Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Fjernbetjening til Grundig TV

Få ny fjernbetjening til Grundig TV og slip for knapper der ikke virker længere. Erstatnings remote forprogrammeret til at understøtte Grundig funktioner.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Fjernbetjening til Grundig TV

Fjernbetjening til Grundig TV - Effektiv styring af Smart TV

Når du har en streaming-stick (eller to), en kabelboks, en soundbar og et tv, hjælper det at have en af de bedste universelle fjernbetjeninger til at styre alt fra én enhed.

En universel fjernbetjening konsoliderer og automatiserer en række opgaver, såsom at tænde dit tv og din soundbar og ændre alt til de rigtige indstillinger, alt sammen med et enkelt tryk på en knap, så du ikke behøver at hente tre eller fire fjernbetjeninger bare til at se dine yndlingsshows og -film.

Der kan være flere grunde til at du står og mangler en fjernbetjening; måske er den gamle forsvundet under mystiske omstændigheder, eller i værste tilfælde, kan den være gået i stykker.

Hvis det er en fjernbetjening du har haft i flere år, kan knapperne være blevet så slidte, at det kan være svært bare at skifte kanal eller skrue op og ned for lyden.

Du kan også være uheldig og komme til at give din fjernbetjening en tur på gulvet; dette kan også være med til at slå din fjernbetjening ud af kurs.

Det kan også blot være at du er blevet tiltrukket af Grundig TVs overskuelighed og behagelighed, som de fleste af deres enheder, og især deres universal fjernbetjeninger, har.

4 ting du bør overveje når du kigger på fjernbetjeninger til dit Grundig TV

Med teknologien, der hele tiden udvikler sig, og mange flere enheder, der bliver brugt i hjemmet, kan det være mere bekvemt at styre et væld af enheder inklusive tv-systemet fra en enkelt enhed.

Fjernbetjeninger kan ikke styre mange af disse enheder, da de kun bruger infrarød, IR, og ikke Wi-Fi, Bluetooth eller et af de utallige andre smart home-trådløse systemer.

Som reaktion på denne niche på markedet har nogle få producenter udviklet en hub, der linker til ikke kun et fjernsyn, men mange andre smarte hjemme enheder.

De fleste Grundig TV fjernbetjeninger er forprogrammeret til Grundig, og understøtter derfor specielle Grundig funktioner.

#1 - Niveauet påkrævet af din Grundig TV-fjernbetjening

Der er et stort udvalg af forskellige typer fjernbetjening fra de simple udskiftninger til dem med en enorm mængde kapacitet.

Det er værd at tjekke markedet for at se, hvad der er tilgængeligt og derefter beslutte, hvilket niveau af fjernbetjening der er behov for.

Især fordi med mere avancerede fjernbetjeninger såsom Grundig TV fjernbetjeninger, kan du få mange interessante features med.

Hvis det dog ikke er features du er interesseret i, kan det ofte blot være spildte penge, når du kunne havde købt nogle af Grundig TVs andre fjernbetjeninger.

Det kommer derfor meget an på hvad du selv finder nødvendigt.

#2 - Tjek kompatibiliteten

Det kan måske virke indlysende, men det er altid bedst at tjekke listen over fjernsyn og andet AV-udstyr, som din fjernbetjening til fjernsynet vil betjene, før du køber.

Universal fjernbetjeninger, såsom Grundig TV, vil kunne bruges med de fleste fjernsyn, men med et så stort udvalg til rådighed, er det altid bedst at tjekke.

#3 - Antal enheder

Forskellige tv-fjernbetjeninger vil være i stand til at styre forskellige antal enheder.

Det maksimale ligger normalt på omkring 15 enheder, da det er det de fleste har behov for.

Kontroller dog, at den kan kontrollere antallet af enheder, du i øjeblikket har brug for at kontrollere, med muligvis margen, hvis en anden vare købes senere.

#4 - Nem programmering og opsætning

Nem opsætning, programmering og muligvis endda betjening af fjernbetjeningen bør overvejes.

De fleste fjernbetjeninger til Grundig TV er ofte utrolig nemme at sætte op.

Der kan dog forekomme installationer som skifter i deres opsætning, afhængigt af hvilken type enhed du forsøger at styre med din Smart Fjernbetjening.

Sådan opsætter du din Grundig TV fjernbetjening

Hvis du ønsker at programmere Grundig multi-brand med fjernkoder til TV´er, så prøv en af de nedenstående metoder.

 • "Tænd" dit tv og "Tryk og hold" tv-tasten
 • Derefter "Indtast koder", der passer til dit mærke
 • Dit "TV vil blive slukket", når du indtaster den korrekte kode

Bemærk dog at hvis dit TV ikke lukker op, så gentag proceduren med andre koder.

#1 - Nøgle kode

Ved at bruge nøglekoden programmeres der nemt en Grundig universalfjernbetjening, og nøglekoden identificerer derfor dit udstyrs mærke og model.

 • Først vil du gerne "Tænd for enheden"
 • Tryk på "TV" på din "Grundig TV Universal Remote"
 • Tryk nu på "Opsætningsknappen" på Universal Remote, og hold den nede, indtil den viser "Light Flash" (det betyder, at den er i "Indlæringstilstand")
 • Indtast til sidst "Nøglekoden", som du har hentet fra programmeringsvejledningen (instruktionshæfte)
 • Når du har udført denne procedure, skal du bare "rette fjernbetjeningen mod tv´et" og derefter "Tryk og hold tænd / sluk"-knappen
 • Du kan slippe "Power-knappen", hver gang skærmen slukker

#2 - Programmering via Universal Grundig Remote Code

Hvis du ikke kunne finde den nøglekode, der fungerer for enheden i øjeblikket, vil du kunne finde ud af din Grundig universalfjernbetjening ved at søge efter den rigtige.

Det er en kode i manualen, der tvinger fjernbetjeningen til søgetilstand.

 • Først og fremmest tænd enheden
 • Tryk nu på knappen "Opsætning" og hold den nede
 • Indtast en trecifret kode
 • Hold nu "Power”-knappen på fjernbetjeningen nede, og tryk derefter kanalen op, indtil enheden, i dette tilfælde dit tv, slukker

#3 - Manuel opsætning

Placer fjernbetjeningen vendt mod din nye universelle fjernbetjening, du gerne vil udskifte.

 • Tryk nu på indstillingsknappen eller i nogle tilfælde “magic”-knappen
 • Indtast derefter den kode du kan finde i instruktionshæftet for manuel programmering
 • Tryk nu på en af ​​de funktioner, du vil programmere som eksempelvis "TV Volume"
 • Tryk derefter på og hold den tilsvarende tast på "Original Remote Controller"

Endelig vil et af lysene "blinke", hvilket betyder, at det er blevet gemt korrekt, og nu er din "TV Volume"-knap blevet gemt på den universelle fjernbetjening.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007