Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Videoovervågning skilt

Videoovervågning skilt. Skilte der viser at her overvåges med videokamera. Skiltene har i sig selv en præventiv virkning, da tyven ser at der optages video.

Filtrér

Læs mere om Videoovervågning skilt

Videoovervågning skilt - Sikkerhed til hjemmet eller arbejdspladsen

Her på siden finder du vores komplette udvalg af videoovervågning skilte, som kan have en præventiv effekt i forhold til indbrud i hjemmet, sammen med et overvågningskamera.

Indbrudstyve bryder sig naturligvis ikke om at blive fanget og dette gælder også i forhold til at blive fanget på video, derfor kan det have en præventiv effekt at opsætte skilte strategiske steder på din bolig, så tyvene, forhåbentlig vælger en anden bolig, at besøge.

Herunder finder du lidt nyttig viden omkring opsætning af videoovervågning skilt på din bolig, så du også kan forsøge at undgå besøg fra uvelkomne gæster.

5 ting du skal vide om videoovervågning skilt

Der findes forskellige typer af videoovervågning skilt, men hvis ikke skiltene placeres på strategisk vigtige steder på huset, er det ikke sikkert at tyven ser dem.

Derfor har vi samlet lidt nyttig viden omkring opsætning af videoovervågning skilte på din bolig, så du har mulighed for at få optimalt udbytte ud af dine skilte.

#1 - Størrelse på videoovervågning skilt

Der findes mange forskellige størrelser på videoovervågning skilte, men ofte vil det være mere effektivt at købe flere små skilte og placere dem strategisk rigtigt, fremfor få store skilte.

Et videoovervågning skilt skal dog på den anden side også kunne ses, derfor er en størrelse på ca. 8x10 cm. ofte et godt valg, da skiltet dermed er både synligt og tydeligt at læse.

Størrelsen på skiltet kan også afhænge af hvor du ønsker at placere skiltet, skal det for eksempel hænge på en væg, kan det være en fordel at det er lidt større, end hvis det for eksempel skal klistres på et vindue.

#2 - Placering af videoovervågning skilt

Når du skal finde ud af hvor du skal placere dit videoovervågning skilt, kan det være en fordel, hvis du ser på dit hus med en indbrudstyvs briller, og overvejer hvor tyven kan få lettest adgang til dit hjem.

Her vil det ofte være vinduer eller døre, der er mest attraktive, og især hvis vinduet eller døren er skærmet af fra nysgerrige blikke fra naboer, af eksempelvis et rækværk, en hæk eller en stor busk.

Hvis du vil være helt sikker på tyven ser dine skilte, så skal du placere et videoovervågning skilt i alle vinduer og ved alle døre, men du kan også nøjes med hver andet vindue.

Du kan få videoovervågning skilte til både vinduer og karme, og du bør placere skiltet i et af de nederste hjørner på vinduer og evt. på karmen ved døre, så skiltet er i synshøjde.

#3 - Flere videoovervågning skilte

Du kan med fordel overveje at købe flere mindre videoovervågning skilte, så du kan få placeret et skilt ved hver mulig indgang til huset.

Ved at placere skilte ved alle indgange, og evt. ved en carport eller garage, sikrer du dig at eventuelle indbrudstyve ikke overser skiltene.

Ofte kan du købe pakker med videoovervågning skilte hvor der er flere styk i samme pakke, og samtidig kan du få skilte, der indikere at der også er en alarm i huset.

Hvis ikke du vil købe flere skilte, skal du overveje meget nøje hvor tyven kan foretrække at komme ind, for det hjælper ikke noget at have et skilt ved hoveddøren, hvis tyven tager et vindue, der vender ud mod baghaven, og dermed ikke ser skiltet.

#4 - Montering af videoovervågning skilte

Der er typisk to forskellige måder at montere dit nye videoovervågning skilt på, og hvilken metode du skal anvende afhænger af hvor du ønsker at placere dit skilt.

Nogle modeller af videoovervågning skilte er lavet i kraftigt plast og er beregnet til at sætte op med skruer, og denne metode egner sig selvsagt ikke særlig godt, hvis du ønsker at placere skiltet på et vindue.

Skiltet til skruer er perfekt til montering på en dør af træ, trækarme eller murværk.

Til placering af videoovervågning skilt i et vindue, kan du få nogle selvklæbende skilte som er beregnet til at blive monteret på glas og andre glatte overflader.

Når du vælger at placere et skilt i vinduet, så anbefales det at skiltet placeres i nederste hjørne, enten højre eller venstre, og at du inden montering sørger for at vinduet er helt rent og fri for snavs.

Når vinduet er rent og fri for snavs, placeres skiltet blot der hvor du ønsker og evt. luftbobler presses ud til siden af skiltet.

Videoovervågning skilte til vinduer kan både fås til indvendig og udvendig montering, forskellen ligger i hvilken side af skiltet klæbemidlet er placeret på.

Et videoovervågning skilt til udvendig montering er ofte udviklet til at kunne klar vind og vejr, så det ikke bliver ødelagt af det første regnvejr.

#5 - Fordele ved videoovervågning skilt

Selvom du ikke har videoovervågning installeret, hverken ude eller inde, kan du med fordel opsætte videoovervågning skilte alligevel.

Det er nemlig ikke mange indbrudstyve der tør tage chancen for at der ikke er kamera sat op, af frygt for at blive fanget.

Derfor har skiltet en god præventiv effekt og særligt hvis andre i nabolaget ikke har skilte eller alarm, så vil tyven ofte hellere tage chancen med disse huse.

Hvis du gerne vil give indtryk af at du rent faktisk har videoovervågning, er det også muligt at finde meget reelle efterligninger af rigtige overvågningskameraer, eller såkaldte dummy kameraer, som let kan sættes op, for at give indtryk af at der faktisk er kameraer sat op.

Det er dog selvfølgelig bedst at have ægte overvågningskameraer hængende, så du har maksimal sikkerhed til boligen.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007