Alle køb kan byttes til 15. marts 2023 - Bestil før 21. dec og få pakken før jul!

Computer pude

Ønsker du et godt underlag mellem fx dine lår og din bærbare computer, så kan du bruge en computer pude. Computer puden kan også bruges til at stille computeren på, selvom den står på bordet, for at skåne dens underside.

Filtrér

Læs mere om Computer pude

Computer pude - Bedre komfort til bærbar PC

Hvis du har en bærbar computer eller tablet, så har du mulighed for at kunne bruge den mange andre steder end ved skrivebordet, når du nu ikke er så bundet til en separat skærm, tastatur og mus.

Når bærbaren og tabletten nu har det hele indbygget, så har du mulighed for at kunne bruge dem snart hvor end du gerne vil, om du så sidder i stolen, slænge dig på sofaen, eller ligger i sengen.

Her kan det dog godt være ukomfortabelt, da bærbaren og tabletten ikke er direkte designet til at skulle bruges på den måde, og det kan bl.a. være hårdt for dine håndled, hvis du ikke har ordentligt støtte når du sidder og arbejder.

Her kan en computer pude kommer dig til god hjælp, da den kan både giver dig god støtte til dine hænder og albuer, når du arbejder, og giver dig en solid overflade hvor bærbaren kan stå.

Computer puden kan gøre det mere komfortabelt når du arbejder i de uvante stillinger, så du ikke gør skade på ryggen eller håndledene, og så computeren står fast og ikke glider rundt i dit skød.

3 Ting du bør overveje når du køber en computer pude

Hvis du gerne vil forbedre din komfort og arbejdsstilling, når du arbejder på din bærbar eller tablet, så kan det være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, når du skal have købt en computer pude.

Herunder finder du nogle forslag til overvejelser du kan gøre dig, så du bliver bedre stillet til at kunne vælge den computer pude der passer til dine behov.

#1 - Fordele ved en computer pude

Det første du bør overveje er, hvor du generelt bruger din bærbar og tablets henne, så du bedre kan vurdere hvilken computer pude der passer bedst dertil.

Sidder du ofte i lænestolen og arbejder med bærbaren i skøder, så vil du nok også opleve at dit skød kan blive meget varmt af at have computeren ovenpå.

Det er fordi at meget af bærbaren køling kommer ved at videregive varmen til overfladen den står på, samt den indbyggede blæser, der skal afkøle systemet.

Da bærbarens komponenter er meget kompakte, så har den svære ved at komme af med varmen end en almindelig computer kunne være, da de ofte har mere plads til et større og mere effektivt kølesystem.

Her kan det være en god ide at have en computer pude mellem bærbaren og dit skød, så du ikke får direkte varme ned på dine ben, der hurtigt kan blive rigtig varmt.

Nogle computer puder har også en afkølende overflade der netop skal hjælpe med at kunne køle din bærbar ned, hvis den bliver rigtig varm.

Med en computer pude, så vil bærbarens blæser være mere sikker på at kunne være fri til at blæse den varme luft væk, så den ikke bliver blokeret af en pude, dit skød, eller dyne, hvilket hurtigt kan få computeren til at blive ekstra varm.

En computer pude giver dig mulighed for at kunne arbejde eller bare sidde bedre med din bærbar eller tablet, når du f.eks ligger på sofaen eller i sengen.

Her kan du bedre se film eller spille spil, da computeren ligger meget mere stabilt, så du ikke skal vende og dreje den konstant for at kunne få et ordentligt udsyn til skærmen.

#2 - Størrelsen på computer puden

Du bør også overveje hvor stor din computer pude skal være, da det kan være betydelig forskel på den komfort du kan du alt efter hvilken størrelse du vælger.

Størrelserne på computer pude kan variere meget alt efter hvilket model og mærke, som du gerne vil have og det er derfor bedst at du undersøger præcist, hvor stor computer puden gerne skal være.

Eksempler på størrelser til computer puder:

  • Small - omkring 43 x 30 x 5,8 cm
  • Medium - omkring 47 x 30 x 5,8 cm
  • Large - omkring 50 x 30 x 5,8 cm

Hvis du har en stor bærbar computer, så kan det være at du gerne vil have en tilsvarende stor computer pude, så du er sikker på at den kan være på puden uden at der er dele, der går ud over kanten på puden.

Det sikrer dig en mere fast og solidt underlag, så du lettere kan skrive og arbejde på computeren.

Hvis du kun har brug for en computer pude med plads til en tablet, så har du nok ikke brug for de helt store computer pude, men en mindre pude kan være mere passende i størrelsen.

Det betyder også at puden ikke fylder nær så meget i dit skød, eller når du skal pakke den væk for aftenen.

#3 - Multifunktionel computer pude

Ud over at bruge din computer pude som understøttelse til din computer og tablets, så kan du også bruge en god pude i flere forskellige situationer.

Hvis du f.eks. gerne vil have mulighed for at kunne mus til din bærbar computer, så har du mulighed for at kunne få modeller, hvor der er reserveret plads til musen med en indbygget musemåtte, så du har en god overflade at bruge musen på.

Det giver dig bedre mulighed for at kunne arbejde med din bærbar, da du kan være meget mere effektiv i dine klik med en mus, end med en touch-pad.

Du kan også finde modeller der har indbygget stander til enten din smartphone eller din tablet, så du kan lægge dem væk mens at du arbejder med noget andet på puden.

Da computer puden giver dig en dejlig flad overflade, som du kan bruge hvorend du ligger eller sidder henne, så kan puden også bruges i andre tilfælde end bare til at kunne arbejde med computeren.

Med en computer pude kan du få serveret snacks eller mad i sofaen, mens du sidder og ser film på dit TV i stuen, så du ikke hele tiden skal nå over til bordet hele tiden.

Du kan også bruge puden til at servere mad på sengen, så du kan nyde en afslappet morgen i weekenden.

Med en computer pude får du en god og solid overflade, som du kan bruge til mange ting, når du gerne vil kunne sidde i sofaen, stolen, eller sengen, så du altid har et lille bord som du kan tage med dig rundt.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007