avXperten

Strips m/skrivefelt 100x2,5mm Natural

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Strips m/skrivefelt 100x2,5mm Natural.

Her er en praktisk pakke med hundrede styk kabelbindere, også kaldet strips.
Disse kabelbindere er 100 mm lange, og har en bredde på 2,5 mm.

Kabelbinderne er forsynet med et skrivefelt på 25 x 8 mm som gør at du kan markere eller skrive hvilket formål kabelbinderen benyttes til.

Dette kan for eksempel være praktisk hvis du vil holde styr på dine kabler, både bag dit AV udstyr, lydstudie eller i serverrummet.

Udover de oplagte måder at bruge dem på er der en hel del alternative måder at bruge dem på. Søg selv på internettet hvor du blandt andet kan finde følgende brugsmåder:

1. Brug strips til opsætte dine juletræskæder på huset. Når julen er ovre kan du bruge et par stykker til at vikle om juletræskæden inden du putter den tilbage i julekassen.

2. Du kan også bruge strips til at holde planterne i dit væksthus i vertikal position. Pas dog her på med at stramme for hårdt op.

3. Hvis du har en knap der er faldet af kan du med fordel bruge en strip til at holde bukserne på plads.
Har du en lynlås hvor selve "dimsen" til at få lynlåsen lynet op eller ned mangler, kan du trække en lille strip gennem - den erstatter så den oprindelige dims, og din lynlås virker igen.

4. Brug en strip til at holde din blomsterbuket samlet inden du sætter den i en vase. På denne måde kan du holde formen på buketten. Stram dog ikke for hårdt.

5. En ødelagt halskæde kan i mange tilfælde "repareres" ved at benytte en strip til at samle de to dele.

Af lidt mere alternative brugsmåder kan nævnes at en strip kan bruges til at trække hår op af et afløb, og strips kan vikles om dine cykeldæk om vinteren så det er nemmere for dig at undgå at falde.

Kabelbindere fås i mange længder og bredder. Nogle af dem finder du andetsteds på hjemmesiden.

Specifikationer:
- Mængde: 100 stk
- Skrivefelt: Ja, 25 x 8 mm
- Holdbarhed: 8,1 kg
- Længde: 100 mm
- Bredde: 2,5 mm
- Farve: Naturlig

Varenummer: 12759

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort