Behandling af Insektstik

Her finder du smarte enheder der helt elektronisk kan behandle insektstik. Enhederne bruger varmeelementer til at lindre forskellige former for insektstik, eller normal kløe m.m.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Behandling af Insektstik

Behandling af insektstik nemt og hurtigt

Her på siden finder du udvalget af produkter til behandling af insektstik.

Du finder her elektroniske produkter, som kan hjælpe med at lindre kløe og smerter efter insektstik og -bid.

Er du blevet stukket eller bidt af et insekt, kan du bruge disse produkter til at lindre området, de virker hurtigt og er lette at have med.

De er helt optimale at tage med på fx campingturen, eller blot have liggende derhjemme eller på arbejdspladsen hvis du skulle få brug for lynhurtig behandling af irriterende insektstik.

5 ting du skal vide når du kigger efter behandling af insektstik

Når du er blevet stukket af et insekt, og det svier og klør, så kan det være en fordel blot at tage et lille elektronisk apparat op ad lommen og kunne behandle stikket med det samme.

Herunder er samlet nogle punkter som du kan kigge efter, når du skal finde den rigtige løsning for dig.

#1 - Lindring med varme

Behandling af insektstik og insektbid kan nu også ske med varme, fordi det har vist sig at varme kan mindske frigivelsen af histamin, og dermed mindske kløe, svie og smerte.

Den elektroniske enhed til behandlingen kan varmes op til ca. 50 grader C og sættes så på stikket i få sekunder, hvorefter irritationer som kløe, svie og smerte kan fortage sig.

Denne behandling frigiver ingen skadelige stoffer eller kemi, og kan derfor benyttes af alle, også børn og gravide i mange tilfælde.

Det betyder at du kan genbehandle flere gange om dagen, når blot der holdes en pause mellem behandlingerne på 2 minutter.

#2 - Justerbar

På nogle elektroniske enheder til behandling af insektstik, kan du justere temperaturen via en app, eller via et program på enheden.

Hvis enheden har tilknyttet en app, kan du justere på mere end blot temperaturen, ofte vil der nemlig være mulighed for også at justere på alderen af patienten, altså om det er barn eller voksen, på længden af behandlingen og for eksempel indstille for særlig følsom hud.

På den måde kan du sikre at behandlingen ikke bliver ubehagelig, selv for de mindste børn.

Hvis enheden er programmerbar, kan du ofte indstille enheden til om det er følsom hud eller normal hud, og så tilpasser enheden selv varmen til det pågældende program.

#3 - Behandlinger pr. opladning

Antallet af behandlinger pr. opladning kan variere meget.

De enheder der er drevet af almindelige batterier kan typisk behandle op til ca. 500 gange på batteriskift.

Her skal der tages højde for at batterierne kan ligge og aflade, når enheden ikke bruges og derfor kan holde kortere eller længere tid.

På de enheder der er genopladelige og benyttes via telefonen, kan man opnå behandlinger på til 1000 gange på en opladning, og man kan nemt have enheden i for eksempel et nøglebundt, så man altid har den med sig.

#4 - Type af insektstik

Varme lindring, som benyttes af de elektroniske enheder, kan bruges ved næsten alle insektstik og insektbid som for eksempel:

  • Hvepsestik
  • Bistik
  • Myggestik
  • Myrebid
  • Loppebid
  • Tægebid (dog først efter fjernelse)
  • Væggelusbid
  • Klægestik
  • Bremsebid

De mest kendte insektstik er typisk myggestik, hvepsestik og loppebid, som ikke bare klør, men som også kan hæve voldsomt op og gøre meget ondt.

Men også stik fra Klæge og bremser, kan være enormt smertefulde og hæve voldsomt op.

I disse tilfælde kan varmen fungere som lindring af irritationerne, især er det vigtigt at få hævelsen og smerten lindret hurtigt.

Det er vigtigt at være opmærksom på at ikke alle reagerer på samme måde på insektstik, men at nogle mennesker reagerer meget voldsomt og her bør man ikke behandle med varme.

#5 - Tilkoblingsmuligheder

For de elektroniske enheder til behandling af insektstik, der bruger batteri er der oftest ikke nogen tilkoblingsmuligheder, men det er der derimod for de enheder, som kan bruges med telefonen.

Der findes enheder der tilsluttes til din telefon med et USB-C stik, som er et af de mest brugte stik til især nyere smartphones.

Ligesom der også findes enheder der kan sættes direkte i din iPhone via Lightning stikket, som er det stik der oftest bruges af Apple.

Via stikket kan enheden opvarmes og styres, ved hjælp af en app, og når enheden skal oplades sættes den blot i den oplader der passer til din smartphone eller iPhone.

5 Fordele ved elektronisk enhed til behandling af insektstik

Der er flere fordele ved at have en elektronisk enhed til behandling af insektstik og herunder er samlet nogle af dem.

#1 - Små og lette

Enhederne er små og lette at have med på for eksempel campingturen, cyklen og arbejde, på den måde har du altid behandlingen tæt på, hvis insekterne bliver lidt for nærgående.

#2 - Hav enheden på dig

Nogle varianter kan sidde i en nøglering, så du altid har enheden på dig, når uheldet er ude og du for eksempel bliver stukket af en myg eller hveps.

#3 - Lindring

Enhederne kan give omgående lindring mod kløe, hævelse, svie og smerte og du kan behandle flere gange for at forlænge effekten.

#4 - Klar til brug

Enhederne er klar til behandling i løbet af få sekunder, det eneste det kræver er at du finder enheden frem og trykker på start, så er du klar til at behandle insekt stikket.

#5 - Mange behandlinger

Med bare en enkelt opladning kan du bruge enheden i op til 1000 behandlinger, uden at behøve at lade den.

Antallet af behandlinger afhænger naturligvis af hvilken enhed du anskaffer dig, da dette kan variere alt efter model.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007