Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Dummy kamera

Find et dummy kamera med blinkende dioder, der ser så ægte ud, at det nok skal snyde tyve. Din alarm behøver ikke være ægte, hvis bare tyvene tror den er.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Dummy kamera

Bliv klogere på overvågningskameraer

Indenfor alarmer og tyverisikring er et overvågningskamera noget af det mest effektive. Vores overvågningskameraer er velegnet til både indendørs og udendørs.

Dummykamera - snyd tyven med et dummykamera


Vi har desværre alle på et eller andet tidspunkt prøvet at være usikker i vores eget hjem. Det er ikke en rar følelse, når man føler sig utryg ved at være derhjemme. Ens hjem er netop det sted, hvor man skal føle sig tryk og sikker.


Følelsen af utryghed kan man også få, selvom man ikke befinder sig i hjemmet. Det kan være fordi, at nabolaget måske er lidt usikkert, eller fordi der er meldt rapporter om indbrudstyve i området. Her er det frygten for, hvad der venter en, når man atter vender hjem igen, der fylder i bevidstheden.


Lige meget hvad årsagen end måtte være, er det altid godt at være på den sikre side. Det kan man dog også blive på rigtig mange forskellige måder i dag.


Her på siden kan du finde et rigtig godt alternativ, der kan være med til at skabe en præventiv effekt, så du ikke bør frygte, hvad du en dag vender hjem til.


Det er dog ikke alle, som er indforstået med, at skulle spendere tusinder af kroner på overvågningssystemer. Det er dog heller ikke nødvendigt i dag, hvor man blot kan anvende et autentisk dummykamera til at skabe samme skrækeffekt, som et dyrt alarmsystem i første omgang giver.


Man kan sagtens finde hightech kameraer, som sørger for, at hver en krog af boligen er overvåget og aflyttet. Det er dog ikke altid et behov, som folk har i sinde at føre ud i livet. Mange kan nøjes med et simpelt dummykamera, der hvis de monteret de korrekte steder kan have en præventiv effekt.


Dummykameraerne er en sikkerhedsforanstaltning, som ikke koster dig mange penge, men som kan sørge for, at du mere sikkert og trygt kan tage i byen eller befinde dig alene i huset.


Hvad er et dummykamera?


Et dummykamera er et kamera, der ligner et kamera. Der er tale om en attrap, som er udformet til at ligne et rigtigt kamera. Man kan godt kalde det for et falsk kamera.


Dummykameraet optager ikke hverken billeder eller lyd. Dummykameraet har det ene formål, at det skal skræmme indbrudstyve og andre uønskede gæster til at tro, at de bliver overvåget i håbet om, at det får dem til at droppe deres ærinde i boligen. Det er derfor skræmmeeffekten og signalværdien, som man køber, når man køber et dummykamera.


Hvilken effekt har et dummykamera?


Nogle vil måske stadig have deres tvivl, hvis man ikke har prøvet et dummykamera på eget hus. Så er det svært at vide sig sikker på, hvilken effekt det har på eventuelle indbrudstyve.


I mange tilfælde kan et dummykamera virke skræmmende overfor indbrudstyve, idet denne form for kriminalitet vægter den ensomme nomade højt. En person som er meget sky og ingen form for interaktion med sit ”offer” ønsker.


Tyve er generelt mere rolige i stille kvarterer, men et initiativ som et dummykamera kan meget vel gøre en forskel. Lige så snart en tyv har den mindste mistanke om, at der måske er nogle hjemme, stikker de oftest halen mellem benene og fortrækker sig. Menneskelig tilstedeværelse er nemlig det, der afskrækker flest tyve fra at begå indbrud.


Så det kræver ikke meget at holde tyvene på afstand den dag i dag, hvor noget så simpelt som et falskt overvågningskamera kan være med til at gøre arbejdet.


Lad de glimtende dioder gøre hele arbejdet


Hvis man ender med at anskaffe sig et dummykamera, er der også flere forskellige modeller at vælge imellem. Du kan blandt andet vælge et domekamera, der er udformet, så det ligner et ægte domekamera i høj kvalitet. Her har man valgt at udstyre dummykameraet med blinkende dioder, som blot gør, at denne kopi ligner en tro kopi af den ægte vare. Så kan man vide sig sikker på, at tyvene registrerer kameraet og forhåbentligt forsvinder ud i mørket, hvor de kom fra.


Husk batteriets levetid


Når man køber et dummykamera, skal man huske at være opmærksom på brugen af batterier. Disse kan du dog også finde her på siden.


Vi vil derfor anbefale dig, at du noterer dig, hvor længe dine batterier forventes at holde i dit dummykamera. Derefter bør du sætte et kryds i kalenderen eller en påmindelse på din telefon om at skifte dem kort før da, så du altid er sikret, at du får den effekt ud af dit dummykamera, som intentionen var, da du købte det.


Virker dit dummykamera nemlig til at være slukket, idet dioderne ikke lyser deri, så kan tyven tro, at det enten er slukket eller i stykker, hvorved skræmmeeffekten forsvinder.


De forskellige modeller og typer


Dummykameraerne kommer overordnet i fire forskellige modeller. Modellerne findes i flere varianter, men deler man dem op i grove træk, så kommer dummykameraerne i fire modeller.


Justerbart dummykamera


Det justerbare dummykamera er udformet, så det ligner et ægte kamera. Det kan virkelig være svært at se en forskel, især når du står et par meter derfra. Et justerbart dummykamera er udformet, så det ligner et dome-modellen, hvor forskellen er, at selve kameraet kan justeres, så det kan dække forskellige vinkler, efter det er fastmonteret.


Vælger du et justerbart dummykamera med indbyggede LED-lys, vil du få et dummykamera med en utrolig realistisk effekt.


Bevægelsessensor


Udformet som en ægte bevægelsessensor finder du dummybevægelsessensoren, der med sine blinkende dioder giver en oplevelse af at ligne en ægte bevægelsessensor. Dens tilstedeværelse kan virke afskrækkende overfor uindbudte gæster.


Bevægelsessensoren har måske ikke samme præventive effekt som de forskellige former for dummykameraer. Den præventive effekt består dog i, at indbrudstyve ikke ved, om det er en bevægelsessensor, der er tilkoblet af alarmsystem eller ej.


Dome


Domemodellen er måske et af de mest realistiske bud på et rigtigt overvågningskamera, når vi taler dummykameraer. Domemodellen ligner nemlig de overvågningskameraer, som du oftest ser i butikker og andre steder, hvor der anvendes offentlig overvågning.


Med den halvrunde udformning og bliknende LED-doider giver domemodellerne et utroligt realistisk indtryk, når man ser dem hænge højt i et rum med de røde dioder blinkende. For en indbrudstyv, der sandsynligvis står i mørke, er det umuligt at se, om det er et ægte domeovervågningskamera, eller om det er et dummykamera - altså en attrap, der hænger højt og blinker, som var det ved at forevige den ubudne gæsts besøg i boligen.


Bullet


Bulletmodellen har fået sit navn ud fra det rigtige overvågningskameras udformning, der med sin aflange og runde udformning til forveksling kan ligne en patron.


Dummyversionen af bulletovervågningskameraet ligner de rigtige overvågningskameraer, så de giver et utroligt realistisk aftryk. Især hvis du vælger de modeller med både ledninger, solceller og dioder. Det vil derfor være umådeligt svært for en indbrudstyv at se, om det er et dummykamera eller et rigtigt overvågningskamera, der hænger med linsen rettet imod døren eller vinduet.


Monter dit dummykamera hvor du har lyst


Ender man med at investere i denne gode, men billige kriminalpræventiveløsning, kan man også forvente monteringsbeslag. Det gør det muligt for dig, at du kan montere dit dummykamera netop der, hvor du har behov for det. Det kan jo være vidt forskelligt fra bruger til bruger, hvor dummykameraet ønskes placeret.


Det kommer også an på, hvor mange man skal bruge til at ”overvåge” hele stedet. Nogle vælger også den løsning, at man investerer lidt i rigtige overvågningskameraer og lidt i dummykameraer. Det kan være, der er nogle områder, som er vigtigere at overvåge 100% end andre.


Vælger du denne løsning, er du faktisk sikret lidt det bedste fra begge verdener, idet de rigtige overvågningskameraers effekt styrkes ved tilstedeværelsen af dummykameraerne.


Du kan vælge at montere dit dummykamera i loftet eller højt på væggen, hvilket ofte er det oplagte at gøre med en domemodel. Dog kan den også sagtens anvendes på vægge, pæle eller lignende. Så der er ikke mange begrænsninger i forhold til, hvor disse falske kameraer kan sættes op. Den løsning som giver dig mest ro, når du ikke er hjemme på adressen, er den, som du skal gå efter.


Sælg effekten på dummykameraets udseende


Du kan få dummykameraer, som har indbygget solceller udformet som et rigtigt overvågningskamera, eller dummykameraer der har en ledning, der går fra kameraet ned til monteringsbeslaget, hvilket forstærker den ægte fornemmelse. Ville du ikke selv tro, at der var tale om et rigtigt og tilsluttet overvågningskamera, hvis du så sådan et hængende på væggen rettet imod dig?


Tyve kommer ofte på uventede og uønskede tidspunkter. Her er det godt at være forberedt til hver en tid. Det kan man gøre på mange forskellige måder i dag, hvor dummykameraet viser sig i mængden. Det billige alternativ til et hightech overvågningssystem, som kan skræmme selv den erfarne tyv væk.


Fordele og ulemper ved et dummykamera


Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved et dummykamera. Vi har allerede nævnt et par af fordelene. Den klareste fordel ved dummykameraerne er, at du får en præventiv virkning mod indbrud og uindbudte gæster - og at du får det til billige penge.


Ser du udelukkende på prisen, så betaler du med dummykameraerne kun prisen på det valgte antal af kameraer. Du kan dermed få et præventivt produkt, der dækker hele boligen for få penge. Måske endda under 1.000 kr. - afhængig af din boligs størrelse.


Vælger du den fulde pakke, så koster det både at købe overvågningskameraerne og løbende udgifter til software og abonnementer til alarmselskab, således at der også er en modtager af optagelserne, der er klar til at rykke ud, skulle overvågningskameraerne fange noget alarmerende.


Netop dette aspekt er både fordelen og ulempen ved dummykameraerne. Du betaler nemlig kun for en attrap, som kun virker præventivt, mens rigtige overvågningskameraer virker både præventivt og efterfølgende, skulle den præventive skræmmekampagne ikke virke, så der opstår et behov for efterfølgende handlinger i bestræbelserne på at fange indbrudstyven.


Når fordele og ulemper skal gøres op, skal du i bund og grund vurdere, om den præventive skræmmekampagne er nok, eller om du ønsker en løsning, der inkluderer både det, samtidig med at du får den overvågning, som rigtige overvågningskameraer giver.


Sådan får du mest ud af dit dummykamera


Hvor skal dine dummykameraer så placeres, for at det giver den største skræmmeeffekt? Hvis du monterer det på udhænget over hoveddøren, lygtepælen ved lageret eller i gården ved kontoret, så har du markeret, at de klassiske indgange til boligen er overvåget.


Et andet godt alternativ er på hjørnerne af huset. Især hvis du anvender en domemodel, der kan give indtryk af, at det dækker et stort område.


Dioderne sørger for at give det autentiske look, som et kamera giver, når det optager live. Køb en model med solceller og spar batterierne væk, samt få modeller med ledninger og så videre for et mere autentisk og ægte look.


Husk, at der er en række lovkrav om, hvor man må opsætte overvågningskameraer. Vælger du at placere dine dummykameraer på en måde, der ville være ulovligt, havde der været tale om et rigtigt overvågningskamera, kan det for tyvene være en indikation om, at der er tale om et dummykamera.


Synligheden af dine dummykameraer er altafgørende for, hvor stor en succes de har i at forebygge indbrud. Især hvis der både skiltes med det, samt at hvis boligen har et alarmsystem. Ulempen her er dog, at hvis tyvene tager chancen og bryder ind, ja, så vil de opleve, at alarmen er falsk.


Du kan foruden dine dummykameraer styrke den præventive effekt, hvis du sikrer, at de er rettet imod husets vinduer. Vinduerne er nemlig der, hvor indbrudstyvene hyppigst erhverver sig adgang til boligerne.


Yderligere kan du styrke den præventive effekt af dummykameraerne, hvis du sikrer, at dine vinduer og døre er af en stand og udgave, der gør det svært for tyvene at bryde ind igennem dem.


Få dine dummykameraer allerede i morgen!


Hos avXperten er vi stolte af, at vi kan tilbyde en hurtig levering. Faktisk tilbyder vi dag-til-dag-leveringer på alle ordrer, der er bestilt på hverdage inden kl. 16.00 - og kl. 15.00 om fredagen.


Har du nogle spørgsmål om dummykameraer eller nogle af vores over 11.500 varer, så kan du altid kontakte vores kundeservice via +45 86 32 71 71 eller på e-mail info@avXperten.dk.

Tyve kommer ofte på uventede tidspunkter, og så er det godt at være forberedt til hver en tid. Det kan man gøre på mange forskellige måder i dag, hvor dummykameraet viser sig i mængden. Det billige alternativ til et hightech overvågningssystem, som kan skræmme selv den erfarne tyv væk. Monter det på udhænget over hoveddøren, lygtepælen ved lageret eller i gården ved kontoret. Dioderne sørger for at give det autentiske look, som et kamera giver når det optager live. Køb en model med solceller og spar batterierne væk, samt få modeller med ledninger osv. for et mere autentisk og ægte look.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007