Skovarmer

Hele året rundt, om det er svedige sko om sommeren, eller fugtige sko om vinteren, har dine sko brug for at være tørre. Dette kan du opnå nemt og hurtigt med en effektiv skovarmer.

Læs mere om Skovarmer

Skovarmer - Varme og tørre sko året rundt

Her på siden finder du vores udvalg af skovarmere, der sikre dig tørre og varme sko året rundt.

Du tænker måske ikke lige at du har brug for varme sko om sommeren, men faktisk har dine sko lige så meget brug for at tørre om sommeren, som om vinteren,

Om sommeren sveder de fleste mennesker mere på fødderne og om vinteren er der masser af regn, slud og sne, til at gøre skoene fugtige.

En skovarmer sørger ikke kun for at varme dine sko, den sørger også for at holde skoenes indre tørt, så risikoen for at de knirker bliver mindre og samtidigt kan det mindske lugtgener fra skoene.

Er du i tvivl om hvad du skal kigge efter eller være opmærksom på, når du skal vælge en skovarmer, så læs med herunder, hvor vi har samlet lidt information om skovarmere.

4 ting du bør vide inden du køber en Skovarmer

Der findes mange forskellige former for skovarmere og det kan derfor være svært at vide hvad du skal kigge efter, når du skal ud og købe en skovarmer.

Herunder har vi samlet nogle ting du bør vide inden du køber en skovarmer.

#1 - Hvor tit skal Skovarmeren bruges?

Det første du skal overveje, når du skal finde en skovarmer til dit behov, er hvor tit du forventer at komme til at bruge den, og til hvor mange par sko.

Hvis du kun skal bruge skovarmeren om vinteren til børnenes våde sko, men forventer at bruge den dagligt, kan det godt betale sig at investere i en god og holdbar model, med en større effekt.

Forventer du derimod kun at skulle bruge skovarmeren engang imellem, når et par sko er blevet våde, så kan du eventuelt nøjes med en mindre model, som kan gemmes væk når du ikke bruger den.

Der er mange tidspunkter hvor du med fordel kan bruge en skovarmer til at tørre dine sko, også om sommeren.

Sko der er fugtige, kan have større tendens til at knirke og samtidig kan fugtige sko komme til at lugte rigtig grimt, uanset om de er blevet våde af vand eller af sved fra dine fødder om sommeren.

Hvis du gerne vil undgå at dine sko kommer til at lugte af sure tæer, så er det en god idé at sørge for at lufte dem godt igennem en gang imellem, da den sure lugt kan være overordentlig svær at slippe af med, når den først har indfundet sig i dine sko.

Lugtende sko skyldes især at bakterier fra dine fødder trives særdeles godt i fugtige omgivelser, og bruger du skoene hver dag i lang tid ad gangen, bliver skoens indre fugtigt, også selvom du måske ikke kan mærke det.

Bakterierne har nu optimale muligheder for at formere sig og vandre ud i skoenes foring, og det er her at en skovarmer, kan være en rigtig god løsning.

Hvis du kigger efter en skovarmer for at komme af med lugten fra dine sko, kan du overveje en model, der blæser varm luft ned i dine sko, da disse modeller udtørrer skoene, og dermed gør det mindre attraktivt for bakterier at leve i skoen.

Hvis du derimod blot får våde sko efter en lang dag i sneen eller som følge af et pludseligt regnvejr, kan en model med et varmelegeme der placeres nede i skoen, være en god og hurtig løsning.

#2 - Væghængt skovarmer

Skovarmere fås i mange forskellige modeller og det kan for eksempel være en væghængt skovarmer, der ofte har rør eller slanger, der føres ned i skoene og fordeler varmluft ned i skoen.

Disse modeller har ofte skjulte ledninger og kan tændes med et tryk på en knap, hvor du også kan styre styrken af varme og luft, og dermed undgår du at skulle bruge tid på at få sat skovarmeren til strøm hver gang du skal bruge den.

Derfor vælger mange børnefamilier disse modeller, da de ofte bliver brugt til børnenes våde sko og støvler om vinteren, og ofte hver dag.

I sådanne tilfælde er det let blot at skulle placere nogle slanger ned i skoene og tænde for skovarmeren, i stedet for at skulle finde en skovarmer frem fra skuffen, placere den i skoene og slutte ledningen til.

#3 - Skovarmer med varmeelement

En skovarmer med et varmeelement, der sættes ned i skoene, er effektivt til at varme skoene op om vinteren.

Tørring af våde sko, går ofte ikke så hurtigt som med varm luft, da disse modeller forlader sig på at varmen fremskynder fordampningsprocessen.

Det kan derfor tage længere tid for eksempelvis støvler at tørre op, da den overflade som fugten kan fordampe fra er mindre end ved et på sneakers.

Skal du kun bruge skovarmeren en gang imellem, for at du kan tage varme sko på om vinteren, kan du sagtens bruge denne model, men har du flere par sko og er disse meget våde eller fugtige, kan det blive nødvendigt og være hurtigere med en skovarmer, der tørrer og varmer med luft.

#4 - Skovarmer hylde

Du kan også få en skovarmer med form som en skohylde, og disse modeller gør brug af en teknik som minder om en håndklædetørrer.

Her er det selve hylden der varmes op og når skoene stilles på hylden, bliver de således varmet op fra sålen og opefter.

Denne type skovarmer er god til at varme skoene op, men har ikke nogen egentlig tørrende effekt på indersiden.

Fordelen ved hylden er at du også kan lægge handsker, huer og halstørklæder på hylden, som så kan tørre disse lidt hurtigere, end hvis de hang på en knage.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007