Batteri til Samsung

Mangler du et nyt batteri til din Samsung smartphone, så finder du en lang række løsninger her. Vi har batterier til mange forskellige modeller af Samsung smartphones.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Batteri til Samsung

Batteri til Samsung - Høj ydeevne og lang levetid

Når din Samsung smartphone begynder at lukke ned uventet, eller ikke længere kan holde strøm så længe som den plejer, så kan det være tiden at skifte batteriet.

Uanset om du har en Samsung smartphone eller en tablet, så kan du finde batterier til Samsung, som du kan udskifte selv eller få en tekniker til at udskifte for dig.

Batterier til Samsung fås i mange forskellige modeller og mærker, og selvom du måske kun overvejer originale batterier, kan det være nyttigt at vide, at der findes mange uoriginale batterier, som lever op til alle de samme krav som de originale.

Batterier er nemlig en såkaldt forbrugsvare, hvilket betyder at de har en begrænset holdbarhed og af og til skal udskiftes, ligesom du er vant til med batterierne i lommelygten, fjernbetjeningen eller andre batteridrevne apparater.

Selvom batterier til Samsung ofte er lithium-ion batterier, som har en meget lang holdbarhed, så påvirkes denne holdbarhed af hvordan batterierne bruges og hvilke forhold de bruges under.

Så hvis du begynder at skulle oplade din enhed oftere, selvom du bruger den på samme måde eller hvis enheden begynder at gå ud, så kan det være tid til at skifte batteriet.

Der findes mange forskellige modeller af batterier til Samsung, og det kan derfor godt være lidt uoverskueligt at skulle finde netop den model, som passer til din enhed, derfor har vi herunder samlet nogle informationer, som kan hjælpe dig til at finde frem til både den rigtige størrelse og den rigtige model til din enhed.

4 ting du bør vide om Batterier til Samsung

Hvis du selv ønsker at gå i gang med at skifte batteriet på din Samsung enhed, er der nogle ting du bør være opmærksom på, når du skal vælge batteriet.

Derudover kan du med fordel starte med at finde ud af hvordan du kommer ind til batteriet, da det ofte kan være en udfordring, hvis du ikke har prøvet det før.

Herunder har vi samlet lidt informationer om hvad du med fordel kan være opmærksom på, når du skal vælge et batteri til Samsung.

#1 - Mærkning og lovgivning for Batteri til Samsung

Et batteri skal leve op til nogle krav fra eksempelvis EU og det er vigtigt at du sikrer dig at det batteri du vælger til din Samsung lever op til disse krav.

Din sikkerhed for at et batteri lever op til de gældende love og regler på området er den mærkning som batteriet har.

Her skal du kigge efter den såkaldte CE-mærkning, som indikerer at batteriet lever op til de gældende love og regler, det gør langt de fleste batterier, da de ellers ikke må produceres, men det kan altså være en god idé at kontrollere at det batteri du har udset dig, har denne mærkning.

Når du har kontrolleret mærkningen, er det vigtigt at du orienterer dig om den korrekte brug af det pågældende batteri til Samsung, det kan nemlig være afgørende for både sikkerheden og holdbarheden i batteriet.

#2 - Størrelse på Batteri til Samsung

Batterierne kan variere en hel del i den fysiske størrelse alt efter hvilken model det er, og derfor kan det være en rigtig god idé at sikre dig at du kender de præcise mål på det batteri du skal have udskiftet.

Målene der udgør dimensionerne på batteriet er især vigtigt for at der er plads til batteriet i din enhed og for at du uden de store problemer kan få bagbeklædningen eller batteridækslet på igen, når du har færdiggjort udskiftningen.

Alt efter hvilken enhed du skal bruge batteri til, kan batteriet variere i størrelsen, og du vil ofte kunne finde dimensionerne på batteriet ved at kigge i enhedens manual.

Når du har besluttet dig for at udskifte dit batteri til Samsung selv, kan du med fordel afmontere dæksel eller bagbeklædning på din enhed, da dette ofte kan være en udfordring, hvis du ikke har prøvet det før.

