USB til RS232

Få forbindelse mellem din gamle printer og nye computer med et RS232 til USB kabel. Tilslut enheder uden USB til din computer med RS232 adapter.

Filtrér

Læs mere om USB til RS232

USB til RS232 adapter - Adapter til ældre printere med S232 stik

I dag har langt de fleste mennesker moderne teknologi i hjemmet, hvor samtlige stik og dertilhørende forbindelser er kompatible med hinanden. Skulle dette af den ene eller anden årsag dog ikke være tilfældet, findes der heldigvis råd med dette, så du stadigvæk kan anvende din ældre, velfungerende teknologi sammen med ældre modeller. Hvorfor smide et fint stykke teknologi til skrot, hvis det har mange års levetid endnu? Et godt eksempel på, hvordan du kan anvende ældre teknologi sammen med nyere teknologi, er eksempelvis USB til en RS232 adapter. Lyder sidstnævnte ikke bekendt? Så er det måske ikke så underligt endda.

En RS232 adapter er kort beskrevet en adapter, som tillader dig at anvende ældre elektronik, som ikke har en USB-tilslutning, og stadig få det maksimale ud af dine ældre tekniske apparater. En RS232 adapter består af en USB-tilslutning og en RS232-tilslutning. De to er forbundet af et kabel, der transmitterer signalet fra én enhed til en anden. Den konverterer altså USB til RS232. Med andre ord kan du altså tilkoble udstyr, selvom du ikke har et RS232 stik i din computer. Det mest gængse eksempel på dette er printere med tilkobling til computer. I dag har de fleste computere en eller flere USB-porte, som kan bruges til tilslutning af mange forskellige enheder – Mus, telefonopladere, eksterne harddiske og selvfølgelig moderne printere. Ældre modeller af printere har oftest ikke mulighed for tilkobling via USB. Det er her RS232 kommer ind i billedet. Med en RS232 adapter kan du tilslutte din gamle printer, der har en sådan indgang, med en nyere computerenhed, der har USB-tilslutning

Forlæng levetiden af din teknologi

Således kan du dermed forlænge levetiden af din teknologi og du slipper for at bruge mange penge på nyt udstyr, fordi du tænker, at det ikke længere er kompatibelt med din nye teknologi. Ældre apparater kan være hårdføre og holde i mange år, så der er ingen grund til at gå på kompromis med kvalitet eller pengepungen. Med et RS232 stik kan du få det bedste af begge verdner. RS232 anvendes på mange maskiner i datakommunikationsverdenen. Før i tiden var RS232 den anbefalede standard rekommanderet til brug af tekniske apparater. De blev sågar tidligere brugt til tilslutning af mus, tastaturer, ældre udgaver af de klassiske modem til internet og altså ikke blot printere, selvom dette er den mest gængse tilslutning i dag. Det skyldes, at printere typisk har en længere levetid end mange andre enheder, som konstant undergår nye opdateringer og udskiftninger.

Det er overraskende let at anvende et RS232 kabel sammen med din computer og en dertilhørende ekstern enhed som eksempelvis en printer. Lad dig ikke afskrække af det tekniske navn. Indgangen er let genkendelig og kommer både som han/hun, han/han og hun/hun-modeller, så der er dermed rig mulighed for at finde et RS232 kabel, der passer til netop dit behov. De kommer ligeledes i en lang række forskellige længder på selve kablet, så du ikke behøver omrokere hele kontoret eller hjemmet, for at få mest muligt ud af dine apparater sammen. Det er ligeledes ganske let at tilslutte to teknologiske apparater med en RS232 adapter.

Sådan tilsluttes RS232

Det er ikke vanskeligt at tilslutte et RS232 stik til en USB port. Først og fremmest skal du tjekke, om din computer har en USB-port. Dette er essentielt, da det er gennem denne, at din computer skal konvertere til RS232-modtagelse på dit ældre apparat, eksempelvis din printer. Nogle RS232 kabler kræver desuden, at du installerer en driver, for at den fungerer optimalt. Det eneste du skal sørge for, er, at installere en driver, der passer til dit styresystem. Du kan tjekke hvilket styresystem din computer kører på, ved at tilgå computerens indstillinger og dernæst kontrolpanel.

Først tilslutter du USB-delen i din computer. Vores RS232-kabler er både kompatible med USB 1.1 og USB 2.0. Du finder typisk USB-porten på siden af en bærbar eller på bagsiden af en stationær computer. Dernæst tilslutter du den anden del, RS232-delen, i dit ældre apparat. Indgangen er let genkendelig og er sædvanligvis et 9 pin stik. RS232-porten findes typisk på bagsiden af printere m.m. Tilslut RS232-stikket heri og konfigurer de to enheder. Du er nu ved hjælp af USB til RS232-adapteren i stand til at anvende din ældre printerenhed med din nyere computer.

Det er ikke nogen hindring, at dine ældre enheder ikke har en USB-port. Et RS232-kabel tilsluttes blot en RS232-port på din enhed og dernæst forbinder du denne med en USB-port på din computer. Så kan du let og bekvemt fortsætte med at bruge din ældre printer med din nye computer. Vi har mange forskellige længder af RS232-kabler på lager.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007