USB Stik

Stort udvalg af USB stik. Her finder du USB 2.0/3.0, samt smarte USB med USB-C, Lightning eller OTG. USB stik er kompakt, men kan gemme store mængder data.

Læs mere om USB Stik

Gem og flyt data med en USB Stik

Få gode råd til hvilken type USB stik du skal vælge i videoen.

USB Stik – Kæmpe udvalg af kvalitets USB stik – Flashdrive

En USB stik er en meget lille ting, der er nem at overse – og det er netop meningen! Gennem tiderne er elektroniske oplysninger – dokumenter, billeder og musik – blevet gemt på disketter, CD’er og DVD’er. Disse var nemme at medbringe, såfremt man skulle have vigtige dokumenter, regneark eller power point præsentationer med til et møde. De var også nemme at have med til familiemiddagen, hvor billederne fra den sidste ferie i Grækenland skulle præsenteres.

Endelig var det også sådan man medbragte det helt rigtige soundtrack, der via computeren kunne sættes til musikanlægget, når der skulle være fest i gaden og musikken skulle spille natten lang.

Både disketter, DVD’er og CD’er fylder lidt, hvis de skal medbringes i lommen. Derfor er USB stik en kærkommen løsning til opbevaring og transport af dokumenter, billeder, videoer eller musik. I vores sortiment finder du USB stik, der kan indeholde fra 8 GB til 128 GB. I den sammenhæng lyder 8 GB ikke at meget, men et USB stik med 8 GB kan indeholde utrolig mange date i form at dokumenter, regneark og diverse præsentationer.

Billed- og musikfiler fylder meget mere, så her kan du få brug for flere GB, hvis du skal have alt det med, som du ønsker.

USB stik sikrer din digitale sikkerhed

Hvad enten du skal fremvise dokumenter, regneark eller power point præsentationer til et kundemøde eller fremvise dokumentation for en speciel begivenhed i form af billeder eller video hos forretningsforbindelser, familien eller vennerne, kan med fordel medbringe disse data på et USB stik.

I vores digitale tidsalder kan du selvfølgelig sende disse data via internettet. Det kan dog nogle gange give anledning til problemer, da modtageren – af gode grunde – på denne måde lagrer oplysningerne på for eksempel en computer. Herfra kan de deles og videresendes, hvorfor du ikke længere har kontrol over, hvem der er i besiddelse af materialet.

Det kan få fatale følger, hvis dine data i form at interne forretningspapirer, materiale vedrørende tilbudsafgivelse, mødereferater eller andre vigtige informationer, falder i de forkerte hænder.

På samme måde sikrer du, at dine private billeder og videoer ikke kommer ”på afveje” og uden din viden eller accept pludselig kan ses på diverse sociale medier.

I vores store udvalg af USB stik finder du nemt den, der gør dig i stand til at medbringe dine data på en sikker og kontrolleret måde. Ingen af vores USB stick fylder meget – og vi fører også modeller, der fungerer som – eller kan sidde i en - nøglering, hvorfor du altid kan have den med – du har sandsynligvis altid dine nøgler med, når du skal væk fra hjemmet eller kontoret.

Tekniske overvejelser omkring USB stik

Når du gennemgår vores udvalg af USB stik, vil du erfare, at der er forskel på de tekniske specifikationer.

Den første – og en af de vigtigste – informationer der angives, er hvor mange GB (forkortelse for Gigabyte), USB stik kan indeholde. Vi fører modeller med 8, 16, 32, 64 og helt op til 128 GB. Det er individuelt, hvor mange GB, der er brug for, men generelt fylder dokumenter ikke meget, mens musik, billeder og videoer fylder temmelig meget, hvorfor det måske ikke er nok med en lille USB stik.

Du vil også se, at der er angivet værdier for læse- og skrivehastighed. Disse værdier angiver, hvor hurtigt data kan overføres til USB stiks hukommelse – og hvor hurtigt disse data kan overføres fra hukommelsen til for eksempel en computer. Jo højere værdier, jo hurtigere foregår overførslen – og det kan have stor betydning, hvis du skal overføre store mængder data.

Slutteligt vil du bemærke, at der findes forskellige udgaver af selve stikkets udformning og størrelse. USB stik anvender oftest enten USB-A eller USB-C stik. Disse typer anvendes til henholdsvis notebooks og mange Windows styrede enheder – og til MacBooks og andre IOS styrede produkter.

Bruger du flere forskellige enheder med forskellige størrelser indgange til stik, kan du med fordel købe en af vores USB stik med dobbeltstik. Disse er udstyret med både et USB-A og et USB-C stik, hvorfor du ikke behøver at have to forskellige USB stik med de samme data. Gem dine informationer på en USB stik med dobbeltstik, så er du sikker på, at du kan fremvise dine data, uanset hvilken enhed, der er til rådighed.

USB stik i mange størrelser og farver

Når du har valgt, hvilke tekniske specifikationer, der opfylder dine behov, er der blot tilbage at vælge, hvilket udseende der tiltaler dig.

I vores udvalg vil du se, at nogle modeller er aflange og lidt større end andre. Det kan være en fordel, hvis den hurtigt skal findes i lommen eller tasken. Andre er mindre og næsten helt runde – og disse modeller er populære til for eksempel bærbare computere, hvor størrelse ofte er vigtig.

Ud over størrelse og udformning findes vores USB stik i forskellige farver. Hvad enten du er til diskret sort eller metalfinish – eller gerne vil skille dig ud med en knaldrød, champagnefarvet eller elegant guldbelagt finish, kan du finde det i vores store udvalg af USB stick.

USB stik kan med rette kaldes afløseren for disketter, CD’er og DVD’er. USB stik er små og diskrete og kan indeholde store mængder data, som du kan have behov for at have med på farten, når du skal til forretningsmøde og fremvise et projekt – eller du skal til familie eller venner og fremvise billeder fra ferieturen. Data fra en USB stik kan fremvises på mange forskellige enheder – og dette uden at disse data lagres på enheden. Hermed har du altid fuld kontrol over, hvem der har adgang til dine data. En anden løsning kunne være en smart USB harddisk, som kan indeholde utrolig mange filer på én gang.

Se også andre smarte produkter hos avXperten, som fx:


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007