iPad Bilholder

Med en iPad bilholder er det muligt at anvende din iPad som GPS under kørslen eller som underholdning til børnene. Køb den hos avXperten og spar penge.

Filtrér
Sortering

Læs mere om iPad Bilholder

En iPad bilholder vil give dig ro på bagsædet

iPaden har efterhånden fundet sin vej ind i mange hjem. En tablet giver mange muligheder for både underholdning og praktisk brug. Dette åbner en helt ny verden af muligheder for at finde information også når du er på farten. Hvis du ejer en iPad eller anden tablet med en 3G eller 4G forbindelse, vil det være en oplagt mulighed, at bringe denne med sig rundt, når man er på tur rundt i landet. En iPad kan i dette tilfælde bruges som GPS hvis du har den rette iPad bilholder. Holderen kan hurtigt monteres - sikkert og nemt. Holderen kan i de fleste tilfælde justeres så den passer bedst til dine behov. Det er selvfølgelig vigtigt, at holderen ikke sidder i vejen for dit udsyn på vejen. Hvis du har en bil med mindre plads, kan du også overveje, at anskaffe dig en holder til din mobil i stedet.

Hvis du er så heldig, at have børn eller andre passagerer med på bagsædet, kan det, særligt under lange køreture, være skønt med lidt underholdning. Dette kan selvfølgelig både være film og serier, men også spil hvor flere kan deltage. Ro på bagsædet er både behageligt for de andre medpassagerer, men i særdeleshed også for chaufføren. Som vi kender det fra flysæder er det muligt, at montere visse modeller fast til nakkestøtten og på denne måde holde iPaden sikkert fast under kørslen. Denne form for iPad holder, kan selvfølgelig også bruges til andre tablets, du skal blot være opmærksom på at størrelsen matcher den specifikke holder.

Fleksibilitet alt efter behov

En iPad har som tidligere nævnt mange muligheder og med en iPad bilholder, som kan monteres direkte på bilruden, har du mulighed for måde, at benytte GPS-funktionen eller bruge den til håndfri telefoni. Monteringen er ganske let og kan efter behov afmonteres hurtigt og nemt. Nogle modeller kan både monteres på vinduet og samtidig også på nakkestøtten. Dette giver en øget fleksibilitet, hvor du får det bedste af begge verdener. I en travl og hektisk hverdag, hvor det ikke altid er til at forudsige hvilke udfordringer man bliver udsat for, så er det rart at sådan nogle småting ikke skal stå i vejen for en god køreoplevelse. Alt i alt er det en god 2-i-1 løsning, som kan benyttes både på korte og lange køreture.

Når du er på udkig efter en holder til din tablet, så er det først og fremmest vigtigt, at du kender størrelsen på din tablet. Mange af modellerne kan justeres, så de passer til flere forskellige størrelser, men det er noget man bør være opmærksom på. Derefter bør man overveje hvor i bilen man har det største behov for, at få monteret en tablet holder. Hvis der udelukkende er behov for, at montere den til bagsædet, så giver det måske ikke så meget mening at anskaffe sig en holder, som også kan monteres på forruden. Det er selvfølgelig altid en opvejning af hvad der giver mening for dine specifikke behov. Med disse overvejelser på plads, er du allerede godt i gang med, at finde den rette iPad holder til netop dig og din bil.

Tag endelig et kig hos os her ved avXperten – vi tilbyder stabile iPad bilholdere i god kvalitet og du vil kunne finde en, som er monterbar i netop din bil, og som passer til dit behov.

Stort udvalg af iPad bilholdere til alle behov. Med en iPad sikkert monteret i forruden, åbner der sig samtidig en verden af muligheder. iPaden kan på denne måde bruges både som GPS eller som et musikanlæg. Monteringen foregår ved hjælp af en sugekop hvilket også betyder, at du med lethed kan flytte den efter behov. Skal de små underholdes på bagsædet? Så er det en oplagt mulighed, at montere en iPad bilholder på forsædets nakkestøtte. Dette sikrer roen på bagsædet. Husk, at du også kan finde flere varianter som både kan monteres på forruden eller forsædets nakkestøtte. Dette sikrer dig en frihed til at vælge efter behov.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007