Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Computer rygsæk

For at få mere sikkerhed til din bærbare computer, kan du med fordel gøre brug af en computer rygsæk. Den hænger fast og sikkert på ryggen, så dine skrøbelige enheder ikke bliver skadet på farten.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Computer rygsæk

Everki Suite EKP128 Compuyter rygsæk (14tm)
1569 DKK
Læg i kurv
Everki Suite EKP128 Compuyter rygsæk (14tm)

Lomme til kuffertens håndtag
Utrolig rummelig

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024

Computer rygsæk - rummelig opbevaring af din bærbar

Hvis du har en stor bærbar computer som du skal have med dig rundt, så kan det være at du har brug for en god computer rygsæk i høj kvalitet.

Med en computer rygsæk kan du have meget mere plads til både computeren og medfølgende tilbehør, så du let kan have det med dig rundt, hvis du f.eks. skifter meget mellem kontoret og hjemmearbejde.

Nogle arbejdsopgaver kræver en stor bærbar computer, der godt kan veje en del.

Med en almindelige skuldertaske, kan du hurtigt få ondt i skulderen når du bærer rundt på en tung bærbar og dens tilbehør, hvilket kan blive forværret, hvis du gør det i lange perioder.

Med en computer rygsæk, så får du en meget mere stabil vægtfordeling af rygsækkens indhold, da du her bruger begge skuldre til at holde på vægten i stedet for en enkelt.

Det betyder at en computer rygsæk vil være mere komfortabel at have på i længere perioder, og du har ofte mere plads i den til tilbehør og kontorartikler.

Så hvis du har en stor bærbar, der vejer godt til, så kan det være en god ide at investere i en computer rygsæk i stedet for en skuldertaske, så du skåner dine skuldre og får mere plads at opbevare din bærbare computer i.

5 Ting du bør overveje når du skal købe en computer rygsæk

Hvis du gerne vil have en taske med rigelig med plads til din bærbar computer, så bør du gøre dig nogle overvejelser, så du kan få den computer rygsæk der passer til din computer.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser du kan gøre dig, så du bedre kan vurdere hvilken computer rygsæk der passer til dine behov.

#1 - Hvor stor er din bærbare computer?

Det første du bør undersøge er hvor stor din bærbar computer er, så du kan være sikker på at du kan få den ned i den taske du har tænkt dig at købe.

Bærbarens størrelse kommer meget an på hvor stor skærmen er, da det er denne som bestemmer hvor meget plads resten af bærbaren kan arbejde med.

Når du kender hvor mange tommer din bærbar er, så kan du let finde en computer rygsæk der passer til den, så du er sikker på at den kan komme ned i tasken.

Eksempler på bærbar størrelser:

  • 11 tm
  • 13 tm
  • 14 tm
  • 15 tm
  • 17 tm
  • 18 tm+

Hvis du ikke er sikker på hvor stor din bærbar er, så kan du ofte finde det ved at kigge i den manual der fulgte med da du købte den bærbare computer eller du kan søge efter modellen online.

Det er derfor vigtigt at du undersøge hvor stor din bærbar er, inden at du gør et køb, så du kan være sikker på at der er plads nok i rygsækken til bærbaren.

#2 - Computer rygsækkens størrelse

Det næste du bør overveje er hvor stor en computer rygsæk du har brug for, da det har betydning for hvor meget du kan have med dig rundt på farten.

Det er vigtigt at der er plads nok til din bærbar computer, men det kan være at du har en masse tilbehør, kontorartikler, ledninger mm. som du også skal have med dig.

Så er det vigtigt at undersøge de tilgængelige rygsække for hvor meget plads de har til rådighed, så du kan være sikker på at kunne få alle dine ting med, så du ikke skal bruge ekstra tasker ved siden af.

Hvis du kun skal frem og tilbage mellem hjemmet og kontoret, så kan det være begrænset hvor meget ekstra plads du har brug for, da det ofte kun vil være de mest vigtige kontorartikler og computer tilbehør.

Skal du dog på en længere ferie, så kan det være en god ide at investere i en større rygsæk, så du har mere plads til at pakke til hele turen, hvor du måske har brug for ekstra ledninger, opladere til alle dine elektroniske enheder, ekstra tilbehør osv.

Det kan hurtigt komme til at fylde meget mere end en almindelig tur til kontoret, og her kan det være en god ide at have en stor rygsæk til rådighed.

#3 - Rumindelingen i computer rygsækken

Du bør også overveje hvilken ruminddeling som du gerne vil have i din computer rygsæk, da det kan have betydning for hvor meget plads du har at arbejde med.

De fleste computer rygsække har minimum en inderlommer der passer til din bærbar computer, samt et større rum, hvor du har plads til resten af dine ting og sager.

Andre modeller kan have mange flere inddelte rum, hvor der er plads til kontorartikler eller skriveredskaber, eller specifikke rum til høretelefoner eller mobilen.

Mange rygsække har også ekstra lommer på ydersiden, hvor du f.eks. kan have vandflasker hængende, så du har let adgang til dem, når du er på farten.

Det kan være at du foretrækker et stort rum, hvor du kan smide alle dine ting i sammen eller at du hellere vil have mange mindre rum, som hver er designet til en bestemt ting.

Det kommer meget an på dine egne præferencer, og du bør overveje hvad du helst vil have, så du kan finde lige den model computer rygsæk som opfylder dine behov.

#4 - Computer rygsækkens materiale

Hvis du skal bruge rygsækken meget når du rejser, så bør du overveje hvilket materiale den er lavet af.

De fleste rygsække er lavet af en form for polyester, som et ret resistent materiale og kan holde i lang tid.

Det kan være vigtigt for dig, da du ofte vil have en del sensitivt grej i rygsækken, når du har en bærbar computer og tilhørende ledninger, og andet.

Det kan derfor være en god ide at få en computer rygsæk med regnslag, så du er sikker på at der ikke kommer vand ind til de elektroniske enheder, så der ikke opstår en potentiel kortslutning, hvis du ikke har slukket bærbaren helt.

#5 - Computer rygsækkens design

Der findes et væld af forskellige designs til computer rygsækken og det kommer helt an på dine egne præferencer, hvilken der passer til dig.

Du kan f.eks få rygsække i et stort antal af forskellige farver, så du har mulighed for at kunne personliggøre din rygsæk.

Hvis du skal bruge rygsækken meget om aftenen, så kan du også finde modeller der har indbygget reflekser, så du bliver lettere at se for bilister og cyklister om aftenen, så du bedre kan undgå potentielle uheld.

Du kan også undersøge hvilke muligheder du har for at kunne indstille skulderremmene, så du kan justere hvor meget de skal stramme, samt hvor rygsækken sidder henne på din ryg.

Det kan hjælpe dig til at gøre rygsækken mere komfortabel og giver dig en rygsæk du kan nyde i mange år fremover.

Produkttype
0
0
0
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
Vælg alle
Vandafvisende
Maksimal skærmstørrelse kompatibilitet (")
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Minimal skærmstørrelse kompatibilitet (")
0
0
0
0
0
Vælg alle
Vægt (g)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg