UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud

Dymo tape

Dymo tape til alle Dymo label maskiner. Den mest anvende type er D1 tape. Dymo bruges til at lave etiketter og mærkater på alle former for materiale.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Dymo tape

Dymo tape - Se vores udvalg af Dymo maskiner her

Dymo bliver brugt i mange forskellige sammenhænge. I institutioner som børnehaver og skoler ser vi det ofte, fordi legetøj og andre ting bliver brugt og ender mange forskellige steder i løbet af en dag. Man anser det også som godt for børnene, at de på den måde lærer at læse enkelte ord.

Dymo kan også bruges udelukkende til at træne stavning og forståelse af den enkelte genstand ved at sætte et label på den ting, som skal staves. Kontorer er et andet sted, hvor Dymo tape er i flittig brug. På et travlt kontor er det vigtigt, at der er overblik og orden, og at det er let at finde de rette papirer. Her bruger man ofte Dymo tape på skuffer, skabe og til arkivering.

Dymo, værktøj og elektronik

Det er ingen hemmelighed, at mange af vores kunder er glade for praktiske løsninger, der virker. Det er derfor, vi fører så stort et udvalg af især elektronik, AV-udstyr, computer tilbehør, kabler og meget mere. Vores kunder går ikke ned på gear. Når man ikke vil gå ned på gear og altid har et stort udvalg af søm, skruer, bits, rawplugs, bor, sandpapir og lignende er labels rigtigt rare at benytte. Et stort udvalg er ikke meget værd, hvis man ikke kan finde det.

Det samme gælder kabler og stik. Det er rart, når man har én kasse, hvor der står “12v adaptere”, en anden hvor der står “jack-jack 3 meter” osv. Overblik skaber overskud og gør det meget sjovere at bruge alt vores lækre gear. Dymo labels gør det nemt at få styr på sagerne, og det er en løsning, der ikke kræver meget tid eller energi. Du sparer utroligt meget tid på at finde elektronik og værktøj, når du først har organiseret dine ting én gang for alle.

Dymo i fritiden

I hjemmet og i fritiden har vi også brug for dymo. Jo større og jo mere aktiv din familie er, jo mere har I nok brug for dymo tape. Hvis børnene skal på spejderlejr og have tallerken, kop og bestik med, er det rigtigt smart, at udstyre servicet med et dymo label i bunden. Så er du sikker på, at selv det mest distræte eller legesyge barn også kan få fat i sin tallerken på andendagen. Ligeledes benytter mange mennesker dymo på bestik og service i forbindelse med campingturen. Her er ligeledes tale om genstande, der kommer mange steder hen og bliver brugt af mange mennesker. Man tager sine ting med til opvask i fælleskøkkenet og spiser sammen med naboerne. Her er det dejligt at vide, at ens ting kommer tilbage, når en af de andre campinggæster kigger i bunden.

Dymo er et stærkt brand

Vi kender allesammen Dymo tape og har netop stiftet bekendtskab med det i børnehaven, på kontoret eller derhjemme. Dymo maskinerne har udviklet sig meget siden begyndelsen, hvor de udstansede bogstaverne i tykt og stift Dymo tape. Senere kunne man bruge maskinen til at skrive direkte på tapen. I dag er det så smart, at der er et digitalt interface, hvor du kan skrive hele din tekst, inden du printer dit label. I dag er det også muligt at skifte skrifttype, benytte emoticons og meget mere. Der er flere forskellige størrelser af Dymo tape, som du kan sætte i de forskellige maskiner. Når man skriver små etiketter i hånden og forsøger at tape eller lime dem fast på kasser eller i bunden af camping-kopper, bliver det aldrig rigtigt pænt eller holdbart. Det er simpelthen irriterende. Dymo er en holdbar og diskret løsning, der virker.

avXperten gør din hverdag lettere

Med vores store udvalg indenfor elektronik ved vi, at det kan være rigtigt rart med Dymo tape. Når du står og skal bruge en bestemt størrelse ledning eller adapter, er det vigtigt, at tingene er lette at finde. Vores fornemste opgave er at gøre vores kunder glade, og ved at føre produkter til alle former for sammenhænge tror vi på, at vi gør det rigtigt. Med vores udvalg af Dymo tape og Dymo maskiner er vi sikre på, at du kan finde den type, der passer dig bedst. Du kan altid se vores forskellige produkter her på hjemmesiden og bestille dem online. Varerne bliver sendt hjem til dig eller til dit lokale posthus - det vælger du helt selv.

Hos avXperten fører vi et stort udvalg af Dymo tape til alle former for labelmaskiner. Dymo bruges til at lave etiketter og mærkater på stort set alle former for materialer. Hos os kan du købe Dymo tape i mange forskellige farver. Med vores label maskiner er der nærmest ikke grænser for, hvor du kan få glæde af din Dymo tape. Med Dymo D1 tape kan du både benytte Dymos Labelmanager-serier, Labelwriter og MobileLabeler. Du kan sætte dine labels på blandt andet plast, papir, metal, træ og glas.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007