Alle køb kan byttes til 15. marts 2024 - Bestil senest 20. dec kl 20.30 og få pakken før jul!

Symaskinepære

Symaskinepære til effektivt og klart lys når du bruger din symaskine. Er din gamle pære gået i stykker kan du nemt udskifte den med en variant her fra siden.

Læs mere om Symaskinepære

Philips Symaskinepære B15 - 20W
 1 Anmeldelse
Philips Symaskinepære B15 - 20W
Philips Symaskinepære B15 - 20W
 1 Anmeldelse

Velegnet til symaskiner
Specialpære

Læs mere− Ikke på lager

Symaskinepære til effektiv belysning af dit syprojekt

Her på siden finder du vores udvalg af symaskinepærer, som giver et godt og effektivt lys til dit syprojekt.

Symaskinepærer fås i mange forskellige modeller og ligesom symaskiner er forskellige fra model til model, så er pærerne det også.

Det kan være meget frustrerende når lyset på symaskinen pludselig går ud, mens du er ved at sy, og har du ikke en ekstra pære liggende til lige præcis din maskine, kan du være nødt til at udskyde færdiggørelsen af projektet til du har fundet en ny pære.

Det kan nemlig være overordentlig svært at skifte nål, tråd eller bare at tråde maskinen, når ikke der er lys til at se de små åbninger i maskinen.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal kigge efter, når du skal finde en symaskinepære, som passer til din maskine, så læs med herunder, hvor vi forsøger at give dig lidt information der kan hjælpe dig med at finde den rigtige pære til din symaskine.

5 ting du bør vide inden du køber en Symaskinepære

Der findes mange forskellige pærer til symaskiner, men fælles for de fleste symaskinepærer er at de ofte ikke er ret store, og samtidig er kravene til en god belysning høje.

Herunder kan du finde lidt information om hvad du med fordel kan være opmærksom på, når du skal finde en ny symaskinepære.

#1 - Fatning på Symaskinepærer

Uanset hvilken symaskine, overlocker eller broderimaskine du skal bruge en pære til, så er noget af det første du skal finde ud af, hvilken fatning symaskinepæren skal have.

Skal symaskinepæren skrues i med et gevind, skal den vrides i med en bajonetfatning, eller skal den trykkes i med en glasfatning?

For at finde ud af dette kan du som den letteste mulighed kigge på den pære der allerede sidder i maskinen, men hvis du ikke ved om du skal skrue denne pære, vride den eller trække den ud, kan du med fordel tage et kig i instruktionsbogen, så du ikke risikerer at ødelægge pæren.

Du kan typisk finde 3 typer af fatninger for symaskinepærer og de oftest brugte er såkaldte bajonetfatninger, hvor der sidder to stifter på siden af fatningen, disse passer ind i stikket på symaskinen og når pæren placeres i stikket, låses den fast med et let vrid.

En anden mulighed er skruefatningen, det er den type, du måske kender fra almindelige pærer, hvor pæren skrues ned i stikket.

Den sidste er en fatning hvor pæreglasset omgiver de to ledere, og her presses pæren forsigtig ind i holderen i maskinen.

#2 - Størrelse på Symaskinepærer

En symaskinepære er ofte ikke særlig stor, men kan alligevel variere lidt i størrelsen af selve pæren, alt efter hvilken model af symaskine du har.

De forskellige symaskine modeller har forskellige størrelser og dermed også forskelligt med plads til pæren.

Når du skal finde en ny symaskinepære er det derfor vigtigt at du kigger i instruktionsbogen og finder ud af hvilken størrelse af pære der er plads til.

Du kan også evt. måle pladsen med en skydelære, du har i den forbindelse brug for at måle højden, altså fra stik til åbning og bredden på rummet.

Herefter kan du ofte i specifikationerne for symaskinepæren se, hvor stor pæren er og se om den passer i din maskine.

#3 - Symaskinepære som LED- eller glødepære

Du kan få symaskinepærer i både LED og i glødepære modeller, og hvor glødepæren giver et behageligt og ikke alt for skarpt lys, så giver en LED pære er klart og godt arbejdslys.

Hvad du skal vælge er ofte et spørgsmål om hvilket lys du bedst kan lide at arbejde i, og derudover er det ikke alle fatningstyper, der fås med LED.

LED er eksempelvis ikke foreneligt med glasfatningen og her kan du have brug for at finde en pære magen til den der allerede sidder i din symaskine.

LED pærer til symaskiner er dog et miljøvenligt alternativ til glødepærerne, og hvis du vælger at udskifte din glødepære med en LED pære, vil du ofte ikke mærke nogen forskel på lyset.

#4 - Effekt i Symaskinepærer

Du kan finde symaskinepærer i forskellige styrker, og her er det vigtigt at vælge den rigtige styrke, så du får en pære der kan levere den samme mængde lys, som du er vant til, eller eventuelt lidt mere.

Det du skal være opmærksom på i forhold til effekten er, at der godt kan være forskel i effekten på en LED og en glødepære.

De fleste glødepærer til symaskiner har en effekt på 6-15 Watt, men for en LED pære ligger dette på 2 - 3 Watt.

Det er derfor vigtigt at du, hvis du ønsker at skifte en glødepære ud med en LED, finder den helt rigtige effekt for den nye LED pære.

#5 - Lysets skær og farve for symaskinepærer

Noget af det der også er vigtigt at kigge efter er lysets skær, eller farve, da dette kan have stor betydning for hvor let det er at se, hvor du skal sy, især på mønstrede stoffer.

Lysets farve angives ofte i Kelvin og jo lavere antal af kelvin er, jo mere gulligt er lyset, og gulligt lys kan godt føre til udfordringer i forhold til at se detaljer.

Derfor kan du med fordel kigge efter pærer med en farve på 3000K eller derover, da du ved denne farve kommer meget tæt på dagslys.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007