avXperten

Netværkstilbehør

Vi har et stort udvalg af netværkstilbehør såsom netværkskort, antenner, routere, repeatere og meget andet. Det er med til at gøre det nemt for dig at sætte et kontor op derhjemme eller at få opsat det optimale netværk på din arbejdsplads. Hos os kan du købe alle delene løst. Det vil sige, at hvis du kun skal bruge en, behøver du ikke at købe flere på én gang. Kort sagt: alt hvad du skal bruge til et velfungerende netværk.

Switch

Du har brug for et netværk switch, når du gerne vil forbinde mange enheder til samme netværk. I udvalget finder du flere forskellige switches - heriblandt enheder med forskellige antal porte, så der er et udvalg for både private og erhverv.

Trådløse routere

Alle nyere enheder såsom tablets, bærbare, MacBooks og smartphones kan gå på trådløse netværk. Du er altså fri for kabler og kan få adgang til nettet derhjemme fra alle dine enheder, når du benytter en trådløs router.

Trådløs netværk

Har du brug for at kunne adminstrere eller forstårke dit WiFi signal, så er her et spændende udvalg for dig. Heriblandt WiFi- repeatere og controllere. Repeateren kan du bruge til at forstærke et eksisterende signal og dermed forlænge rækkevidden.

Stik

Har du brug for netværksstik, så finder du dem her. Du vil kunne finde flere forskellige stik, som er kompatible med forskellige typer af kabler. Hertil kan du tilkøbe kapper, som fås i forskellige farver.

Trådløse netværkskort

Det er bekvemt at have trådløs forbindelse til enten internettet eller dit interne netværk. Især ældre eller stationære computere kan mangle et trådløst netværkskort. Med et trådløst netværkskort kan du koble alle dine enheder til det trådløse netværk.

Alm. netværkskort

Alle computere har brug for et netværkskort for at kunne gå på internettet eller for at kunne tilsluttes interne netværk. Hvis dit netværkskort er gået i stykker, eller du selv bygger en computer, har du brug for et netværkskort.

Værktøj

Et stort udvalg af værktøj, der kan hjælpe dig med at optimere dine netværk. Med en LSA tang kan du let montere LSA klemmerne uden at skulle lodde, afisolere eller andet. Vi fører også et stærkt udvalg af netværkstestere og crimptænger.

Patch paneler

Her finder du et stort udvalg af patch paneler. Et patch panel består af flere netværksporte. Det har du eksempelvis brug for, hvis du vil samle kabler i et rack skab.

LK Actassi

LK Actassi er nok det de mest brugte dataudtag i Danmark. LK Actassi er også kendt som LexCom, som var det tidligere navn LK brugte. Dataudtagene kommer i flere forskellige størrelser og serier, den mest kendte serie er nok LK Fuga, der bliver benyttet i langt hovedparten af installationer i dag.

Antenne

Med udvalget af netværksantenner kan du opnå en høj kvalitet på dit netværkssignal, også selvom du befinder dig i et område med dårlig forbindelse. Du kan også få glæde af en WIFI antenne, hvis signalet ikke er stærkt nok over hele huset.

Andet

Der er nærmest ikke grænser for, hvilket netværksudstyr du kan finde hos avXperten. Her finder du et stort udvalg af routere, dataudtag, fiberconvertere, print- og serialport servere, keystones, PoE injectors og meget mere.

Netværkstilbehør til private og professionelle

Vi har et stort udvalg af netværkstilbehør såsom switch, antenner, routere, stik og netværkskort. Det er med til at gøre det nemt for dig at finde det, som du skal bruge lige meget, om du er privat- eller erhvervskunde. Du kan købe lige så mange eller lige så få, som du skal bruge.

Alle vores produkter er i god kvalitet, og de vil derfor kunne holde til at blive brugt i mange timer dagligt i for eksempel en virksomhed, hvor medarbejderne bruger mindst otte timer om dagen foran deres computere. Det er også udstyr, der egner sig godt til dit hjemmekontor, hvor det giver dig de mest optimale muligheder for at få noget ud af kontoret.

Sæt nemt selv hjemmekontoret op

Hvis du er lidt fiks på fingrene og har teknisk snilde, vil du nemt selv kunne sætte dit hjemmekontor op. Det er ikke så svært, som du måske tror at gøre det. Her hos os kan du finde alle de dele, som du skal bruge, så du nemt kan komme på nettet via dit hjemmekontor og få det hele til at fungere optimalt.

