Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Philips Hue

Philips Hue byder på et bredt udvalg af trådløse WiFi pærer, der kan dæmpes og skifte farve. Forestil dig at du kan styre belysning i dit hjem med et tryk.

Læs mere om Philips Hue

Mere om Philips Hue

I denne kategori kan du finde smart og trådløs belysning fra Philips Hue serien. Philips Hue var en af de første producenter, der var på banen med intelligent belysning.

Philips Hue byder på et bredt udvalg af trådløse WiFi pærer, der kan dæmpes og skifte farve, uden at du behøver at tilkøbe masser af ekstra udstyr. Forestil dig fx at du kan slukke alle dine lamper med et enkelt klik. Du kan også programmere belysningen, så det tænder og slukker, så det ser ud som om du er hjemme, selvom du ikke er det.

Og når du er hjemme kan du programmere lyset, så det afspejler dit humør. Philips Hue er meget let at montere og du behøver ikke udskifte ledninger i hele huset. Det hele er trådløst.

Philips Hue arbejder sammen med intelligente assistenter som fx Amazon Alexa, Google Home og Apple Homekit. Det betyder at du kan styre lyset med stemmen. Det hele styres enkelt fra en gratis Philips Hue app, som kan downloades til iOs i Apple App Store, og til Android i Google Play Store.

Det første du behøver for at komme i gang med at bruge Philips Hue er et Startsæt. Et startsæt består af en pære samt en Hue bridge. Et startsæt er nødvendig for at komme i gang med Hue, da man som det første skal bruge en Hue Bridge for at de andre produkter virker.

Philips Hue Bridge tilsluttes dit trådløse netværk i hjemmet med kabel til din router. Herefter styres al kommunikation mellem din app og de forskellige enheder via broen. Du behøver kun en Bridge (der kan tilsluttes op til 50 enheder pr. Bridge).


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007