Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

VGA

Står du og mangler et forlængerkabel eller en tilslutningsmulighed med lyd, så finder du VGA kabler for tilslutning mellem computer og computerskærm her.

Læs mere om VGA

Lydklip: Hør mere om VGA kabler (0:29)

Her kan du få alt i VGA

Et VGA kabel er den mest almindelige kabel-baserede tilslutningsform og du har med garanti flere enheder hjemme hos dig selv, som er tilsluttet via VGA. Et par eksempler herpå kan være tilslutningen mellem en computerskærm og en computer, men er ligeledes en populær løsning for tilslutning af hjemmebiografer og lignende systemer, da du med et VGA kabel kan overføre billeder op til 1080p fuld HD - Det bliver næsten ikke tættere på den autentiske biografoplevelse end det. I samme boldgade er et VGA kabel en perfekt måde at tilslutte en projektor på, så du til din præstation får det klareste billede og giver dine tilhørende en mere behagelig oplevelse. Du kan også bruge denne type kabel til at tilslutte spilkonsoller.

Vi forhandler et bredt udvalg af VGA kabler samt tilbehør til VGA kabler, heriblandt VGA splitters såvel som VGA switches, der begge åbner for en helt ny teknologisk verden. Det er samtidigt en relativ billig løsning, som langt de fleste kan være med på. Alle vores kabler er monteret med en kerne af ferrit, som eliminerer støj og giver dig den bedst mulige kvalitet. Samtidigt er de dobbeltskærmede, så der ikke kommer skidt i kablet.

Vi har et stort udvalg af VGA kabler samt tilbehør til din VGA-tilslutning. Står du og mangler et forlængerkabel eller en tilslutningsmulighed med lyd, så behøver du ikke lede længere. Her finder du ligeledes VGA kabler med vinkel-stik og splittere, så du er garanteret maksimalt udbytte af din skærm eller skærme til enhver tid. Skulle du have spørgsmål i forhold til nogle af produkterne, eller eventuelt andet slags kabel, så yder vi altid gerne kompetent og personlig vejledning - vi glæder os til at hjælpe dig.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007