UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud

VGA kabler

Står du og mangler et forlængerkabel eller en tilslutningsmulighed med lyd, så finder du VGA kabler for tilslutning mellem computer og computerskærm her.

Læs mere om VGA kabler

Lydklip: Hør mere om VGA kabler (0:29)

Stort udvalg i VGA kabler

Et VGA kabel er den mest almindelige kabel-baserede tilslutningsform og du har med garanti flere enheder hjemme hos dig selv, som er tilsluttet via VGA. Et par eksempler herpå kan være tilslutningen mellem en computerskærm og en computer, men er ligeledes en populær løsning for tilslutning af hjemmebiografer og lignende systemer, da du med et VGA kabel kan overføre billeder op til 1080p fuld HD - Det bliver næsten ikke tættere på den autentiske biografoplevelse end det. I samme boldgade er et VGA kabel en perfekt måde at tilslutte en projektor på, så du til din præstation får det klareste billede og giver dine tilhørende en mere behagelig oplevelse. Du kan også bruge denne type kabel til at tilslutte spilkonsoller.

Vi forhandler et bredt udvalg af VGA kabler samt tilbehør til VGA kabler, heriblandt VGA splitters såvel som VGA switches, der begge åbner for en helt ny teknologisk verden. Det er samtidigt en relativ billig løsning, som langt de fleste kan være med på. Alle vores kabler er monteret med en kerne af ferrit, som eliminerer støj og giver dig den bedst mulige kvalitet. Samtidigt er de dobbeltskærmede, så der ikke kommer skidt i kablet.

VGA kabler

Et VGA kabel er i dag kompatibelt med langt de fleste computere, både stationere såvel som bærbare maskiner. På trods af, at denne typer kabler har været på markedet siden deres lancering i 1987, da computergiganten IBM revolutionerede markedet for kabling og digital overførsel, er VGA stadig den mest brugte overførselsform i dag. Vi forhandler VGA kabler i mange forskellige længder. Dette giver dig den størst mulige fleksibilitet, så du ikke er afhængig af, at skulle omrokere hele din opsætning på hjemmekontoret og samtidigt kan nyde et smukt digitalt billede i stuen, uden at bekymre dig om hvorvidt du skal flytte din maskine. Størstedelen af vores VGA kabler er fuld HD og kommer med en han/han tilslutning. Du kan kende VGA kabler på, at de typisk har fjorten pins på langs og tilsluttes computeren med to skruer i hver side.
Samtidigt kommer vores VGA kabler i mange forskellige farver, som diskret blender ind i din eksisterende indretning i hjemmet.


Skal du tilslutte en VGA enhed med en HDMI enhed? Find den rette converter her → VGA til HDMI

VGA forlængerkabler

Føler du alligevel ikke, at dit VGA kabel giver dig nok længde at operere med, så sælger vi hos avXperten ligeledes VGA forlængerkabler. Det er et alternativ til at investere i nye kabler, hvilket specielt er en fordel hvis du kun skal bruge forlængeren ved enkelte lejligheder som en billedfremvisning til familiefødselsdagen eller hvis du skal holde et vigtigt møde, hvor alt på projekteren skal stå knivskarpt. Vi sælger forlængerkabler til VGA helt op til 30 meter, så der er altså rig mulighed for en fleksibel opsætning. Du er samtidigt garanteret den velkendte gode kvalitet på både billede og lyd idet vores forlængerkabler alle er støjskærmede gennem monteringen med den populære ferritkerne.

VGA kabler med lyd

Nu vi taler om lyd, så sælger vi ligeledes VGA kabler med specielle lydstik. Denne form for kabel er særligt velegnet til spilkonsoller og enheder, der ikke har mulighed for tilslutning via HDMI. Det er ofte en nødvendighed idet et VGA kabel i sig selv ikke er i stand til at overføre lydsignaler.
Designet på et VGA kabel med lydstik er det samme som et ordinært VGA-kabel - Den eneste forskel er, at der parallelt tilsluttes et jackstik med mulighed for tilslutning til lyd på fjernsynet, en projektor eller en computer. Det er særligt praktisk hvis du skal spille eller se film, hvor lyden selvfølgeligt er en essentiel del af oplevelsen hertil men er også særligt brugbart hvis du afholder videomøder på din arbejdsplads. Som vores traditionelle VGA kabler kommer denne type ligeledes i mange varierende størrelser. Lydkablet er ofte en del kortere men indføres parallelt med VGA kablet og det er dermed ikke nødvendigt med et langt lydstik. Således slipper du også for et irriterende og besværligt kabelkaos.


Skal du tilslutte en VGA enhed med en HDMI enhed? Find den rette converter her → VGA til HDMI

VGA kabler med vinkel

De vinklede VGA kabler er mere fleksibel end deres modstykker uden vinkler, idet de let og bekvemt kan placeres bag ved møbler. Med en integreret vinkel på kablet slipper du for selv at skulle bøje det i unaturlige vinkler, for at få det til at passe i indretningen og dermed potentielt udsætte dit VGA kabel for skade. De kommer i forskellige vinkelbøjninger, så du kan finde den helt rigtige løsning til dig.
Samtidigt er vores VGA kabler med en vinkel naturligvis ligeledes dobbelt-skærmede, så du slipper for snavs og skidt i dem. De er særligt smarte til tilkobling mellem et fjernsyn og en væg, eller hvis du har placeret din spilkonsol i et TV-møbel, hvor kabeltilførsel ikke er den nemmeste opgave. Hvis du bor småt er den fleksible mulighed for et VGA kabel med en vinkel også en god løsning, da denne kabelføring generelt kræver mindre plads.

VGA splitter og switch

To af vores mest populære stykker tilbehør til sammenkobling med VGA kabler er vores VGA splitter og vores VGA switch. Med splitteren kan du have flere enheder tilsluttet en enkeltstående enhed, hvilket særligt er praktisk hvis du ønsker at koble flere skærme med VGA-udgang til den samme stationære computer. Du kan vælge splittere med helt op til 8 forskellige udgange og du kan dermed have 8 enheder tilsluttet på samme tid. Hvis du har ekstraordinær teknisk snilde vil du med sikkerhed drage stor glæde af vores avancerede splittere, som lader dig fremvise indhold fra flere forskellige enheder på samme tid. Vores VGA switch fungerer lige omvendt og lader sig i stedet tilslutte to computere til den samme skærm. Begge dele kommer i neutrale farveløsninger, som passer i ethvert hjem.
Hvis du derfor er den kræsne type, der tillader sig at stille store krav til sine tekniske eventyr, vil du med sikkerhed få meget glæde ud af vores VGA tilbehør som lader dig tage film- eller spiloplevelsen til et helt nyt niveau! Af andet relevant tilbehør forhandler vi desuden et bredt udvalg af eksterne adapterer og konvertere, så du altid er garanteret det maksimale udbytte af din VGA-tilslutning.

Vi har et stort udvalg af VGA kabler samt tilbehør til din VGA-tilslutning. Står du og mangler et forlængerkabel eller en tilslutningsmulighed med lyd, så behøver du ikke lede længere. Her finder du ligeledes VGA kabler med vinkel-stik og splittere, så du er garanteret maksimalt udbytte af din skærm eller skærme til enhver tid. Skulle du have spørgsmål i forhold til nogle af produkterne, eller eventuelt andet slags kabel, så yder vi altid gerne kompetent og personlig vejledning - vi glæder os til at hjælpe dig.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007