Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Vandfilter til kaffemaskine

Trænger dit vandfilter i kaffemaskinen til at blive skiftet, kan du finde et nyt her. Vandfiltre til mange forskellige modeller og brands af kaffemaskiner.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Vandfilter til kaffemaskine

Vandfilter til Kaffemaskine - Få en bedre kaffe i hverdagen

I Danmark har vi generelt et højt indhold af kalk i vores vand, hvilket kan være hårdt, både for kroppen og for de forskellige maskiner vi har stående i vores hjem.

Kaffemaskinen er et dagligt redskab for mange mennesker, der gerne skal have en god kop kaffe til at starte dagen på, hvilket kan slide meget på din kaffemaskine, især i områder der har et ekstra højt kalkindhold i vandet.

Almindeligvis så bør vandets hårdhed ligge på 4 - 8 dH, men generelt ligger vandet i Danmark på mellem 8 dH - 18 dH, hvor nogle regioner har helt op til 30+ dH.

Dette hårde vand kan sætte sig i de maskiner der bruger meget vand, som netop en kaffemaskine, og det kan derfor hjælpe meget at få installeret et vandfilter i din kaffemaskine, så den kan rense vandet for størstedelen af kalket.

Vandfilteret består af et partikelfilter der tillader vandet at løbe frit gennem filteret, men som opsnapper kalk, klor og andre urenheder, der så bliver siddende i filteret.

Du kan derfor forvente at skulle udskifte dine filtre med jævne mellemrum, da det ellers kan blive stoppet til af alt det kalk i vandet.

På den måde kan du forlænge levetiden på din kaffemaskine betydeligt, og du kan nyde en mere ren kaffe, hvor du ikke får en masse kalksmag med.

3 Ting du bør overveje når du køber et vandfilter til kaffemaskinen

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne rense vandet til din kaffemaskine, så kan det være at du bør gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få et vandfilter der passer til din kaffemaskine.

Du kan herunder finde et par eksempler, som du kan bruge til dine overvejelser, så du har bedre mulighed for at kunne vurdere hvilken type vandfilter der opfylder dine behov.

#1 - Undersøg kaffemaskinens brand og model

Det første du bør overveje er hvilken model og producent som din kaffemaskine har, da der kan være forskel på hvilke type vandfiltre du kan bruge til dem.

Nogle producenter samarbejder kun med visse modeller og brands, så de kun virker til de pågældende brands og ikke til andre.

F.eks. så er vandfilteret fra Bosch designet til at kunne bruges til kaffemaskiner fra Siemens, Bosch eller Gaggenau, hvilket betyder at du højst sandsynlig ikke kan bruge dem til kaffemaskiner fra andre producenter.

Du kan også finde universelle vandfiltre, der virker til størstedelen af de forskellige kaffemaskiner, som du kan finde derhjemme, så du kan være sikker på at kunne få renset dit vand inden at du laver kaffe.

Det kan derfor være vigtigt for dig at sikre at de vandfiltre, som du er interesseret i, passer til din egen kaffemaskine, så du ikke kommer til at stå med et filter der ikke er kompatibelt.

Det giver dig mulighed for at kunne få filtreret de urenheder du kan finde i vandet fra, og giver dig en kaffe der potentielt kan smage meget bedre.

#2 - Størrelse på vandfilter til kaffemaskine

Alt efter hvilken størrelse af kaffemaskine du har, så kan det være at du har brug for et vandfilter i en passende størrelse.

Hvis du har en stor kaffemaskiner, der er passende for mange personer, som du ofte vil finde på en større virksomhed, så vil den selvfølgelig blive brugt mere ofte end en lille kaffemaskine, som den du har stående derhjemme.

Det vil bruge en del mere vand, hvilket forøger den forkalkning der kan se i kaffemaskinen, hvis den ikke har et ordentlig filter.

Så det kan derfor være en god investering at få et vandfilter i den rigtige størrelse til din kaffemaskine, så du kan være sikker på at det kan nå at opsnappe alle de urenheder, som der vil være i vandet.

På den måde kan du og dine medarbejdere nyde en meget bedre kaffe end tidligere og dermed giver arbejdsmoralen et lille boost.

Eksempler på vandfilter størrelser:

  • Small
  • Medium
  • Large
  • Ekstra Large
  • 2XL

Hvis du kun laver kaffe når du er derhjemme, så vil du ikke have nær så stort et behov, som en virksomhed ville have.

Her vil du nok kun have brug for et lille vandfilter, der kan filtrere vandet fra inden at det når kaffemaskinen, så du kan nyde en lidt bedre og ren kaffe.

Det kan derfor være at det er en god ide at overveje hvilken størrelse vandfilter du har brug til din kaffemaskine, så du kan være sikker på at få en der passer dertil.

#3 - Fordele ved at bruge et vandfilter til kaffemaskinen

Med et vandfilter, så får du en række forskellige fordele til din kaffemaskine, som du ellers ikke ville kunne få.

Ved at bruge et vandfilter, så kan du få mulighed for at kunne filtrere alle de urenheder, der kan være i dit vand fra, hvilket giver dig en kaffe der bliver brygget på renere vand, der giver en bedre smag og aroma af kaffe.

Det kan give dig en sundere og mere smagfuld kaffe, som både du og dine venner og bekendte kan nyde godt af.

Derudover, så vil der ikke komme nær så meget kalk ind i kaffemaskinen, så du skal ikke afkalke den nær så ofte, hvilket kan spare dig både tid og penge på forskellige rensemidler.

En anden fordel er at filteret er let at udskifte, så når det er ved at være fyldt, så kan du hurtigt skifte fra et gammel til et nyt vandfilter, så der ikke behøver at være meget ventetid til den næste kaffekop.

Produkttype
0
0
Vælg alle
Leveringstid
Brand
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007