Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

DAB antenne

Er signalstyrken lidt dårlig i din DAB Radio, så kan en god DAB antenne hjælpe. Den kan i de fleste tilfælde forstærke signalet, så du ikke oplever problemer med forbindelsen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om DAB antenne

DAB Antenne - Sikkert og stabilt signal til din DAB Radio

Hvis du har en DAB radio derhjemme, men du bor et godt stykke ud på landet, hvor det kan være svært for signalet at nå ud, så kan det være at du gerne vil have mulighed for at kunne forbedre din modtager, så du får en bedre radiooplevelse.

DAB signalet er det digitale antenne signal, der giver dig mulighed for at kunne høre radiokanaler som befinder dig på DAB netværket.

En DAB antenne giver dig mulighed for at kunne forbedre dit signal, da den har en bedre modtagerevne end mange radioers egen antenne, og på den måde kan du få en meget bedre forbindelse, så du kan høre musik, nyheder og andre programmer på radioen.

Så kan det være at du bør overveje at få en DAB antenne monteret på campingvognen, så du fortsat kan se nyhederne og få vejrudsigten, mens du nyder livet på camping i naturen.

4 ting du bør overveje når du køber en DAB antenne

Hvis du har behov for at forbedre signalet til dit radio, så kan det være at du bør overveje hvilken type DAB antenne du har brug for, så du kan være sikker på at få et godt og stabilt signal til dine enheder.

Vi giver dig herunder et par overvejelser du kan gøre dig, så du bedre kan vurdere hvilken DAB antenne, der passer til dine behov.

#1 - Hvor skal du montere DAB antennen?

Det første du bør overveje, når du skal købe en DAB antenne er, hvor du gerne vil have den monteret henne.

De fleste DAB antenner du kan finde virker bedst, når de bliver monteret udendørs et højt sted, da de her kan få så godt et modtagerforhold som muligt, så du kan få en stabil forbindelse.

Det kan give dig en betydelig forbedret oplevelse af din DAB radio, da et bedre signal kan give dig en bedre lydkvalitet, når du hører DAB radiokanaler..

Ulempen ved at have en antenne udendørs er, at de måske ikke er så kønne at se på, og de kan ofte ses ret tydelig udefra, alt efter hvor du har monteret den henne.

Derfor kan det måske være en god ide at overveje om du skal have en indendørs DAB antenne, som du kan have stående på hylden eller vinduet et sted.

Det giver dig mulighed for at undgå at have en stor antenne siddende udendørs, hvor alle kan se den, og de fleste indendørs modeller ser fint moderne ud, så de passer ind i de fleste hjem.

Ulempen ved en indendørs antenne er, at du ikke kan være så sikker på modtageforholdene, som ved en udendørs antenne, og det kan often kun betale sig, hvis du vil have et bedre signal til din radio.

#2 - DAB Antenne signaler

Det kan være vigtigt for dig at vide, hvilke signaler som din nye antenne kan modtage, så du er sikker på at få de rette signaler som du skal bruge til dine enheder.

Hvis du f.eks. kun skal bruge antenne til at forbedre dit radiosignal, så har du behov for en antenne der kan modtage DAB signalet, da det er dette signal, hvorpå du kan modtage radio og musik.

Skal du til gengæld bruge antennen til dit TV, så er det vigtig at du undersøge om den pågældende antenne kan modtage DVB-T eller DVB-T2 signaler, da det er dette signal som sender TV-kanalerne.

Typer af signaler til DAB Antenner:

  • DAB
  • DAB+
  • DVB-T
  • DVB-T2

En anden funktion som din DAB antenne kan have er at de forstærker det signal de modtager, så du får en bedre billed- eller lydkvalitet, når det kommer ned til din radio og TV.

Så hvis du bor langt ude på landet, så kan det være at du har behov for en stærk antenne der forstærker signalet en del.

Her skal du gerne se på hvor mange dB som antennen har, da det måler hvor meget antennen forstærker dig signal med.

Generelt så vil en antenne med 3 dB fordoble signalets kvalitet, mens en antenne med hele 10 dB kan mangedoble kvaliteten, så du kan være sikker på at få et godt billede på dit TV.

Det kan derfor være vigtigt for dig at overveje, hvilket signal du skal bruge til din enheder, så du kan få den rette antenne til dette formål.

#3 - DAB Antenne til camping

Skal du ud på camping i landet, så kan det være svært at få forbindelse til TV og radio, da der enten kan være langt til den nærmeste sendemast.

Derfor kan det være at du gerne vil have en smart DAB antenne monteret på din campingvogn, så du stadig har mulighed for at kunne følge med i nyhederne på din DAB radio, mens du ligger på camping.

Hvis du også har TV i campingvognen, så kan du muligvis bruge en DAB antenne, der også kan modtage TV-signaler for også at kunne følge med på TV.

Det kan gøre campingoplevelsen lidt lettere og underholdene, især hvis vejret ikke er super godt, og det hele drukner i regn.

Det kan potentielt ødelægge en campingferie, hvis du ikke har noget underholdning til rådighed, og derfor kan en DAB antenne være et godt stykke udstyr at have til rådighed på campingvognen.

Her har du også mulighed for at få mindre moderne antenner, der ikke fylder nær så meget, så antennen ikke bliver ødelagt mens du køre med den på vej til og fra campingpladsen.

#4 - DAB Antenne til bilen

Køre du i en ældre bil, så kan det være at du nogle gange har svært ved at få et ordentligt signal igennem til din bilradio, og så kan det være at du gerne vil have en ny og forbedre antenne til din bil.

En bilradio kan være et værdifuldt værktøj til når du skal ud på lange køreture, da du ikke kun kan få underholdning fra radioen, men også har mulighed for at kunne holde dig opdateret på trafiksituationen.

Det giver dig mulighed for at kunne undgå potentielle uheld på motorvejen, der skaber stor kø, så du formindsker de forsinkelser du kan blive udsat for.

Det kan derfor være en fordel at have et godt og stabilt signal til din bilradio, så du er sikker på at du ikke går glip af trafikmeldinger pga. et dårligt signal.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007