Batterier til høreapparat

Her finder du høreapparat batterier i forskellige størrelser, markeret med farvekode, så det er let at matche med høreapparat.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Batterier til høreapparat

Effektive knapcellebatterier til dit høreapparat

Hvis du går med høreapparat, så vil du nok løbende have brug for at kunne udskifte dine batterier til dem, så du kan være sikker på at fortsætte med at bruge dem i lang tid frem.

Alt efter hvilken type høreapparat du går med, så kan det være at du skal bruge nogle forskellige typer batterier til formålet, da ikke alle batterier passer til de forskellige enheder.

Batterier til høreapparater består primært af en type knapcellebatteri, da knapcellebatterier ikke fylder særlig meget, og kan derfor ubesværet passe til dit høreapparat.

Ved at have ekstra batterier liggende til dit høreapparat, så kan du altid være sikker på at have mulighed for at udskifte batterierne i høreapparatet, når de løber tør for strøm, så du ikke skal bøvle med at have svært ved at høre i en længere periode.

De fleste batterier til høreapparater kommer derfor også i pakker med flere batterier, så du kan få en god reserve af batterier af samme type, så du ikke konstant skal bestille nye batterier.

3 Ting du bør overveje når du skal købe batterier til dit høreapparat

Når du har brug for ekstra batterier til dit høreapparat, så kan det være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få de rigtige batterier, der passer til høreapparatet.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan gøre dig, der gerne skulle hjælpe dig med bedre at kunne vurdere hvilke typer batterier opfylder dine behov bedst.

#1 - Typer af batterier til høreapparater

Der findes en række forskellige batterityper og størrelser til høreapparater, så det vil være en god ide at undersøge, hvilken størrelse batteri som dine høreapparater skal bruge, inden at du går ud og køber nye.

Alt efter hvilken type høreapparat du bruger, så kan det være at du skal bruge en bestemt størrelse batteri, så du kan være sikker på at det passer til høreapparatet.

Det er derfor ikke alle typer knapcellebatterier du kan bruge, men gerne dem der har den rette størrelse og passer direkte til høreapparater.

Du kan herunder finde en kort oversigt over et par udvalgte typer af batterier til høreapparater, med den tilsvarende størrelse.

Eksempler på typer af batterier til høreapparater:

  • PR41 - Størrelse 312
  • PR44 - Størrelse 675
  • PR48 - Størrelse 13
  • PR70 - Størrelse 10

Der kan være en del forskel på hvilken strømkapacitet og spænding de forskellige batterityper har, hvilket kan påvirke hvordan længe batterierne kan holde strøm.

Der kan også være variationer alt efter hvilken producent der laver batterierne, hvorfor det kan være godt at undersøge, hvilke producenter der giver dig de bedst mulige batterier.

Det er derfor en god ide at du gør dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få de rette batterityper der passer til dit høreapparat, og så du har mulighed for at kunne få en reserve af ekstra batterier.

#2 - Spændingen i batterier til høreapparat

Hvis du står og ser på forskellige knapcellebatterier, så er det vigtigt at du også undersøger hvor stor en spænding de giver til de tilkoblede enheder, da der kan være forskel på spændingen fra batteri til batteri.

Det kan være vigtigt at vide, da du ellers kan komme ud for at batteriet afgiver en større spænding end dit høreapparat kan tage, hvilken potentielt kan forårsage en overbelastning af systemet og dermed ødelægge høreapparatet.

De fleste batterier til høreapparater har en spænding på 1,4 V, så det er anbefalet at de batterier du køber giver en lignende spænding.

Hvis du køber et batteri der afgiver mere end 1,4 V, så vil høreapparatet få mere strøm end den kan bearbejde, hvilket får det til at blive overbelastet, hvilket kan forårsage kortslutninger og overophedning af systemet.

Hvis batteriet afgiver mindre end 1,4 V, så vil høreapparatet have svært ved at fungere, da den ikke får strøm nok, og høreapparater kan muligvis være ret ubrugeligt i dette tilfælde.

Det er derfor vigtigt at du undersøger, hvor meget spænding dit høreapparat skal bruge, så du kan være sikker på at finde et knapcellebatteri der giver præcis den mængde strøm, som apparatet skal bruge.

#3 - Strømkapacitet i batterier til høreapparat

Når du skal købe friske batterier til dit høreapparat, så kan det være en god ide at overveje hvor stor en strømkapacitet, som batterierne skal have.

Strømkapaciteten bliver målt i mAh eller miliamperetimer, hvilket giver en indikation på hvor lang tid at batterierne kan holde på deres strøm.

Jo større en strømkapacitet som batterierne har, jo længere tid kan de holde strøm, hvilket betyder at hvis du investere i nogle batterier der har en stor strømkapacitet, så skal du ikke udskifte dem nær så ofte, som du ellers ville.

Eksempler på strømkapaciteten på batterier til høreapparater:

  • PR41 - ca. 160 mAh
  • PR 44 - ca. 620 mAh
  • PR48 - ca. 260 mAh
  • PR70 - ca. 91 mAh

På den måde kan du være sikker på at dine batterier kan holde sig så lang tid som muligt, så du ikke skal bruge nær så mange penge på dem.

Der kan være forskel på strømkapaciteten på batterierne fra producent til producent, da de muligvis har bruger nogle forskellige produktionsmetoder til at få mere eller mindre energi i batterierne.

Det kan derfor være en god ide at undersøge, hvilken producent der laver de batterier med en størst strømkapacitet, hvis det er din prioritet.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007