle board

Da det er blevet mere populært at bruge stand-up paddle boards, især mens det er sommer, så er der kommet flere forskellige stand-up paddle boards på markedet, der giver dig som forbruger en række af valgmuligheder.

Er du usikker på udvalget af stand-up paddle boards og er derfor i tvivl om de ting, du skal tage stilling til, før du køber dig et stand-up paddle board, så hæng endelig på herunder.

For vi skal nok hjælpe dig med at blive klogere på de forskellige stand-up paddle boards, vi har i vores udvalg samt informationer om deres egenskaber.

Vi kommer ind omkring de vigtige ting der er forbundet med et stand-up paddle board som fx bæreevne og mål.  

#1 - Typer af SUP boards og deres egenskaber

Selvom alle stand-up paddle boards kan bruges til det selvsamme formål, så kan der være forskelle på dem.

De ser nemlig ikke ens ud alle sammen i deres design, så der er noget at tage højde for, når du skal vælge at købe et SUP board.

Er du ny i verden indenfor SUP boards, så vil det være oplagt for dig at gå efter et begynder-stand-up paddle board der har en god bredde og som giver dig noget trygt stabilitet.

Et SUP board af denne type kan være nemt at bruge, uden at det kræver den store erfaring fra dig at bruge det første gang ude i vandet.

SUP boards er enten fast eller flad, så det vil være op til dig at finde ud af hvad der virker bedst for dig.

De oppustelige stand-up paddle boards er tit ofte efterspurgt af praktiske årsager, så der netop er plads til din bil, når dig og familien kører ud til en strand.   

Her er fx nogle af de egenskaber der findes i SUP boards:

 • Oppustning. Nogle SUP boards kan puste op med et tilhørende håndpumpe der følger med købet. Efter noget tids brug er dit kommende stand-up paddle board klar til at blive brugt.  
 • Skridsikker overflade. Mange stand-up paddle boards har en skridsikker overflade, så uanset hvor våd du bliver, mens du bruger dit SUP board, så du kan være sikker på at stå fast på dets overflade.  
 • Kobling af sikkerhedsline. På mange stand-up paddle boards er for nybegyndere er der mulighed for at tilkoble en tilhørende sikkerhedsline på det, så du også har mulighed for have den rundt om din ankel, hvis du skulle være uheldig at falde i vandet.  

Afhængigt af modellen og typisk også prisen på dit fremtidige SUP board, kan du forvente diverse forskellige funktioner og tilføjelser.

#2 - Max bæreevne (KG) på SUP boards 

Bæreevnen på stand-up paddle boards i alt almindelighed er en meget vigtig ting at tage højde for, inden du køber dig et SUP board.

Det kan anbefales at gå efter det SUP board med en større begrænsning end hvad du egentlig vejer, så du er 100% sikker på at den holder ordentligt.

Her er fx nogle forskellige vægtbegrænsninger i bæreevnen på stand-up paddle boards: 

 • 90 KG
 • 100 KG
 • 120 KG
 • 140 KG
 • 150 KG   

#3 - Mål på stand-up paddle boards 

Da ingen stand-up paddle boards er ens, så gælder det i høj grad også på baggrund af deres forskellige mål.

For stand-up paddle boards varierer meget med deres mål, så det vil være op til dig selv at afgøre, hvor stor dit kommende SUP board skal være i målene, hvilket du kan se nærmere på i de forskellige modeller, vi har i vores udvalg.

Her er fx nogle af de forskellige mål du typisk finder i stand-up paddle boards:

 • 243 x 57 CM
 • 274 x 76 CM
 • 297 x 76 CM
 • 308 x 76 CM
 • 320 x 81 CM
 • 365 x 76 CM    

Det er utrolig vigtigt at overveje målene ud fra din egen højde, så du får et SUP board med den rette balance til din kropsbygning.

#4 - Valg af farve til SUP paddle boards

De SUP boards vi har i vores udvalg fås i forskellige farver, så der er en god chance for at du kan købe dit kommende stand-up paddle board i den farve, du ønsker at den skal være i.

Farverne på SUP boards har naturligvis intet at sige om deres egenskaber, men et stand-up paddle board i en klar og genkendelig farve som fx orange kan være til god nytte.

Det er især i tilfælde af hvis en af dine unger bruger stand-up paddle boardet og kommer længere ude i vandet, så vil det være rart for begge parter, at du nemt kan spotte vedkommende derude for en sikkerheds skyld.

Her er en række farver som SUP boards typisk kan købes i:

 • Blå/Rød/Hvid
 • Orange
 • Blå
 • Rød
 • Blå/Hvid
 • Grøn/Sort
 • Gul   

Nogle SUP boards har også specifikke mønster og motiver, der kan passe perfekt til din smag.

#5 - Tilbehør til Stand-up Paddle Board

Når du først har købt dig af et SUP board fra vores side, så kan vi anbefale at du bruger tid på at se på eventuelt tilbehør til det.

For efter noget tids brug af det, kommer du måske ud for at mangle en paddel, da du måske har været uheldig at miste den ude i vandet, hvis du blev overrasket af en bølge. 

Det kan måske også være at du står og mangler en ny håndpumpe, da den du havde i forvejen, er gået i stykker og du derfor ikke kan komme videre med oppustningen af dit stand-up paddle board.

Her en en liste over det tilbehør du kan købe til et stand-up paddle board:    

 • Paddel
 • Håndpumpe
 • Reparationskit
 • Transportstaske
 • Sikkerhedsline

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007