Alle varer købt i 2020 kan byttes indtil d. 15. marts 2021 - Bestil senest d. 22. december og modtag pakken før jul!

DVI adapter

Smarte DVI adaptere til mange formål. Saml, forlæng eller skift køn på et eller to DVI kabler med en smart DVI adapter. Stort udvalg af DVI adaptere.

Læs mere om DVI adapter

Alt inden for DVI adaptere

Med en DVI adapter har du mulighed for at udvide dine muligheder og udnytte brugen af dit DVI kabel yderligere. Et DVI kabel bruges til at transportere et billedsignal fra en enhed til en anden. Dette kunne eksempelvis være fra en stationær computer til en anden enhed med skærm – fx et TV. Forskellige adaptere kan tilbyde dig forskellige løsninger – det vil vi forsøge at vejlede dig nærmere om her. Hvis du har brug for at tilkoble to skærme til en computer, så vil en DVI splitter muligvis være den rigtige løsning for dig. Har du brug for råd og vejledning angående hvilken løsning der vil passe bedst til dine behov, så skal du altid være velkommen til, at kontakte os.

Der findes tre forskellige DVI standarder, som du skal være opmærksom på. DVI-I gør det muligt både at overføre et signal både digitalt og analogt. Dette kabel bruges ofte i forbindelse med en splitter. Ved hjælp af splitteren bliver signalet delt i både et analogt signal og et digitalt signal. Med et DVI-D kabel bliver signalet kun overført digitalt. Dette kabel kan du med fordel vælge, hvis du ikke ønsker at gå ned på billedkvaliteten. Med et DVI-D kabel vil du få den bedste oplevelse i forhold til billedkvaliteten. Dette betyder, at der vil være en minimering af fejl i det viste billede og at farverne vil træde klart og tydeligt frem. Den sidste DVI standard hedder DVI-A og understøtter kun det analoge signal. Dette er et kabel du kan benytte dig af, hvis du eksempelvis har brug for at tilslutte en computer, som kun er udstyret med en VGA port til en skærm med en DVI port.

Vælg den rigtige løsning til dine behov

Der er dog ingen af de nævnte DVI standarder som understøtter lyd. Hvis det skulle vise sig, at du har brug for en løsning som også inkluderer lyd, så har du to muligheder. Det er enten muligt at tilføje et adskilt lydkabel eller også kan man vælge at anskaffe sig et HDMI stik som løsning i stedet for. Hvad der er mest praktisk for dig, kommer selvfølgelig helt an på dine behov, og typisk også præferencer.

Vi har også et bredt udvalg forskellige HDMI stik, som kommer i forskellige længder. Uanset hvilke behov eller udfordringer du står overfor, så vil det selvfølgelig være vigtigt at få undersøgt, hvilke porte din enhed har – hvilket er altafgørende for, hvilket stik eller adapter der vil være kompatibel. Hvis du er i tvivl om hvilken DVI standard der passer til dig og dine behov, så sidder vi klar til at rådgive dig.

Find den rigtige DVI adapter til dit behov her på siden. Med en bred vifte af DVI adaptere, kan vi hjælpe dig godt på vej. DVI kabler har forskellige køn og typer. Med en DVI adapter, kan to sammenkoble to DVI kabler, og for eksempel skifte køn på det ene. Med et DVI kabel sikrer du den høje billedkvalitet, samtidig med, at en adapter giver dig mulighed for blandt andet at tilslutte flere enheder og give dig en større fleksibilitet i brugen af kablerne. Her på siden finder du vores udvalg af DVI adaptere – nøje håndplukket af vores kompetente kabeleksperter.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007