Alienware

Alienware tilbyder nogle af markedets bedste løsninger til gaming, både i form af komplette computere, samt tilbehør hertil som fx gaming mus, keyboard, headsets og meget mere.

Filtrér

Læs mere om Alienware

Alienware - Kraftfuldt gaming udstyr

Alienware er et gaming brand som tilhører den store koncern Dell, og er kendt for at være utrolig kraftfuldt og designet med fokus på ydeevne og ergonomi.

Alienware er kendt for at producere alt fra computere til mus, keyboards og andet udstyr, og du kan dermed opsætte hele dit gaming setup med produkter fra Alienware.

Uanset om du leder efter en kraftig computer, som nemt kan håndtere selv meget store og krævende spil, eller om du leder efter en skærm med høj opdateringshastighed, der giver dig en fordel i dine spil, så kan Alienware være det helt rigtige for dig.

Alienware er nok mest kendt for deres tidligere designs, som var lette at kende, ved at designet var udført i røde og sorte farver, men med de sidste mange modeller, der har ramt markedet, har virksomheden ikke bare hævet ydeevnen og kraften i deres produkter, men også designet.

Alienware producerer mange forskellige produkter, som er særlig udviklet til brug for gaming og du kan derfor finde flere forskellige produkter, eksempelvis:

  • Bærbare computere
  • Stationære computere
  • Gaming mus
  • Gaming tastaturer
  • Skærme
  • Headsets
  • Tasker til computere

Med det store udvalg af produkter har du derfor rig mulighed for at sammensætte dit perfekte gaming setup.

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Alienware, kan du herunder finde lidt flere informationer om de mest populære produkter fra mærket, og få et overblik over de mange forskellige muligheder.

5 produkter Alienware er særlig kendt for

Alienware er en af verdens førende producenter af produkter specielt udviklet til gamere, uanset om du er begynder eller professionel.

Alienwares produkter er kendt for et enestående design, ergonomisk udformet udstyr og en effektiv køling.

Herunder kan du læse mere om nogle af de mest kendte produkter fra Alienware og blive klogere på hvad der gør Alienwares produkter til noget særligt.

#1 - Alienware computere

Alienware udvikler og producerer både bærbare og stationære gaming computere, og er kendt for at tilbyde kraftfulde computere, med yderst effektiv køling.

Stationære computere fra Alienware

Stationære computere fra Alienware fås i flere forskellige varianter, med forskellige specifikationer, men generelt set er det kraftfulde computere med enestående ydeevne, der samtidig er yderst støjsvage.

Derudover har de stationære computere en effektiv kølefunktion, der i mange af modellerne er væskebaseret, for at give den mest optimale køling, så den høje ydeevne kan sikres, også når du kræver det maksimale af din computer.

De nyere modeller af stationære computere fra Alienware er komplet redesignede, med de sidste nye motherboards, som kan understøtte den sidste nye model af grafikkort, og samtidig giver dig mulighed for imponerende overclocking hastigheder.

Du får samtidig enestående muligheder for at opgradere standardmodellerne med større processorer, flere kerner og tråde, alt sammen i standard dele fra Alienware.

Bærbare computere fra Alienware

Bærbare computere fra Alienware fås, ligesom de stationære modeller, i flere forskellige modeller og varianter, og der kan derfor være forskel på specifikationerne fra model til model.

Generelt kan du dog forvente en bærbar computer, som er nytænkende, kraftfuld og med en optimal ydeevne, så du let kan tage computeren med til gaming aftener hos vennerne, uden at bekymre dig om at mangle kraft fra din computer.

De bærbare gaming computere fra Alienware er designet i elegante linjer og med masser af mulighed for luftgennemstrømning samt i en blød finish.

Med de bærbare modeller kan du opnå længere gaming sessioner, end du kan forvente med tilsvarende modeller fra konkurrerende mærker, dette skyldes en ny og forbedret varmestyring, som er særdeles effektiv til at regulere spændingen, så du kan fordybe dig i dit spil i længere tid ad gangen.

Grafisk kan de bærbare computere tilbyde en opdateringshastighed på op til 360 Hz og giver dig således en lynhurtig hastighed og en flot grafisk oplevelse.

Uanset om du vælger en bærbar eller en stationær PC fra Alienware, så er produkterne robuste og effektivt kølet, så du blot skal koncentrere dig om at vinde dit spil.

#2 - Alienware gaming mus

En gaming mus fra Alienware kan findes i mange forskellige modeller og varianter både med og uden kabel.

De forskellige modeller kan variere i specifikationerne, eksempelvis hvor mange programmerbare knapper musen har, eller i udformningen.

Generelt er mus fra Alienware både robuste og ergonomiske i designet, hvilket betyder at alt efter model, kan du regne med en meget lang og effektiv levetid for din gaming mus.

