Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Plæneklipper

Mangler du en effektiv plæneklipper som er nem at bruge, så finder du den lige her på siden. Vi har et godt udvalg af smarte plæneklippere, til haver i alle størrelser.

Filtrér
Sortering
Mente du: Robotplæneklipper

Læs mere om Plæneklipper

BLACK+DECKER BEMW451BH El plæneklipper (1200W)
BLACK+DECKER BEMW451BH El plæneklipper (1200W)

Til plæner op til 300m2
Inkl. 35L opsamlingskasse

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 30. september 2024
BLACK+DECKER BEMW471BH El plæneklipper (1600W)
1449 DKK
Læg i kurv
BLACK+DECKER BEMW471BH El plæneklipper (1600W)

Med opsamler
4-trins klippehøjde justering

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 30. september 2024

Plæneklipper - En uundværlig enhed til haven

Har du en have med en stor græsplæne, så kan du som haveejer aldrig komme udenom at skulle ordne din græsplæne med jævne mellemrum, så den altid ser pæn og vedligeholdt ud.

Den klassiske løsning til denne her situation er en plæneklipper, der også er kendt som en græsslåmaskine.

Vi har et stort udvalg af forskellige plæneklippere i diverse prisklasser, så mangler du en ny plæneklipper til din græsplæne, så er det med at kigge på vores side her.

4 ting du bør overveje inden du køber en plæneklipper

Er det lang tid siden at du sidst skulle købe dig en ny plæneklipper og ikke aner hvad der findes af nyere plæneklippere på markedet, så skal vi nok hjælpe dig.

Vi kommer herunder ind på de forskellige typer af plæneklippere og om deres gode egenskaber.

Vi kommer også ind på vigtige ting som fx strømforbrug i plæneklippere og om deres diverse klippebredde og klippehøjde.

#1 - Typer af plæneklippere og deres egenskaber

I forbindelse med jagten efter en ny plæneklipper, så kan det være en god idé at tage udgangspunkt i størrelsen af din have.

Har du en lille have, så kan du nøjes med en plæneklipper der egner sig godt til den, samtidigt med at det ikke kræver det helt store udstyrsstykke.

Har du til gengæld en meget stor have, så vil det være oplagt for dig at efter en stor plæneklipper der også er batteridrevet, så du har strøm nok til at slå hele din græsplæne.

Her er en liste over de forskellige plæneklippere der findes ude på markedet:

  • Plæneklipper med batteri. En plæneklipper med batteri kan give dig den store frihed, og du kan slippe for at have startproblemer, som ofte kan forekomme med brug af en benzindrevet plæneklipper. Med årene er de batteridrevne plæneklippere blevet mere støjsvage. En batteridrevet plæneklipper er kraftfuld og kan holde strøm meget længe nok til, at du kan nå at ordne hele plænen. Er du den miljøbevidste forbruger så kan en plæneklipper med batteri være et miljøvenligt valg.
  • Plæneklipper med el. Det kan være nemt at starte en eldrevet plæneklipper op, men til gengæld skal du tage højde for dens ledning, mens du er i gang med at bruge den. I den sammenhæng kræver det at du finder dig en klippeteknik, så du undgår at køre over ledningen. Det kan derfor være en god idé at starte hvor ledningen er sat til, så du arbejder dig væk fra strømforsyningen. En eldrevet plæneklipper er rimelig støjsvag og har en høj driftsikkerhed. Går du efter en eldrevet plæneklipper, så slipper du for at tænke på benzin og om batterierne er ladet op.
  • Benzindrevet plæneklipper. En benzindrevet plæneklipper er ofte den mest populære plæneklipper-type på markedet på baggrund af dens kraftige motor, der gør den velegnet til de store græsplæner. Trods dens holdbare levetid, så larmer og sviner den i forhold til de andre udgaver af plæneklippere.
  • Håndskubber. Den her type af en plæneklipper kan drives med håndkraft uden brug af hjælpemidler. Har du en lille have, så vil den være egnet til den, samtidigt med at den ikke tager meget plads i dit redskabsskur. Faktisk så kan en håndskubber ofte give et pænere resultat end de elektriske og motoriserede plæneklippere. Den er tilmed også støjsvag og miljøvenlig. En håndskubber er også nem og hurtig at komme i gang med at bruge.
  • Robotplæneklipper. En robotplæneklipper er selvkørende, og den egner sig godt til de store græsarealer og plæner, hvor der også er træer og buske. For en robotplæneklipper kan være i stand til at manøvrere rundt på en plæne med mange udfordringer. De fleste robotplæneklippere kan styres via en tilhørende app, som du kan downloade til din smartphone, og du kan fx lave indstillinger og skemaer til den.

Vi kan anbefale dig at du bruger tiden fornuftigt ved at kigge på de forskellige udgaver af plæneklippere på vores side, så du kan blive klogere på deres tekniske specifikationer.

#2 - Strømforbrug i plæneklippere

Om du går efter en eldrevet eller batteridrevet plæneklipper, så skal du tage højde for strømforbrug.

En batteridrevet plæneklipper bruger et genopladeligt batteri der følger med i købet samt en tilhørende oplader.

De fleste batteridrevne plæneklippere bruger ofte et sted mellem 40 - 60 minutter på opladning.

Batteriet i den slags plæneklipper kan du lade være i den, mens det bliver opladet,

og om vinteren vil det bedst at tage batteriet indenfor, da det ikke kan tåle for meget kulde.

De fleste eldrevne plæneklippere med ledninger varierer med deres forskellige spændinger, så går du efter en eldrevet plæneklipper, så kan det være en fordel for dig at gå efter en model med en høj spænding.

#3 - Klippebredde og klippehøjde i plæneklippere

Der er tit forskelle på plæneklippere, når det handler om deres klippebredde og klippehøjde.

I den her sammenhæng skal tænke ud fra din plænes areal, når du skal vælge din nye kommende plæneklipper.

Har du fx en stor plæne, så vil det være smart for dig at gå efter en plæneklipper der både har en stor klippebredde og en høj klippehøjde, så du er sikker på at vedligeholde din store plæne bedst muligt.

Har du til gengæld en lille plæne, så du kan nøjes med at gå efter en plæneklipper med en mindre klippebredde og en lavere klippehøjde.

#4 - Tilbehør til plæneklippere

Uanset hvilken udgave af en plæneklipper du har valgt som din nye plæneklipper, så kan du komme ud for at have behov for at have tilbehør til den.

Her er en liste over det forskelligt tilbehør der ofte bruges til plæneklippere:

  • Motorolie
  • Genopladeligt batteri
  • Oplader
  • Knivblade
  • Græsboks
  • Oliesugesæt
Produkttype
0
0
Vælg alle
Elektrisk
Skærebredde mm)
0
0
Vælg alle
Maksimal græsareal (m²)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Er på tilbud
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007