Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Philips Hue Kontakt

Philips Hue kontakter passer til de smarte Philips Hue pærer, som er pærer der kan styres via din smartphone/smart HUB eller endda via din stemme.

Filtrér

Læs mere om Philips Hue Kontakt

Philips Hue Kontakt - Kontakter til styringen af intelligente pærer

Philips Hue er et system der gør brug af intelligente pærer, som du kan styrer enten via den tilhørende smartphone app fra Philips, eller ved at bruge et af de andre Smart Home systemer du kan finde på markedet.

Med Philips Hue kan du kontrollere din lamper og pærer på afstand, og giver dig mulighed for at kunne dæmpe og skrue op for lyset alt efter behovet i hjemmet.

Derudover får du også adgang til en række funktioner, som du bl.a. kan bruge til at sætte bestemte tidspunkter på dagen, hvor lyset selv skal tænde eller slukke.

Så kan du få mulighed for at komme hjem til et oplyst hus, der tænder idet du kører ind i garagen, eller så du kan få det til at se ud som om at der er nogen hjemme, mens du er på ferie i udlandet.

Med Philips Hue systemet, får du meget større kontrol over lyset i din bolig, så du kan få lige den lysoplevelse i dit hjem som du gerne vil have.

4 ting du bør overveje inden du køber Philips Hue kontakter

Så hvis du gerne vil have nogle kontakter der passer til Philips Hue system og de tilhørende pærer, så bør du gøre dig nogle overvejelser, så du får den bedst mulige brug ud af dine kontakter.

Vi giver dig derfor herunder et par eksempler som du kan bruge til at få den bedste værdi ud af dine Philips Hue kontakter.

#1 - Placeringen af Philips Hue kontakter

Det første du bør overveje, hvis du gerne vil have kontakter til dit Philips Hue lyssystem er, hvor du gerne vil placerer dine kontakter henne, så du får mest brug af dem.

Med en kontakt fra Philips Hue kan du med et enkelt tryk på knappen tænder eller slukke de tilkoblede pærer, og samtidig have mulighed for at kunne justere på lydstyrken.

Så kan du få skruet op for lyset mens du læser i en god bog i læsehjørnet, og du kan skrue ned for det igen, hvis du heller vil se en film i fjernsynet, hvor et stærkt lys kan virke distraherende.

Med Philips Hue appen, så får du muligheden for at kunne vælge hvilke lys der skal være forbundet den pågældende kontakt, så du selv kan vælge hvilke lys som kontakten skal kunne tænde, slukke og justere på.

Det betyder at du kan placerer din Philips Hue kontakt strategisk, som f.eks. i stuen, så du kan opkoble alle dine pærer til den kontakt, så du kan kontrollere hele stuen med et enkelt klik.

En anden fordel ved Philips Hue kontakterne er, at du har mulighed for at kunne frakoble kontakten fra væggen og bruge den som en fjernbetjening til dit lys.

Det gør at hvis du gerne vil kunne kontrollere dit lys, så skal du ikke hele tiden åbne for din smartphone app for at kunne justere på det, men blot kan bruge den tilhørende fjernbetjening i stedet.

Det betyder at du heller ikke er bundet til at have appen åben på din smartphone hele tiden, så du kan spare strøm på smartphonen eller bruge den til noget andet om aftenen.

Det kan derfor være en god ide at overveje hvor du gerne vil placerer dine kontakter, så du får den bedst mulig adgang til kontakten og dit lys i boligen.

#2 - Antallet af Philips Hue kontakter i din opsætning

Du bør også overveje hvor mange kontakter du har brug for, så du kan få det optimale antal kontakter til din bolig.

Hvis du har mange Philips Hue pærer, så kan det være at du har brug for flere kontakter, da hver kontakt maksimalt kan have 10 lyskilder tilsluttet.

Her kan det være at du gerne vil have en kontakt til hvert rum, så de er ordentlig inddelt og der ikke opstår forvirring mellem de forskellige kontakter og de tilsluttede pærer.

Det kan også være at du kun vil have Philips Hue kontakter i bestemte rum, da nogle rum måske ikke har brug for at kunne justere lysstyrken.

Det kan derfor være vigtigt at overveje hvor mange kontakter du har brug for i boligen, så du kan vurdere hvor mange du skal købe til boligen.

#3 - Valg af Smart Home System til Philips Hue Kontakt

Der er et voksende antal af forskellige Smart Home systemer på markedet, og det kan derfor være en god ide at overveje hvilken en du gerne vil bruge til din bolig.

Philips Hue system er designet til at virke med dine lamper og pærer, som du tilkobler systemet, men giver dig ikke ekstra funktionaliteter ud over det.

Systemet er dog meget kompatibelt med andre Smart Home systemer, som f.eks. Amazon ECHO og Google Home Assistant, så du kan let koble dem op på disse og få adgang til en række ekstra funktionaliteter rundt omkring i hjemmet.

Det kan f.eks. være at kunne giver dig mulighed for at koble flere sensorer op på dit Smart Home system, så dine lamper og pærer tænder når du træder ind i rummet, eller slukker når der ikke har været noget aktivitet i et stykke tid.

Smart Home systemer kan give dig mange ekstra funktionalitet og features som du kan bruge til at gøre dit hjem mere komfortabelt og let at kontrollere, selv når du ikke er derhjemme.

Du bør derfor overveje om du gerne vil kombinere din Philips Hue system med et andet mere avanceret Smart Home system, så du kan få så meget glæde af det som muligt.

#4 - Smartplugs til Philips Hue systemet

Hvis du ikke bruger Philips Hue Smart pærer, men at du gerne vil have mulighed for at kunne tilkoble dine lamper til et Smart Home system ligesom Philips Hue, så kan det være at du hellere vil investere i nogle Smartplugs til dine lamper.

Smartplugs er en lille enhed som du tilkobler mellem din lampe og stikkontakten, så den kan styrer strømtilførslen til lampen.

Smartpluggen kan derefter tilkobles din smartphone app, som du så kan bruge til at skrue op og ned for lysstyrken i dine lamper, selv hvis du ikke har smart pærer eller LED pærer installeret i dem.

Det gør den ved at skrue op og ned for strømtilførslen til lampen, så pæren ikke kan lyse nær så kraftigt.

Ved at bruge smartplugs, så kan du også tilkoble dem til dine Philips Hue kontakter, så du kan bruge dem i stedet for smartphone appen.

Så hvis du ikke har nogen smartpærer, så kan det være at du hellere vil investere i nogle smartplugs, så du kan få de samme lignende funktioner til resten af dine lamper og pærer i hjemmet.

Type
0
0
Vælg alle

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007