Klik her for at se JANUARUDSALG 2020 TILBUD  -  Spar op til 60%

Qi trådløs oplader

Qi er navnet på en type trådløs oplader, der lader dig oplade fx mobiltelefon ved at lægge telefonen på opladeren uden at du behøver tilkoble kabel.

Læs mere om Qi trådløs oplader

Hvad er QI?

Her kan du se en video om hvad Qi trådløs opladning er, og hvordan det virker.

Qi trådløs opladning

Qi (ordet er kinesisk og betyder energi) er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne enheder som fx Smartphones, iPods, MP3 afspillere og kameraer. Hvis du har en enhed, som er kompatibel med en Qi oplader, skal den bare placeres i nærheden af Qi opladeren. Så oplader den automatisk og helt uden ledninger, kabler eller strømforsyninger.

Opladningen kan lade sig gøre på grund af elektromagnetisk induktion. Qi opladeren producerer energi som kan overføres trådløst til den enhed, du ønsker at oplade.

Teknologien har sådan set eksisteret i en del år, men problemet har været, at for at indbygge den trådløse teknologi i deres mobiltelefoner, måtte producenterne gøre deres telefoner tykkere, og det var de ikke glade for.
Nu er udviklingen dog kommet så langt, at man kan indbygge teknologien i selv de mindste enheder uden at gøre den ret meget større, så i fremtiden vil der komme flere og flere Qi kompatible enheder. Samsung har været en af de helt store fortalere for teknologien, og nu er Apple også sprunget med på vognen.

Qi er navnet på en ny type trådløs oplader, der lader dig oplade fx din mobiltelefon trådløst ved at lægge telefonen direkte på opladeren uden at du behøver tilkoble kabel. Hvis du har en enhed, som er kompatibel med en Qi oplader, skal den bare placeres i nærheden af Qi opladeren. Så oplader den automatisk og helt uden ledninger, kabler eller strømforsyninger.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
30 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007