UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud

Micro USB oplader

Mangler du oplader til en enhed med micro USB stik? Find en ny micro USB oplader her. AvXperten har altid billige priser, men kvaliteten er i top.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Micro USB oplader

Køb fremtidens oplader til fremtidens elektronik

På vores hjemmeside finder du en bred vifte af forskellige Micro USB opladere. En Micro USB lader er en helt normal oplader. Den er blot noget mindre end dem man for eksempel er vant til at se hos computere eller andre større elektroniske enheder. Et Micro USB fungerer på samme måde som det klassiske USB-stik, men er langt mere skaleret ned i størrelsen. Derfor passer den godt til små apparater, såsom mobiltelefoner. Rigtig mange smartphones benytter sig af Micro USB ladning, fordi porten på disse passer perfekt til et Micro USB stik.

En Micro USB lader består af en ladedåse med stikben i den ene ende og et Micro USB stik i den anden ende. Det smarte ved denne type oplader er, at den danner én lang forbindelse imellem apparat og stikkontakt. I modsætning til computeropladere, som typisk består af et strømkabel som skal tilsluttes en ladedåse med computerstik, har man altså her kun at gøre med én ledning og to stik. Nogle gange vil selve strømledningen være tilsluttet ladedåsen via et Micro USB eller USB stik, og så er det aftageligt og påsætteligt. Men ofte er en Micro USB oplader et samlet stykke elektronik.

Hvordan og til hvad bruges en micro USB oplader?

En Micro USB oplader er på ingen måde hensigtsmæssig til opladning af alle typer af elektroniske apparater. Som det fremgår af eksemplet med den bærbare computer, er det sjældent, at større typer maskiner kan fungere sammen med denne type af opladerledning. Den er derfor typisk velfungerende sammen med smartphones og tablets. Med undtagelse af Apple-produkter bruger langt de fleste mobiltelefoner og tablets nemlig samme type af port, Micro USB. Køber du en af opladerne fra vores hjemmeside, vil du altså højst sandsynligt kunne anvende den til næsten alle former for smartphones.

Teknikken bag mAh

mAh er en betegnelse for batteriets kapacitet og den tid det kan fungere før det igen skal oplades. Alt efter hvilket apparat du benytter dig af og ønsker opladet, er der selvfølgelig forskel på mAh. Alt efter størrelsen på batteriets mAh, skal du vælge en oplader som passer til denne kapacitet. Er batteriet meget kraftfuldt med en høj mAh, skal du tilsvarende vælge en stærk oplader med stor laderkapacitet. På den måde oplades apparatet hurtigere, og batteriets funktioner kan udnyttes optimalt. Det er derfor en god idé, at du sætter dig ind i telefonens specifikationer, før du vælger din Micro USB oplader.

Stort udvalg til mange formål

Selvom teknikken bag alle vores Micro USB opladere i princippet er ens, så gør aspekter såsom mAh og milliampere, at opladerne alligevel kan forskellige ting og passer bedst til forskellige apparater. Hos os finder du opladere af alle typer; der er ladere, som kan trække mange milliampere og derfor passer godt sammen med batterityper med en høj mAh. Der er også lidt mere afdæmpede modeller, som ikke trækker så meget strøm og passer bedre til mindre batterimodeller. Udover forskellene i spænding, så er der også forskel på design og længder af vores Micro USB opladere. Rent æstetisk kan du vælge imellem forskellige farver og forskellige udseender. Rent praktisk kan du vælge imellem kabellængder på for eksempel 0,8 meter og 1,5 meter.

Micro USB lader er en ideel oplader til apparater såsom smartphones og tablets. Disse har nemlig typisk en port, som passer sammen med et Micro USB stik. Micro USB opladere har forskellige mængde af milliampere og passer derfor sammen med forskellige batterityper. Selvom alle vores opladere i princippet fungerer sammen med alle apparater med en passende port, er det derfor en god idé at vælge en oplader, som matcher den mængde af mAh, som er i det apparat, som du ønsker opladet. Se også vores udvalg af opladere til iPhones, som eksempelvis en effektiv iPhone X oplader.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007