Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Night Vision kamera

Smarte Night vision kameraer som kan tage billeder, eller optage om natten. Fås også med kikkert funktion så du kan observere og tage billeder fra lange distancer.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Night Vision kamera

Night Vision Kamera til optagelser og fotos om natten

Her på siden finder du vores udvalg af Night Vision Kameraer, som giver dig mulighed for at tage billeder og optage video om natten.

Du forbinder måske mest af alt et night vision kamera med et overvågningskamera, der kan optage om natten.

Men et night vision kamera kan også være en model, der kan bruges til for eksempel at tage med på tur om natten, og bruges til at fange flotte billeder eller video når det er mørkt.

Er du i tvivl om hvad du skal kigge efter, når du leder efter et kamera med nattesyn, så læs med herunder, hvor vi har samlet lidt mere information.

5 ting du bør kigge efter inden du vælger et Night Vision Kamera

Der findes flere modeller af Night vision kameraer, og det kan være svært at vide hvad du skal kigge efter, når du skal finde et kamera, der passer til dine behov.

Herunder har vi samlet nogle ting du kan kigge efter, når du skal vælge dit næste night vision kamera.

#1 - Night Vision Kamera med kikkert

Når du kigger efter et Night vision kamera, kan du kigge efter flere forskellige modeller, der er nemlig nogle modeller, som kun er et kamera, og andre som er en natkikkert.

De specialiserede kameraer som kun kan tage billeder eller video, er velegnede hvis du ved at det er dit primære formål, og det samme gælder for en natkikkert.

Men hvis du gerne vil have mulighed for at bruge kikkerten og optage en video, hvis du finder noget spændende i linsen, så er det muligt at finde en kombination af disse to elektroniske enheder.

En Night Vision Kamera med kikkert funktion, kan fungere som en fremragende kikkert, med nattesyn, så du let kan finde spændende ting i mørket, og når du vil optage det du ser, trykker du blot på en knap.

Fordelen ved en kombinations Night vision kamera er at du har den fulde kikkert funktion, som du ville have med en almindelig natkikkert, men du har også et rigtig godt kamera, så du ikke skal hen og skifte enhed, hvis den afskyelige snemand viser sig i linsen.

#2 - Opløsningen i Night Vision Kameraet

Uanset hvilken enhed du vælger at fokusere på, om det er en natkikkert, nat kamera eller en kombinations af de to, så er der især én ting der er vigtig at kigge efter, nemlig opløsningen på billederne den kan tage.

Opløsningen i billedet, uanset om det er et stillbillede eller det er en videooptagelse, har betydning for hvor god kvaliteten er og hvor mange detaljer der kan lagres i filen.

Night Vision kameraer har ofte opgivet en opløsning for video optagelse og en for stillbilleder.

Opløsningen i et night vision kamera er ofte angivet i enten Pixels (px) eller Frames Per Second (fps).

Du skal være opmærksom på at opløsningen ofte er noget lavere for et night vision kamera, end for et almindeligt kamera, og det skyldes at det er bygget til at optage med meget lidt lys, og ofte bruger infrarødt lys til optagelser.

Derudover vil opløsningen i kameraet ofte være lavere for videooptagelser end for stillbilleder, hvilket også er normalt.

En opløsning på ca 640 x 480 px, eller 15 fps, er en udmærket opløsning for video optagelser, til langt de fleste behov.

Jo højere opløsning du ønsker, jo dyrere er et night vision kamera ofte.

#3 - Rækkevidde for Night Vision Kamera

En anden ting du kan være opmærksom på, når du skal vælge dit night vision kamera er rækkevidden.

Rækkevidden på kameraet angiver den afstand, fra kamera til motiv, hvor du kan forvente et billede i en god kvalitet fra dit kamera.

Her spiller zoom funktionen også en væsentlig rolle og det kan være en fordel at vælge et night vision kamera med en høj zoom faktor.

Rækkevidden er ofte på ca. 200 meter, men du kan finde night vision kameraer med en noget længere rækkevidde, især hvis du er villig til at tømme pengepungen.

Hvis du blot skal bruge kameraet til at dokumentere et natligt orienteringsløb, nattens dyr eller ungerne på tur i skoven en sen aften, så vil du ofte ikke have brug for en længere rækkevidde end ca. 100 - 200 meter.

#4 - Hukommelse i Night Vision Kamera

Hvis du skal lagre de optagelser du laver med dit night vision kamera, så bliver det naturligvis også interessant at holde øje med hvor meget hukommelse du kan putte i dit kamera.

Her bliver den lidt lavere opløsning en fordel, da filerne ikke vil fylde lige så meget, som hvis du optog i Full HD eller 4K.

Ofte vil det til de fleste behov være rigeligt med 32 GB microSD kort eller eventuelt et 64 GB, men skal du optage flere nætter i træk og ikke har mulighed for at tømme dine MicroSD kort om dagen, kan du enten få brug for mere hukommelse eller flere hukommelseskort, som du kan skifte imellem.

#5 - Størrelse og prisklasse af Night Vision Kamera

Jo bedre kvalitet du ønsker dit night vision kamera har, jo dyrere er det også, men det kan faktisk lade sig gøre at få nogle ret gode kameraer til rimelige penge, hvor de fleste kan være med.

Men det kan godt betale sig at være opmærksom på at det billige kamera ikke er alt for stort, tungt og uhandy, for så kan du hurtigt blive træt i armen af at bruge det.

Mange modeller er dog forholdsvis små og vejer ikke mere end ca. 1 kg. og dermed er de lette at håndtere og have med i tasken.

Husk evt. at købe et stativ med til dit nye night vision kamera, da dette kan hjælpe til med at sikre dig skarpe og klare billeder og optagelser, uden rystelser.

Natoptagelser kan nemlig let blive lidt utydelige på grund af de bevægelse som din krop laver, uden du lægger mærke til det, og det skyldes at lyset er en mangelvare om natten.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007