Når dette er afmonteret kan du selv måle batteriet, eventuelt med en skydelære, så du får den mest præcise måling, og herefter finde den rigtige størrelse af batteri.

Du vil dog ofte også kunne se på batteriet, hvilken model det er udviklet til, så du på denne måde kan undgå at skulle måle batteriet først.

#3 - Batteri til Samsung med korrekt kapacitet

En af de ting som du især skal sørge for er præcist som påkrævet er kapaciteten af batteriet, da denne egenskab afgør hvor meget strøm det nye batteri til Samsung enheden kan lagre.

Kapaciteten angives i mAh, milliAmpereTimer, og der kan være stor forskel på hvor stor en kapacitet du skal have i det nye batteri til din Samsung enhed.

Jo større enheden er, jo større kapacitet kræver det ofte at drive enheden i eksempelvis en hel dag eller mere.

Du kan finde batterier til Samsung med forskellige kapaciteter fra ca. 2500mAh og op til 10.000mAh, men de fleste enheder bruger ca. 3-4000mAh i kapacitet.

Du kan ofte finde ud af hvilken kapacitet dit nuværende batteri har, ved at tage et kig i enhedens manual, under specifikationer.

Du bør vælge et batteri der svarer til det batteri der allerede sidder i din Samsung enhed, både for at sikre der ikke sker skade på din enhed, men også for at sikre at den strømforsyning du bruger til at oplade enheden ikke også skal skiftes, for at kunne klare opgaven.

#4 - Spændingen på et Batteri til Samsung

Spændingen på et batteri, eller rettere sagt, spændingen som et batteri til Samsung kan levere til enheden er yderst vigtig både for enhedens funktionalitet og holdbarhed.

Spændingen må ikke forveksles med kapaciteten, som jo beskriver hvor meget strøm batteriet kan lagre, for spændingen er en angivelse af hvilken strømstyrke batteriet leverer til din enhed.

Hvis denne spænding er højere end enheden er beregnet til at skulle bruge, kan du risikere at nogle af komponenterne i telefonen bliver ødelagt, simpelthen fordi de får en for høj spænding.

Hvis spændingen derimod er mindre end det som din enhed har behov for, kan enheden ofte ikke fungere, og visse komponenter kan tage skade af en for lav spænding.

Det er derfor vigtigt at du orienterer dig i enhedens instruktionsbog, når du skal finde et batteri til en Samsung enhed, så du er helt sikker på hvilken spænding din enhed har brug for, at batteriet kan levere.

I forhold til spændingen på et batteri til Samsung, vil du kunne regne med at hvis det på batteriet er angivet, at det passer til en given model fra Samsung, så kan det levere den spænding, som denne model har brug for. 

Værd at vide om udskiftning af Batteri til Samsung

Det kan godt lyde helt enkelt at udskifte et batteri til Samsung, men det er ikke altid lige let, derfor er mange reparationssteder specialiserede i batteriskift.

Men du kan godt gøre det selv, du bør blot sætte dig grundigt ind i hvordan dette gøres, så du undgår skader på din enhed.

Hvis du oplever et fald i driftstiden pr. opladning af batteriet, eller du oplever andre problemer som kan henledes til batteriet, bør du overveje at få skiftet batteriet.

Hvis din enhed stadig er dækket af garanti bør du ikke udskifte batteriet selv, men derimod tage enheden med til en autoriseret reparatør.

På mange Samsung enheder er der en smart selvdiagnosticering funktion, som kan fortælle dig om batteriet på din Samsung skal udskiftes.

Du bør være meget forsigtig når du fjerner dækslet eller bagbeklædningen på din enhed, da dette let kan knække, hvis ikke det gøres rigtigt, og dette gælder også når du skal afmontere det gamle batteri og sætte det nye i.

Derfor kan du med fordel overveje at anskaffe dig et specialiseret værktøj til udskiftning af batteri på Samsung, således at du får de bedste forudsætninger for at opnå et godt resultat.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007