Gode muligheder for professionelle for at finde det rigtige udstyr

Måske har du oplevet hos andre forhandlere, at du skal købe et vist antal af et produkt for at kunne købe det. Det skal du ikke hos os. Her kan du købe bare en enkelt del, hvis det er det, du mangler, til at få virksomhedens net til at køre optimalt igen.

Hvis du vil ændre hele opsætningen på kontoret, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at skaffe tingene hjem dertil. Hvis du er i tvivl om, hvor stor en kapacitet vi har, og hvor meget vi kan klare, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Få nemt alle computere på nettet med en switch

Vi har et stort udvalg af switches, så du nemt kan sætte computere eller andre devices, der kræver netadgang, til. Det gør det nemt og hurtigt at sætte et kontor op. Du kan bruge switchen derhjemme, hvis I har flere computere, der har brug for netadgang. Du kan også bruge den på arbejdspladsen, hvor hver kontorgruppe for eksempel kan kobles til den samme switch. Det gør, at I undgår at skulle trække for mange ledninger.

Stort udvalg af routere

En router fordeler netværkssignalet over et stort område. Det kan for eksempel være i hele dit hus eller måske en hel etage i jeres kontorbygning. Det gør, at I ikke behøver at have computerne koblet til et netværkskabel, men kan gå på nettet, når og hvor I vil. Det er en meget fleksibel mulighed både derhjemme og på arbejdet. Vi har selvfølgelig et udvalg der gør det muligt for dig at vælge mellem både mere eller mindre kraftigere router. Således finder du her en router, uanset om dine krav til den trådløse forbindelse er store eller små.

Tilbehør til trådløst netværk

Hvis du gerne vil kunne danne dig et overblik over netværket, er det en WiFi controller, som du skal have, der kan du styre et stort netværk fra et centralt punkt.

Hvis du gerne vil styrke netværket, er det en WiFi repeater, du skal have. Den kan du for eksempel placere i den anden ende af huset i forhold til, hvor din router står. Repeateren gentager signalet og er dermed med til at gøre det stærkere - også langt væk fra routeren.

Find det rigtige stik

Vi har selvfølgelig et stort udvalg af stik, så du kan finde det helt rigtige til dit behov. Det kan være et netværksstik, som du bruger til at sætte i for eksempel en switch. Det kan også være en RJ 45 kappe, som du sætter uden på dit RJ 45 stik og dermed forlænger både stikket og kablets levetid betydeligt.

Trådløst netværkskort

Hvis du gerne vil kunne gå på det trådløse net fra din stationære computer, skal du have et trådløst netværkskort. Der er en del stationære computere, der ikke har et indbygget netværkskort, som en bærbar computer har. Du kan vælge mellem et trådløst PCI kort eller et netværkskort, som du sætter i et USB stik.

Du kan også få netværkskort, der gør det muligt for dig at tilslutte din bærbare computer til et fast netværk. Mange nye bærbare computere er så tynde, at der ikke er plads til et netværksstik i dem. Der kan du tilslutte et via for eksempel USB.

Det rette værktøj gør arbejdet nemt

Når du skal sætte dit hjemmekontor op eller lave noget på din arbejdsplads, er det selvfølgelig vigtigt, at du har det rette værktøj til at gøre det med. Vi har flere forskellige slags specialværktøj, som du kan bruge til at få sat netværket op på en tryg og sikker måde. Det er for eksempel en LSA tang, en crimptang og en netværkstester.

Patch paneler til at komme på netværket

Du kan bruge dit patchpanel til at forbinde flere enheder til internettet. Det mest almindelige er, at man placerer sit patchpanel i et medieskab, så der ikke er nogen, der kommer til at pille ved det, og det samtidig er nemt at koble det til andre enheder og for eksempel sætte elektricitet til.

Du kan få tre forskellige slags patchpaneler hos os. Vi har både cat5e, cat6 og cat6a. Det er altså vigtigt, at du vælger det rigtige, når du skal vælge patchpanel.

Antenne gør netværket kraftigere

Hvis du har problemer med, at dit netværk ikke er kraftigt, er det en god ide, at du køber en antenne og sætter den på din router. Det kan være med til at give et kraftigere signal. Vi har flere forskellige slags antenner, der passer til forskellige typer af netværk og routere. Det gør, at du nemt kan finde den type, som du har brug for - enten derhjemme eller på kontoret, så du nemt og hurtigt kan få sat det hele op.

E-mærket

 

Betalingskort