avXperten

Retro DAB+ Radio (Design) - Mørkt træ

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Superlækker DAB+ radio med indbygget Bluetooth i klassisk Amerikansk Retro Design.

Designet sender tankerne tilbage de klassiske FM-transistorer i USA. Denne DAB+ radio er et morderne stykke teknologi i et superlækkert Retro design.

DAB+ radioen fra Denver har, foruden den indbyggede DAB og DAB+ tuner, også indbygget Bluetooth modtager, så du nemt kan streame musik direkte fra din iPhone eller SmartPhone til radioen og på den måde bruge den som en Bluetooth højttaler.

Radioen har også indbygget FM-tuner, så du kan modtage alle dine yndlings FM-kanaler. Den har også 3,5mm AUX indgang, så du hurtigt kan tilslutte andre afspillere, der ikke har Bluetooth.

Radioen leverer musikken gennem de 2 indbyggede højttalere på hver 5W, hvilket giver en god lyd, der nemt kan måle sig med Bluetooth-højttalere i samme størrelse, men som har langt færre funktioner end denne DAB+ radio.

Radioen har også indbygget ur og clockradio.
Som clockradio har den både sleep-funktion, hvor den slukker for musikken efter den forudindstillede tid og snooze-funktion, der giver mulighed for at trække alarmen lidt længere om morgenen. Clockradioen kan enten vække dig via alarmtone eller radio.

Retro designet på denne DAB+ radio er udført i lækkert mørkt træ, der underbygger det gammel-klassiske look. DAB+ Radioen virker enten ved at du tilkobler den med den medfølgende 230V adapter eller via 4 x C-batterier (medfølger ikke).

Med batterier i radioen har du mulighed for at tage DAB+ radioen med dig og bruge den i haven eller på stranden. Eller bruge den som transportabel Bluetooth højttaler. Batterierne sikrer også at clockradioen ikke nulstiller ved strømsvigt.

Denver DAB+ radio har det udvidede DAB+ radio kanaler. Fordelen ved en DAB+ radio er, at man ikke er bundet af det traditionelle FM frekvensbånd med et meget begrænset antal kanaler. DAB+ har flere kanaler end det traditionelle DAB frekvensbånd. Derfor er det muligt at udbyde et langt større antal kanaler med DAB+.

Specifikationer:
- DAB+ Radio med indbygget Bluetooth
- Kan bruges som Bluetooth højttaler
- Line-In 3,5mm minijack
- Indbygget clockradio med vækning
- Snooze og sleep timer funktion
- Effekt: 2 x 5W højttalere
- Multifunktions LCD display
- Tilslutning: 230V (adaptermedfølger) / 4 x C-batterier (medfølger ikke)
- 311x180x163 m
- Vægt: 1528 g
- Farve: Mørkt træ

Varenummer: 13133

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg