avXperten

Dummy kamera

Tyve kommer ofte på uventede tidspunkter, og så er det godt at være forberedt til hver en tid. Det kan man gøre på mange forskellige måder i dag, hvor dummy kameraet viser sig i mængden. Det billige alternativ til et hightech overvågningssystem, som kan skræmme selv den erfarne tyv væk. Monter det på udhænget over hoveddøren, lygtepælen ved lageret eller i gården ved kontoret. Dioderne sørger for at give det autentiske look, som et kamera giver når det optager live. Køb en model med solceller og spar batterierne væk, samt få modeller med ledninger osv. for et mere autentisk og ægte look.

Dummy kamera - Snyd tyven med et dummy kamera

Vi har alle på et eller andet tidspunkt prøvet at være usikker i vores eget hjem. Det er ikke en rar følelse, at føle sig utryg ved at være derhjemme. En følelse man kan få selvom man ikke befinder sig i hjemmet, og det kan være fordi nabolaget måske er lidt usikkert eller fordi der er meldt rapporter om indbrudstyve i området. Lige meget hvad årsagen end måtte være, er det altid godt at være på den sikre side. Det kan man dog også gøre på rigtig mange forskellige måder i dag, og her på siden kan du finde et rigtig godt alternativ.

Det er dog ikke alle som er indforstået med, at skulle spendere tusinder af kroner på overvågningssystemer. Det er dog heller ikke nødvendigt i dag, hvor man blot kan anvende et autentisk dummy kamera. Man kan sagtens finde et hightech kamera, som sørger for at hver en krog er overvåget og aflyttet. Det er dog ikke altid et behov, som folk har i sinde at føre ud i livet. Mange kan nøjes med et simpelt dummy kamera. En sikkerhedsforanstaltning, som ikke koster dig mange penge, men kan sørge for at du mere sikkert og trygt kan tage i byen eller befinde dig i huset.

Et kamera der ligner den ægte vare

Nogle vil måske stadig have deres tvivl, men hvis man ikke har prøvet et dummy kamera på eget hus. Så er det svært at vide sig sikker på, hvilken effekt det har på eventuelle indbrudstyve. I mange tilfælde er indbrudstyve meget nemme at skræmme, siden denne form for kriminalitet vægter den ensomme nomade højt. En person som er meget sky, og ingen form for interaktion med sit ”offer” ønsker.

Tyve er generelt mere rolige i stille kvarterer, men et initiativ som et dummy kamera vil helt sikkert gøre en forskel. Lige så snart man har den mindste mistanke om, at der måske er nogle hjemme, som tyv, stikker man halen mellem benene. Så det kræver ikke meget at holde tyvene på afstand den dag i dag, hvor noget så simpelt som et fake overvågningskamera kan gøre tricket.

Lad de glimtende dioder gøre hele arbejdet

Hvis man ender med at anskaffe sig et dummy kamera, er der også nogle forskellige modeller at vælge imellem. Du kan blandt andet vælge et dome kamera der er udformet så det ligner et ægte dome kamera i høj kvalitet. Her har man valgt at udstyre dummy kameraet med blinkende dioder, som blot gør at denne kopi ligner en tro kopi af den ægte vare. Så kan man vide sig sikker på, at tyvene registrerer kameraet og forhåbentligt forsvinder ud i mørket hvor de kom fra.

Når man køber et dummy kamera, skal man huske at være opmærksom på brugen af batterier. Disse kan du dog også finde her på siden.

Monter dit dummy kamera hvor du har lyst

Ender man med at investere i denne gode, men billige løsning, kan man også forvente monteringsbeslag. Det gør det muligt at montere dit dummy kamera hvor du har behov for det, og det kan jo være vidt forskelligt fra bruger til bruger. Det kommer også an på, hvor mange man skal bruge til at ”overvåge” stedet for en. Nogle vælger også den løsning, at man investere lidt i rigtige overvågningskameraer og lidt i dummy kameraer. Det kan være der er nogle områder som er vigtigere at overvåge 100 % end andre.

Du kan vælge at montere den i loftet, hvilket ofte er det oplagte at gøre med en dome model. Dog kan den også sagtens anvendes på vægge, pæle eller lignende. Så der er ikke mange begrænsninger i forhold til, hvor disse kan sættes op. Den løsning som giver dig mest ro, når du ikke er hjemme på adressen er det man skal gå efter. Desuden kan du få dummy kameraer, som har indbygget solceller udformet som et rigtigt overvågningskamera. En ledning går fra kameraet ned til monteringsbeslaget, hvilket forstærker den ægte fornemmelse.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg