avXperten

Trådløs mus USB (Grå) - Logitech M185

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Logitech trådløs optisk mus i klassisk grå design med en sensoropløsning på 1000 DPI og 3 knapper.

Logitech M185 er en stabil trådløs mus, der tilsluttes via 2,4GHz Nano modtager, der blot sættes i din computers USB stik, så har du trådløs forbindelse.

Musen måler blot 60 x 99 x 39 mm og vejer 75,2 g.

Denne Logitech optiske mus yder fuldstændig stabil trådløs forbindelse uden forsinkelser og signaludfald. Med den lillebitte, trådløse modtager får du en forbindelse som du kan regne med.

Strømforsyning til et helt år. Batteriet holder i 12 måneder ved normal daglig brug, så du slipper for bøvlet med at skifte batterier hele tiden. Musen har afbryderknap og dvalefunktion, der forlænger batteriernes levetid.

Musen forbindes til din computer med en lille Nano enhed, der tilsluttes computerens USB stik. Så får du en avanceret, trådløs 2,4-GHz forbindelse med samme stabilitet som med en ledningsforbindelse, men med trådløs frihed, hurtig dataoverførsel og uden forsinkelser eller signaludfald.

Du kan snildt lade Nanomodtageren sidde i computeren. Den er så lille at du ikke behøver at tænke mere på den, når du først har sat den i en USB-port. Og så behøver du ikke bekymre dig om at modtageren bliver væk. Senderen virker med Windows, Mac og Chrome OS.

Logitech M185 musen er bygget så den kan holde til noget. Du får den høje kvalitet og slidstyrke som Logitech er kendt for.

Logitech garanterer holdbarhed. Med denne mus får du den høje kvalitet og holdbarhed som har gjort Logitech til verdens førende producent af tastaturer og mus.

Tilslutning foregår hurtigt og nemt. Musen fungerer med plug-and-play-tilslutning. Du skal ikke til at installere ny software. Du skal blot sætte den lille nanomodtager i computeren, så kan du begynde at bruge musen.

Denne optiske mus har en komfortabel, kurvet form, der ligger godt i både venstre som højre hånd, og den er mere behagelig at bruge end et pegefelt.

Kassen indeholder Mus, Nanomodtager, 1 AA-batteri (installeret på forhånd), Brugervejledning.

Specifikation:
- Størrelse mus (H x B x D): 60 x 99 x 39 mm.
- Vægt mus (inkl. batteri): 75,2 g.
- Farve: Grå.
- Størrelse modtager: 14,4 x 18,7 x 6,1 mm.
- Vægt modtager: 1,8 g.
- Sensorteknologi: Avanceret optisk registrering.
- Sensoropløsning: 1000 DPI.
- Antal knapper: 3.
- Scrollehjul: Ja.
- Batteri levetid: 12 måneder.
- Batteritype: 1 AA-batteri.
- Rækkevidde: Ca. 10 m.
- Trådløs teknologi: Avanceret trådløs 2,4-GHz-forbindelse.
- Tilslutning: USB-modtager.
- Understøttede styresystemer: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X 10.5 eller nyere, Chrome OS.

Varenummer: 15489

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg