Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Oplader til Asus Computer

Ny strømforsyning der er designet specielt til brug med Asus enheder. Få en strømforsyning med stik der passer til Asus computere og andre enheder.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Oplader til Asus Computer

Oplader til ASUS computer - Effektiv og hurtig opladning

Har du brug for en ny oplader til din ASUS computer, så kan du her på siden finde vores udvalg af forskellige opladere, der passer til ASUS computere.

Hvis du gerne vil sikre at din bærbar computer har en optimal performance mens du arbejder, så skal du gerne have den koblet til en direkte strømforsyning, da den så ikke skal bruge strøm for dens begrænsede batterier.

Samtidig så vil du have mulighed for at kunne genoplade batterierne i computeren, så du kan fortsætte med at bruge den, når du er på farten, selvom du ikke har adgang til et strømstik.

De fleste bærbare arbejder ikke for fuld tryk, så længe at de kun kan bruge selv bærbarens batteri, da det kan øge strømforbruget betydeligt, hvilket nedsætter den tid, hvor du kan bruge din ASUS computer betydeligt.

Det vil derfor være en fordel at kunne have en eller flere opladere liggende, så du kan være sikker på at have en tilgængelig, når du har behov for at arbejde med computeren, eller bare for at kunne få den opladt.

På den måde kan du altid være sikker på at have en oplader ved din side, når du har brug for den.

3 Ting du bør overveje inden du køber en oplader til ASUS computere

Når du får brug for en ny oplader til din ASUS computer, så bør du gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få en ordentlig oplader med hjem, der passer til computeren.

Du kan herunder finde en række eksempler på forskellige overvejelser, som du kan gøre dig for at sikre at du kan finde den rette type oplader til din computer.

#1 - Er opladeren kompatibel med din ASUS computer?

Hvis du står og kigger på en ny oplader til din ASUS computer, så bør du undersøger om den pågældende oplader er kompatibel med den ASUS model, som du har.

Der findes et stort antal af forskellige modeller af computere fra ASUS på markedet, og da de konstant udvikler og laver ændringer fra model til model, så kan det betyde at ældre typer opladere ikke kan bruges til dem.

Det er derfor en god ide at undersøge præcis, hvilken ASUS model du har, så du kan se om den oplader du er interesseret i er kompatibel med den.

Så slipper du for potentielt at skulle købe flere forskellige opladere for at sikre dig, at du kan få en der passer til computeren.

Eksempler på ASUS computer modeller:

 • Zenbook
 • Zenbook Flip
 • Zenbook S
 • Zenbook Pro
 • Zenbook Duo
 • Zenbook Fold
 • Vivobook
 • Vivobook Flip
 • Vivobook S
 • Vivobook Pro
 • Vivobook Go
 • Vivobook Slate
 • Chromebook
 • Chromebook Flip
 • ROG Flow
 • ROG Strix
 • ROG Zephyrus

Derudover, så kan det være forskelligt fra model til model på, hvor stort et strømforbrug som de har, da nogle ASUS modeller er designet med henblik på gaming, grafisk arbejde, eller bare at surfe på internettet.

Hvis din computer er designet til grafisk arbejde eller til at game på, så vil de ofte have større komponenter, der kræver mere strøm for at kunne fungere ordentligt.

I så fald får du nok behov for en anden type oplader i forhold til en ASUS computer der er designet til almindelig surfing og skriveopgaver.

Det er derfor vigtigt at du undersøger nøje, hvilken type oplader der er kompatibel med din ASUS model, så du kan være sikker på at få den rette strømforsyning med hjem.

#2 - ASUS opladerens spænding og effekt

En anden ting som du bør overveje, når du skal have købt en ny oplader er, hvilken spænding og effekt som den skal have, da det kan have betydning for din ASUS computers performance.

Spændingen målt i Volt og er den betegnelser for den strømstyrke som din ASUS computer skal bruge for at kunne fungerer almindeligt.

Dette kan svinge fra model til model, da nogle modeller er bygget til gaming eller grafisk arbejde, og vil derfor ofte have højere strømkrav end ellers.

Opladerens effekt er en betegnelse for, hvor god opladeren er til at kunne genoplade batteriet, og bliver målt i Watt.

Generelt, så kan du antage at jo flere Watt som en pågældende oplader har tilgængelig, jo hurtigere kan den hjælpe din ASUS computer med at oplade batteriet.

Det kan være en fordel, hvis du arbejder meget på farten og ikke har tid til at stoppe op længe for at kunne få computeren helt opladt.

Så kan en oplader med en høj effekt hjælpe dig, da den vil oplade batteriet mere effektivt i forhold til en oplader med en mindre effekt.

Det kan potentielt lige give computeren lidt ekstra strøm, så den kan holde hele dagen ud.

Opladere der har en høj effekt vil dog ofte være en del dyrere end opladere med en mindre effekt, og det kan derfor være nødvendigt at gå på kompromis med prisen for at finde den rette oplader til dine behov.

#3 - Strømstiksstørrelsen på ASUS opladeren

Når du køber en oplader til din ASUS computer, så er det vigtigt at dens strømstik også passer til din computer.

Strømstiksstørrelsen kan variere en del fra model til model, og det kan derfor være en god ide at undersøge, hvilken størrelse din computer bruger inden at du går ud og køber en oplader.

Eksempler på strømstikstørrelser til ASUS computere:

 • 2,5 mm x 0,7 mm
 • 4,0 mm x 1,35 mm
 • 5,5 mm x 2,5 mm
 • 6 mm x 3,7 mm

Det gør det mere sikkert at du får købt den rette type oplader til computeren, så der ikke opstår kompatibilitetsproblemer senere hen.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007