Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Brother Printer

En printer fra Brother sikrer en perfekt udskrivning hver gang. Brother printere kan bruges både på den store arbejdsplads, eller til dit hjemmekontor uden problemer.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Brother Printer

Brother DCP-1623WE Laser Printer (Multifunktion)
1509 DKK
Læg i kurv
Brother DCP-1623WE Laser Printer (Multifunktion)

Giver skarpe og klare udskrifter
Kan printe, scanne og kopiere

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024

Brother Printere - Innovativ teknologi i topkvalitet

En printer er ikke nødvendigvis det dyreste hardware til din computer, men selvom du ikke så tit har brug for at udskrive dokumenter som tidligere, så kan det stadig være en enhed der er svær helt at undvære.

En Brother Printer er bestemt ikke noget dårligt valg, når du kigger efter en ny printer, og selvom Brother startede med at lave symaskiner, så har virksomheden også udviklet nogle af de mest effektive og hurtige printere på markedet.

Når du investerer i en printer fra Brother, så investerer du i en innovativ teknologi til udskrivning, og samtidig er modellerne udført i meget høj kvalitet.

Brother printere fås i mange forskellige varianter, størrelser og til forskellige formål, og derfor kan det altså godt betale sig at overveje hvilken model der tjener dit formål bedst muligt.

Brother laver nemlig et bredt sortiment af forskellige typer af printere og disse fås både til erhverv, som ofte har brug for en større printer, og til private, hvor der er behov for en lidt mindre printer.

Brother printere kan fås i størrelser der kan udfylde et mindre børneværelse og samtidig så små at de kan passe ind i et lille skab under skrivebordet i hjemmet.

Det kan derfor være et ret overvældende udvalg du bliver mødt af, når du skal finde en printer fra Brother, men ved at gøre dig nogle få overvejelser kan du lettere finde frem til den rigtige printer til dit behov.

Herunder har vi samlet lidt hjælp til hvordan du kan finde frem til den rigtige Brother printer til dit behov, så du hurtigere kan navigere gennem de mange muligheder.

5 ting du bør vide inden du køber en Brother Printer

Der findes mange forskellige printer modeller at vælge mellem, også selvom du allerede har valgt at du vil have en Brother printer.

Det kan derfor være en god idé at overveje nedenstående punkter, inden du køber, for at gøre vejen til den helt rigtige printer for dig, lidt kortere.

#1 - Hvad skal din Brother Printer kunne?

Når du skal finde frem til hvilken Brother Printer du skal kigge efter, kan du med fordel overveje hvad du skal bruge printeren til.

Er det en printer som flere enheder skal kunne tilsluttes, så eksempelvis flere ansatte på et kontor eller flere familiemedlemmer skal kunne koble sig på printeren, kan en lidt større printer være løsningen.

Skal du kunne have printeren med dig i bilen eller rundt til kunder, eller skal du kun bruge den hjemme på skrivebordet til et enkelt tekstdokument en gang i mellem, så kan en mindre printer være en bedre løsning.

Herudover kan du med fordel overveje hvor mange udskrifter du har brug for at lave, for jo flere og større opgaver du udskriver, jo større krav stiller dette til printeren.

Når du udskriver opgaver er det så altid i A4 format, eller har du brug for en printer der både kan printe større og mindre størrelser?

Antallet af formater som en Brother printer kan udskrive i varierer ofte fra model til model, så det kan være godt at orientere dig i specifikationerne for hvilke formater en given model kan udskrive i.

Overvej eventuelt også hvilken type af opgaver du ofte skriver ud, da et foto ofte kræver en mere avanceret printer end et tekstdokument.

#2- Brother Printer med blæk eller toner?

Brother printere findes i flere forskellige typer og derfor er det vigtigt at overveje om du ønsker en printer til blæk eller en laserprinter med toner.

Brother blækprinter

En blækprinter kaldes ofte for en Inkjet, og denne type er den mest almindeligt kendte, fordi denne type ofte er billig i indkøb og egner sig særdeles godt til print af mange forskellige typer af opgaver.

Især til foto og grafiske print er blækprinteren ofte helt overlegen, du bør dog sikre dig at modellen kan printe på fotopapir, hvis du har brug for dette, da det ikke er alle printere der giver mulighed for dette.

Blækpatroner kan være bekostelige at udskifte, og derfor er det ikke alle mennesker der har lige meget glæde af en blæk printer.

En blækprinter kræver ofte også at printeren bruges jævnligt, for at undgå at blækpatronen tørrer ud, og samtidig er det ikke altid at tal og tekst står lige skarpt på udskrifter fra en blækprinter.

Hvis du skal bruge din nye Brother printer til at printe tekst opgaver og ofte store opgaver, bør du i så fald overveje en laserprinter.

Brother Laserprinter

En laserprinter kaldes ofte for en Laserjet, og denne type Brother printere er meget velegnet hvis du har et stort behov for at printe mange dokumenter, evt. store opgaver der gerne skal går hurtigt.

En laserprinter bruger ikke blæk, men derimod toner, og derfor er denne type printer særdeles velegnet til sort/hvid udskrifter af tekst og tal.

Du kan dog også finde Brother printere som kan printe i farver, selv om det er en laserprinter, og den helt store fordel er at en laserprinter ofte er hurtig.

Tekst og tal står meget tydeligt med en Brother Printer med toner, og sammenlignet med en blækprinter, så er det ikke nødvendigt at skifte toner nær så tit.

Toner er dog ofte lidt dyrere end blæk, og samtidig er en laserprinter også lidt dyrere i indkøb end blækprinteren, her skal dog tilføjes at en Brother laser printer ofte også har en længere levetid.

Der er ikke samme krav til vedligehold af en laserprinter, da toneren ikke udtørrer, og prisen for en printet side er ofte væsentligt lavere end for en blækprinter.

Når du skal træffe dit valg i forhold til om din nye Brother Printer skal være en blæk- eller laserprinter, så lad dit behov være afgørende for hvilken af typerne du vælger.

#3 - Trådløs eller kablet Brother Printer

Du kan finde Brother printere som forbindes til din enhed enten via et kabel eller via en trådløs forbindelse.

Ligesom din computers forbindelse til internettet kan være enten kablet eller trådløs, så gælder det samme for mange af Brothers printere, og selvom langt de fleste Brother printere både kan benyttes via kabel og også har en WiFi forbindelse, så kan det være fornuftigt at se sig for.

Hvis du kun skal bruge din nye printer med en enkelt computer og printeren står ved siden af denne, vil du sjældent få brug for den trådløse funktion, og det kan også være væsentligt hurtigere at udskrive via et kabel, hvis det er en særlig stor opgave.

Langt de fleste foretrækker dog ofte at printeren kan fungere trådløst, og dette er også særdeles fordelagtigt, hvis der er flere der skal deles om printeren.

#4 - All-in-one Brother Printer

Når du kigger efter en ny Brother Printer, kan du evt. overveje om du ønsker at din printer skal kunne andet end blot at printe dokumenter og billeder ud fra computeren.

Det er nemlig også muligt at finde en All-in-one Brother printer, som udover at kunne printe opgaver fra computeren også kan scanne dokumenter ind og fungere som kopimaskine.

Her er der altså kombineret 3 maskiner i en enkelt Brother printer, nemlig scanner, kopimaskine og printer.

Rigtig mange private foretrækker denne løsning, da den er pladsbesparende og giver rigtig gode muligheder for eksempelvis at scanne ældre fotografier ind på computeren, eller kopiere disse på nyt fotopapir.

#5 - Flytbar/Mobil Brother Printer

Tilbringer du meget af arbejdsdagen på landevejen eller ude hos kunder, så kan du også finde små kompakte mobile Brother printere, som er lette at have med på farten.

En mobil printer kan ofte tilsluttes via Bluetooth og gør det muligt at printe, næsten uanset hvor du befinder dig.

En mobil printer fra Brother fylder sjældent mere end at den kan være i din computer taske, på den måde kan du hurtigt udskrive en faktura, et tilbud eller en rapport.

Produkttype
0
0
0
0
0
Vælg alle
Udskrivningshastighed (sort/hvid) (sider pr. minut)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Udskrivningshastighed (farve) (sider pr. minut)
0
0
0
Vælg alle
Scanning
Samlet inputkapacitet (ark)
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Antal papirbakker
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007