Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Halogen Transformer

Halogen transformer. Smart halogen transformer som fungerer som strøm adapter til at omforme og fordele strømmen fra dansk 230 V elnet til 12V LED pærer.

Filtrér

Læs mere om Halogen Transformer

Strøm adapter

Lamperne parallelkobles på den sekundære side, og halogen transformeren virker som en fordeler, så når du skal finde den transformer, der passer til dig, skal du vide, hvor mange pærer du regner med at tilslutte, og på den måde kan du regne dig frem til effekt behovet. Det vil sige, at hvis du fx har 3 pærer på 20W skal du finde en transformer med en effekt på 3x 20W = 60W og så fremdeles.

De fleste transformere har et stort spænd, men vær opmærksom på at både minimum og maksimum output er vigtigt. En kraftfuld transformer på 50-225W er fx ikke velegnet, hvis du kun har 2x 20W pærer tilsluttet.

12V halogen lamper findes i mange danske hjem. Det kan fx være de klassiske LED spots som loftspots, underskabe og på badeværelset. For at disse 12V pærer skal kunne køre på det danske elnet, skal man bruge en halogen transformer - en adapter, der kan omforme/fordele strømmen fra det danske 230 V elnet til 12V pærerne.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007