Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Høreværn til børn

Beskyt dit barns hørelse og hjælp barnet med at koncentrere sig og fokusere med et smart børnehøreværn i smarte farver.

Læs mere om Høreværn til børn

Høreværn til børn - Effektiv beskyttelse af børns hørelse

Her på siden finder du vores udvalg af høreværn til børn, som effektivt beskytter dit barns hørelse mod skader fra høje lyde.

Både børn og babyer har meget sarte ører og hørelse, og udsættes børnene for støj og høje lyde, kan børnene få varige skader på hørelsen.

For at beskytte dine børns hørelse så meget som muligt, kan et høreværn være vejen til at sikre deres hørelse, når du gerne vil ud at opleve eksempelvis koncerter eller andre ting, sammen med barnet.

Med et effektivt høreværn til børn, kan du let tage barnet med i haven, når der skal arbejdes med motorværktøj, ud at køre gokart eller ud at se fyrværkeri nytårsaften, uden at skulle bekymre dig om at barnet får skader på hørelsen.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal kigge efter i et høreværn til børn, eller hvornår du kan bruge høreværnet, så læs med herunder, hvor vi har samlet lidt nyttig information om høreværn til børn.

7 ting du skal vide om høreværn til børn

Der findes flere modeller af høreværn til børn, og derfor kan det være godt at vide hvad du skal kigge efter, og samtidig er du måske i tvivl om hvornår og til hvad du skal bruge høreværnet.

Herunder har vi samlet lidt nyttig information om høreværn til børn, som både kan give dig ideer til hvornår du bør bruge høreværn til dit barn og samtidig giver dig lidt viden om hvad du skal kigge efter, for at finde et godt høreværn til dit barn.

#1 - Her kan du bruge Høreværn til Børn

Høreværn til børn kan bruges rigtig mange steder og i mange situationer, og faktum er at mange bruger høreværnet alt for lidt, både børn og voksne.

Især børns hørelse er meget udsat, fordi hørelsen ikke er vant til de høje lyde, vi som voksne er vant til, og derfor bør barnets ører beskyttes med høreværn i langt flere situationer end du måske lige tænker over.

Når der er støj, høje lyde eller høj musik, bør du altid beskytte barnets ører med et godkendt høreværn.

Høreværnet kan også være en stor aflastning for skolesøgende børn, som har brug for mere ro omkring dem, for at kunne koncentrere sig om opgaver eller kreative ting, som for eksempel tegne og maleopgaver.

Har du flere børn, kan det også bruges ved lektielæsning til at give ro og mulighed for at fokusere på lektierne, fremfor hvad de andre børn laver.

Du bør altid tænke på at dit barn, og især yngre børn, opfatter verden omkring dem meget anderledes end du gør som voksen, og sanseindtryk som for eksempel syn, lugt, hørelse kan hurtigt blive overvældende for barnet.

Derfor kan et høreværn også bruges i situationer hvor barnet har brug for at lukke lidt af for omverdenen.

#2 - Dæmpning for Høreværn til Børn

Høreværn til børn fås i mange modeller og nogle modeller dæmper lyden meget og andre dæmper knapt så meget.

Nogle modeller dæmper lyden med ca. 10 dB og dette bør være det absolutte minimum, men er fint hvis høreværnet kun skal bruges til for eksempel lektielæsning.

Andre modeller kan dæmpe lyden med helt op til 30 dB, hvilket er særdeles effektivt og betyder at høreværnet kan bruges i langt de fleste situationer.

Hvis du ønsker et alsidigt høreværn til dit barn, som du kan bruge i langt de fleste situationer, så bør du kigge på høreværn med en dæmpning på mindst 25 dB.

#3 - Vægt af Høreværn til Børn

En anden ting du skal overveje, når du kigger efter høreværn til børn er hvor tungt høreværnet er, og selv om du tænker at det ikke vejer ret meget, så kan et tungt høreværn veje helt op til 500 gr. og nogle modeller mere.

Tunge høreværn er ikke egnet til børn, da deres muskulatur i nakken ikke altid er stærk nok til at bære vægten.

Derfor bør du ikke købe høreværn til børn, der vejer mere end maksimalt 200 gr., men er dit barn mere end 10 år gammelt, kan du godt købe høreværn på op til 300 gr.

Er det et helt ungt barn eller baby, så vælg høreværn der vejer mindst muligt og ikke er større end højst nødvendigt.

#4 - Høreværn til Børn med radio eller Bluetooth

Nogle høreværn til børn fås med indbygget radio eller med Bluetooth, der tillader afspilning fra ekstern enhed, som for eksempel en smartphone eller en tablet.

Da elektronikken, både for radio og bluetooth, samt indbyggede højttalere, i høreværn til børn godt kan veje en del, anbefales dette ikke til børn under 10 år, da vægten hurtig kan komme over 300 gr.

Hvis høreværnet tillader at høre musik er det vigtigt at lydstyrken på dette holdes så lav som muligt, da høreværnet ellers kan få den modsatte effekt på barnets hørelse.

Høreværn til børn bør generelt set ikke tilbyde afspilning af lyde i høreværnet, hverken musik eller spil, og dette er ligeledes for at beskytte barnets hørelse.

Vælger du alligevel et høreværn til børn med indbygget højttalere, så sørg for at kontrollere lyden jævnligt, så den ikke bliver for høj.

#5 - Høreværn til sensitive Børn

Har du et sensitivt barn, som ofte bliver påvirket eller overstimuleret af høje lyde, mange mennesker, larm eller uro, så kan et høreværn være en kærkommen aflastning for barnets sanseindtryk.

Mange sensitive børn har stor glæde af et høreværn, når de skal koncentrere sig eller blot for at slappe af eller når de skal tegne eller male.

De konstante lyde der omgiver børnene i hverdagen, fra trafik, søskende, musik, værktøj, madlavning og meget mere, kan gøre det utrolig svært for sensitive børn at slappe af, og her kan høreværn til børn skabe en ro, hvor barnet kan slappe af i sin egen lille verden.

#6 - Komfort i Høreværn til Børn

Når du skal vælge et høreværn til dit barn, bør komforten være et af de primære prioriteter, for børn har ikke lyst til at have høreværn på, hvis de er ubehagelige for barnet.

Derfor er det vigtigt at du vælger et høreværn, der passer i størrelsen og er behageligt for barnet at have på.

Mange modeller giver mulighed for at tilpasse pasformen til barnets hoved både i form af bøjle størrelse og vinklen på ørebøfferne.

Derudover bør der være en blød polstring på ørerne og plads til at barnets ører kan være i selve ørebøfferne, uden at høreværnet bliver så stort at det sidder usikkert på barnets hoved.

#7 - Farver og mønstre på Høreværn til Børn

Høreværn til børn fås i rigtig mange forskellige farver og mønstre, og selv om barnet kan blive tiltrukket at en bestemt farve eller mønster, så er netop farver og mønstre ikke et lige så vigtigt parameter som for eksempel dæmpning, komfort og vægt på høreværnet.

Farver og mønstre kan dog gøre at især yngre børn gerne vil bruge høreværnet, fordi det ser flot ud eller er sejt.

Hvis de andre parametre er gode og tilfredsstillende, så lad endelig barnet være medbestemmende i hvilket høreværn de vil have, så kan chancen for at de vil have høreværnet på øges betragteligt.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007