Haveaffaldssæk

Haveaffaldssæk til optimal samling og oprydning af haveaffald. Perfekt til en lang dag med havearbejde, og sikrer en lynhurtig og nem oprydning efterfølgende.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Haveaffaldssæk

Haveaffaldssæk - Få styr på ukrudt og planteaffald

Som haveejer kan du til tider blive udfordret af problemer med haveaffald uanset om du ordner din have for ukrudt om sommeren eller efteråret.

Ønsker du at få bedre styr på haveaffald, så er det med at afskaffe dig en haveaffaldssæk, der kan gøre arbejdet i din have noget nemmere.

Vi har et udvalg af forskellige udgaver af haveaffaldssække på vores side der ligger i nogle fornuftige prisklasser.

4 ting du bør overveje inden du køber en haveaffaldssæk

Har du aldrig før investeret i haveaffaldssække og aner derfor ikke hvad der findes af dem inden for det store have-marked, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej.

Vi kommer herunder på de forskellige typer af haveaffaldssække der findes og har informationer om deres nyttige egenskaber.

Vi kommer også ind på andre vigtige ting om haveaffaldssække som fx deres størrelser og stofstyrke.

#1 - Typer af haveaffaldssække og deres egenskaber

Er du en af de forbrugere der ejer en stor have, hvor du ofte ordner ukrudt eller trimning af hække, så vil det være smart for dig at gå efter en haveaffaldssæk der er nem at bruge.

Der findes mange udgaver af dem på markedet som er håndtag, så du har nemmere ved at flytte rundt med din haveaffaldssæk, mens du fx er ved at ordne ukrudt i din gårdsplads.

Ved du på forhånd at du får brug for at ordne meget ukrudt rundt omkring i din have, så vil det være en fordel for dig at få fat i et haveaffaldssæk-sæt der er med to eller tre haveaffaldssække.

På den måde kan du og din familie fordele jer i haven og have hver jeres egen haveaffaldssæk til rådighed.

Her er en liste over de andre egenskaber der ofte går igen i de forskellige haveaffaldssække:

 • Ekstra håndtag til tømning. Når du skal tømme en haveaffaldssæk, så kan det være en tung udfordring alt afhængig af hvor meget haveaffald du har kommet i den. I den sammenhæng vil det være nyttigt for dig at få fat i en haveaffaldssæk der er med ekstra håndtag til tømning. På den måde kan du få det nemmere med at tømme din haveaffaldssæk, uden at du belaster din ryg.
 • Pop-up funktion. De fleste haveaffaldssække på markedet er med en pop-up funktion, hvilket vil sige at de er foldbare. Det er en praktisk feature da de ikke tager meget plads i dit redskabsskur. Når du har tømt en haveaffaldssæk, så kan du derefter folde den sammen igen.
 • Fritstående. Mange haveaffaldssække er i dag fritstående, så de begynder ikke at falde sammen, som hvis de var almindelige affaldssække. Du slipper for at hele tiden skulle rette op på sækken, når du kommer noget i den.
 • Rivefast. Hvis en haveaffaldssæk har en bestemt massefylde, så er det med til at gøre den rivefast. Når du først har kommet en del haveaffald i den, så kan din haveaffaldssæk stå fast selv, hvis det blæser udenfor.
 • UV-bestandig. Mange haveaffaldssække er lavet sådan, at de er UV-bestandige. Det vil sige at de kan tåle at være ude i alt slags vejr uden besvær.
 • Tilhørende stativ med hjul. Nogle haveaffaldssække er med et tilhørende stativ med hjul, så du kan køre den rundt i fx din gårdsplads og kan dermed være fleksibel med dit arbejde.

Det kan anbefales at du bruger tiden på vores side og klikker enkeltvis på de forskellige haveaffaldssække for at læse nærmere om hvad de kan tilbyde dig af praktiske muligheder.

#2 - Størrelser af haveaffaldssække

Der findes haveaffaldssække i mange forskellige størrelser.

Har du en lille have, så kan du nøjes med at gå en mindre udgave af en haveaffaldssæk der har en meget kompakt kapacitet.

Omvendt har du måske en stor have der ofte kræver meget vedligeholdelse, så vil det være smart at gå efter en eller flere haveaffaldssække der hver har en stor kapacitet på fx 200 liter, så du har plads nok til alt dit haveaffald.

Her er eksempler på de forskellige kapaciteter der findes i haveaffaldssække:

 • 20 liter
 • 56 liter
 • 73 liter
 • 120 liter
 • 135 liter
 • 240 liter

#3 - Materialer og stofstyrke i haveaffaldssække

De fleste haveaffaldssække er lavet i materialer som fx polyester og polypropylen som begge hører til de mest benyttede plasttyper.

 • Polyester. Polyester er en glat og fin type fiber der fungerer som et stærkt materiale. Udover til haveaffaldssække bliver polyester brugt til fremstilling af fx sportstøj og arbejdstøj.
 • Polypropylen. Polypropylen er et stærkt materiale der tilmed også er vandtæt. Så hvis du arbejder i haven alt slags vejr, så vil det være nyttigt for dig at have en haveaffaldssæk der er lavet af polypropylen.

Der er forskelle på haveaffaldssække med hensyn til deres stofstyrke, så hvis du ønsker at få fat i en haveaffaldssæk der er stærk og som kan tåle at blive slidt, så er det med at gå efter en haveaffaldssæk med en stor stofstyrke.

Mange haveaffaldssække har en stofstyrke der er på 150 gsm og 220 gsm.

#4 - Valg af farve til en haveaffaldssæk

Farven af en haveaffaldssæk spiller naturligvis ikke en rolle for dens egenskaber, men det kan være en fordel at gå efter en haveaffaldssæk der har en klar farve som fx grøn eller hvid.

På den måde kan det være nemmere for dig og din familie at spotte efter den med det samme, så I kan fylde jeres haveaffald i den.

Her er de farver en haveaffaldssæk ofte kan fås i:

 • Hvid
 • Grøn
 • Grå
 • Multifarvet
Produkttype
0
0
Select all
Kapacitet (L)
0
0
0
Select all
Materiale
0
0
Select all
Antal
0
0
Select all
Brand
0
0
0
0
Select all
Leveringstid
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007