Philips Hue Bridge

Philips Hue Bridge er en af de vigtige komponenter i et Hue-setup. Hue Bridge fungerer som bro mellem dine smarte pærer og Philips Hue appen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Philips Hue Bridge

3 Ting du bør overveje, når du skal købe Philips Hue Bridge

Der er flere ting som du bør overveje, når du skal til at købe en Philips Hue Bridge, så du er sikker på at kunne få det bedste ud af den.

Vi giver derfor herunder en række eksempler på overvejelser, som du kunne gøre dig, så du bedre kan vurdere, hvilke Philips Hue produkter passer bedst til dig.

#1 - Hvad skal du bruge Philips Hue Bridge til?

Det første du bør overveje er, hvad du gerne vil bruge din Philips Hue Bridge til, da det kan have stor betydning for din oplevelse af produktet.

Philips Hue Bridge er styringsenheden på Philips Hue systemet, hvilket giver dig mulighed for at kunne få meget mere kontrol over dine lamper og dit lys.

Du kan på den måde få mulighed for at kontrollere dine lys og lamper fra din smartphone via Philips Hue appen.

Denne app giver dig mulighed for at kunne skrue op og ned for de tilkoblede lamper og lys uden at skulle bruge tid på at bevæge dig rundt i hjemmet.

Du kan også opsætte forskellige scener som du kan skifte mellem med et hurtigt klik, hvor hver scene er forudindstillet til f.eks. at dæmpe lyset til en hyggelig filmaften, eller skifte lyset til en romantisk rød farve til middagen.

Med Philips Hue åbner du dit hjem op for en masse indstillinger, som du kan personliggøre lige som du vil have dem, og dit hjem bliver oplyst efter dine behov.

#2 - Placeringen af Philip Hue Bridge

En anden ting der er vigtigt at overveje, når du vil købe en Philip Hue Bridge er, at enheden gerne skal være placeret tæt på din router, da den skal forbinde via ethernet kabel for at kunne fungere ordentligt.

Dette kan muligvis begrænse nogle af funktionerne, da de inkludere muligheden for at kunne stemmestyre systemet, men det kræver at Bridge-enheden er i nærheden af brugeren for at kunne bruges.

Du kan derfor overveje om du vil trække et længere kabel, potentielt igennem flere rum, for at give enheden en forbindelse, eller om du skal investere i at have flere routere eller routerforlængere rundt om i hjemmet for, at være sikker på at du har en tilgængelig forbindelse i nærheden.

Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvor du gerne vil have din Bridge-enhed placeret, da det kan have stor betydning for om du kan ordentligt gøre brug af stemmestyringsfunktionen.

#3 - Hvilket andet tilbehør har du brug for?

Philips har mange forskellige produkter der passer sammen med deres Philip Hue system, og det kan derfor være vigtigt for dig at overveje, hvilke andre produkter du har brug for foruden for Philips Hue Bridge.

Philips Hue Bridge kan nemlig kun bruges sammen med kompatible lamper og pærer, så du kan ikke være tilslutte den til dine eksisterende lamper. (med mindre de allerede er kompatible)

Det behøver heller ikke kun at være lamper du har brug for, men du har også mulighed for at kunne købe ekstra tilbehør for at give lidt ekstra kontrol rundt om i hjemmet.

Det kunne bl.a. være en motion sensor, der kan mærke når der er nogen der træder ind i rummet, og derved tænder lyset med det samme.

Det kan også være en dimmer switch, der giver dig mulighed for at kunne skrue op og ned for lydstyrken uden at skulle hente smartphone appen frem igen og igen.

Du har også mulighed for at kunne bruge dine almindelige lys, hvis du køber et smart plug fra Philips, da du så kan bruge Philips Hue systemet gennem kontakten i stedet for selve lampen.

Der er mange forskellige typer af tilbehør der passer til Philip Hue systemet, og det er en god ide at overveje, hvilke der passer til dit hjem, så du kan få det meste ud af Philip Hue systemet.

4 Fordele ved at bruge Philips Hue Bridge

Der er mange fordele ved at bruge en Philip Hue bridge, ikke kun fordi at de giver dig adgang til Philip Hue systemet.

Vi beskriver herunder en række fordele som du kan opleve, når du køber en Philips Hue Bridge.

#1 - Nem installation

Den første fordel ved Philips Hue Bridge er at den er meget let at sætte op, da du essentielt blot skal placere den, hvor du gerne vil have den også tilslutte strøm og ethernet kablet.

Efter installationen vil Bridgen selv aktivere og tilslutte sig netværket gennem routeren, uden at du behøver at gøre noget.

Herefter skal du bare downloade den medfølgende app til din smartphone også er du kørende.

Hvis du allerede har flere philips hue produkter, så vil de automatisk blive koblet på netværket og du kan nu bruge appen til at kontrollere og justere lyset med.

Det er derfor meget let og hurtigt at kommer i gang med at installere og opsætte dit Philips Hue system, da systemet gør meget af arbejdet uden at du skal bruge meget tid på det.

#2 - Stort udvalg af kompatible lamper og pærer

Ved at bruge Philips Hue systemet, så får du adgang til et stort udvalg af forskellige typer af lamper og pærer der er designet til at skulle bruges sammen med Philip Hue.

Du har derfor mulighed for at få en masse nye typer af lamper, der kan være med til at friske op i hjemmet.

Hvis du til gengæld er meget tilfreds med dine eksisterende lamper, så kan du stadig bruge Philip Hue systemet ved at udskifte dine pærer til nogen der er kompatible med Philip Hue systemet.

På den måde kan du beholde dine lamper og stadig komme til at bruge systemet uden problemer.

Selv hvis du har nogle specifikke pærer som du gerne vil beholde, så har du mulighed for det, da du også kan købe smart stik, hvor at lyset bliver styret gennem kontakten og ikke selve lampen eller pæren.

På den måde kan du beholde dit hjem, præcist som det er, ved blot at koble en ekstra enhed på dine eksisterende stikkontakter.

#3 - Saml op til 50 lamper

Med Philips Hue Bridge har du mulighed for at kunne samle dine lamper og pærer i hjemmet undet ét enkelt system.

Philip Hue er nemlig designet til at kunne håndtere helt op til 50 lamper, hvilket er nok til at kunne opfylde de fleste menneskers behov for lys og lamper.

Udover de 50 lamper og pærer, så kan du også tilkoble op til 15 ekstra tilbehør til systemet, hvis du f.eks. gerne vil udvide det med motion sensorer og kontakter rundt omkring i hjemmet.

#4 - Alternativ til mere kontrollerende Apps

Philips Hue systemet giver dig mulighed for at kunne koble dig op med større systemer som f.eks. Google Home Assistent eller Amazon Alexa, hvis giver dig mulighed for at kunne få en større interconnectivitet mellem dine elektroniske enheder i hjemmet.

Hvis du til gengæld helst er fri for at bruge disse mere invasive programmer, så kan du også bare bruge Philip Hue systemet, hvor det stadig vil virke uden problemer.

Der er mange fordele ved at tilslutte sig et smart home system, men for nogen kan det også være for meget af det gode.

Her kan det så være at Philip Hue er et godt alternativ til de andre smart home systemer, da dette system kun arbejder med dit lys og ikke andet.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007