Derudover er de forskellige modeller af gaming mus fra Alienware udviklet til at være yderst præcise og modellerne har en meget høj opdateringshastighed, som for nogle modeller ligger på op til 1000 Hz.

Nogle modeller af gaming mus kan bruges både med kabel og som trådløs mus, hvilket giver en meget stor fleksibilitet, alt efter hvilket spil du spiller.

Alle modellerne fra Alienware har en scroll hjul, som kan tilpasse til den hastighed som passer til dit behov, og på nogle modeller har du mulighed for en ekstra funktion på scroll hjulet, da det i så fald kan skubbes til siderne for ekstra funktioner.

De fleste trådløse modeller har en lang driftstid pr. opladning, og enkelte modeller kan bruges i helt op til 350 timer på en enkelt opladning.

Programmerbare knapper tillader dig at programmere dine helt egne funktioner på musens knapper, og der kan være fra 7 til 11 programmerbare knapper, alt efter model af mus fra Alienware.

Derudover har mange mus op mod 16 mio. RGB farver, som kan oplyse dele af musen, og dette kan styres via Alienware Command Center.

Ergonomien er i særklasse og uanset hvordan dit greb om en mus er, kan du være tryg ved at kunne spille mange timer i træk, uden at blive træt i armen og hånden.

#3 - Gaming Tastatur med lang levetid

Gaming tastaturer fra Alienware er robuste og har en lang levetid, takket være robust designede taster, som kan holde til op imod 100 millioner aktiveringer.

Tastaturerne fås både med og uden numeriske tastaturer og er designet til at være kompakte og ergonomiske, samtidig med at præcisionen er uovertruffen, så hvert eneste tastetryk tæller.

Det ergonomiske design betyder at det ofte vil være lettere for dig at betjene tastaturet effektivt og hurtigt, sammen med de præcise og hurtige taster, kan du have en effektiv fordel i dine spil.

De forskellige modeller af tastaturer fra Alienware har forskellige muligheder for indstilling af baggrundsbelysning og områdebelysning på tastaturet, som alle kan indstillet i Alienware Command Center.

Ydeevnen på gaming tastaturer fra Alienware er både konsekvent høj, men også langvarig, og selv under intense gaming sessioner er tastaturerne responsive og præcise.

Har du en særlig gaming stil, kan du ofte tilpasse både tastekommandoer og tast makroer til at passe din helt unikke stil, ved hjælp af den indbyggede hukommelse og programmerbare taster.

Funktionaliteten i tastaturerne fra Alienware er pålidelig og de særligt robuste taster sikrer dig mod utilsigtede tastetryk.

Tastaturerne kan fås både med kabel og som trådløse, men du kan også finde modeller, hvor du kan vælge mellem at bruge kablet, eller pille det ud og bruge tastaturet trådløst.

#4 - Alienware Skærm med høj ydeevne

Alienware skærme til gaming fås i flere forskellige størrelser, fra 22 og op til 34 tommer, og du kan samtidig vælge mellem forskellige skærmopløsninger, fra Full HD og op til 4K opløsning.

Det særlige ved Alienware gaming skærme er at de har en meget høj opdateringsfrekvens, som gør selv den mest krævende grafik til en helt unik oplevelse og med en responstid på ca. 1 ms, skal du ikke forvente at opleve nogen form for hakken og overlapping i dit spil.

Farvenøjagtigheden er meget høj og giver en levende og realistisk oplevelse med nøjagtige farver og en stor klarhed.

Skærmene kan ofte indstilles på flere forskellige måder, eksempelvis i både højde, vinkel og drejning, som giver dig optimale muligheder for at få indstillet skærmen til lige præcis dit setup.

De forskellige modeller af skærme, kan variere i forhold til hvilke, og hvor mange, stikindgange disse skærme har, derfor kan du med fordel orientere dig i specifikationerne for hver enkelt model, så du sikrer dig at få de stikindgange du har brug for.

#5 - Headset med 3-D præcision

Headsets fra Alienware giver dig mulighed for at fordybe dig i dit spil, og med surroundsound, der leverer en klar lyd med 3D præcision, at du mulighed for at reagere hurtigere og mere præcist end tidligere.

Med headsettene bliver du i stand til at høre selv de mindste lyde, eksempelvis, hvis en modspiller forsøger at liste sig ind på dig, vil du ofte være i stand til at høre hans skridt.

Aktiv støjreduktion hjælper med at opnå den maksimale lydoplevelse og fordybelse i spillet og den integrerede mikrofon, betyder at du kan give helt klare kommandoer til dine medspillere.

Alienware headsets til gaming kan give dig op til 55 timers driftstid på bare en enkelt opladning og oplades let via et USB-C kabel.

Headsettene er behagelige at have på, og virker ikke tunge på hovedet og selve puderne der omkranser øret er bløde og behagelige, samtidig med at de er lette at rengøre.

Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007