avXperten

Retro Music Center m/Pladespiller og CD - Denver

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()
1069 DKK

Retro Music Center m/Pladespiller og CD - Denver MCR-50
Denver har designet et moderne musik center med Denver MCR-50 i et super lækkert Retro design, der oser af nostalgi og gamle dage.

Retro Musik Center har en pladespiller, der kan afspille både 33 LP’er, 45-singler og de mere sjældne 78RPM. Den har også CD-afspiller, der både kan afspille almindelige musik CD’er og afspille CD’er med MP3 filer.

På siden er der indbygget kassetteafspiller, så du har mulighed for at afspille dine gamle kassettebånd direkte i dette moderne musikcenter. Der er også indbygget AM/FM radio, så du kan lytte til alle dine yndlings radiokanaler.

Retro Musik Center har en 3,5mm AUX lydindgang, så du kan tilkoble eksempelvis en ekstern afspiller eller din mobiltelefon og spille musik fra den. Du kan også tilkoble en Bluetooth Musikmodtager, så du kan streame direkte fra din SmartPhone.

Der er også mulighed for at tilslutte en USB nøgle direkte til Denver Retro Musik Center og afspille musik direkte fra USB-nøglen.

Som noget helt unikt kan Denver Retro Musik Center også bruge USB-nøglen til at optage musikken direkte på USB-nøglen. Det kan være musikken du afspiller på pladespilleren, fra kassettebånd, fra en CD eller sågar musik der kommer ind via AUX indgangen. På den måde kan du nemt og enkelt bruge dette Retro Musik Center til at digitalisere alt din musik.

Selvom der her er tale om et topmoderne musik center, så er det udført i et utroligt lækkert og gennemført Retro design. Lækkert brunt træ som i ”de gode gamle dage” og knapper og moderne teknik er pakket ind i gammelt design, så det autentiske look bevares til trods for den moderne teknik.

Farvenuancerne er holdt i afdæmpede toner med træ og læder. Dreje knapper og trykknapper der fuldender det nostalgiske Retro look.

Specifikationer:
- Retro Musik Center
- Indbygget pladespiller
- Indbygget AM/FM radio
- CD-afspiller med MP3
- USB til afspilning af MP3 og optagefunktion
- Indbygget kassetteafspiller
- 3.5mm AUX line in
- Phono Line out
- Effekt: 2 x 2.5 RWS indbyggede højttalere
- Størrelse: 490x330x210 mm
- Vægt: 8,5 kg
- Farve – Mørkt træ / brun / beige

Varenummer: 13157

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg