Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Elektrisk Lighter

Mangler du et lidt mere miljøvenligt alternativ til en normal lighter, kan du med fordel prøve en elektrisk lighter. Denne type lighter kan genoplades, og bruger strøm i stedet for lightergas til at tænde flammen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Elektrisk Lighter

Elektrisk lighter - Et godt alternativ til en almindelig lighter

Du kan komme ud for at din almindelige lighter kan svigte dig på et dårligt tidspunkt som fx i forbindelse med at tænde et bål, stearinlys eller andet.

Der findes et godt alternativ til en almindelig lighter i form af en elektrisk lighter der også er kendt som en e-lighter.

En elektrisk lighter er med en elektronisk ladning som du kan bruge til at tænde det, du normalt ville gøre med en almindelig lighter.

Er du blevet træt af at bruge en almindelig lighter til dagligt og vil hellere have en meget mere pålidelig lighter, så kig på vores udvalg af elektriske lightere.

Du har en god chance for at finde dig den helt rigtige elektriske lighter på siden her.

3 ting du bør overveje inden du køber en elektronisk lighter

Har du altid bare været vant til at bruge en almindelig lighter hele dit liv, og derfor har ingen kendskab til elektriske lightere, så læs videre herunder.

Vi vil bruge vores oplysninger om elektriske lightere til at hjælpe dig med dine overvejelser.

Du bliver klogere på de forskellige elektriske lightere og deres spændende funktioner der kan gøre en forskel for dig.

Vi kommer også ind på strømforbruget i de forskellige elektriske lightere, fordi der er variationer på den front.

#1 - Typer af elektrisk lightere og deres funktioner

Der er med tiden kommet flere forskellige elektriske lightere ude på markedet, og der kommer formentligt flere af dem der efterhånden skubber de almindelige lightere ude på et sidespor i en tid med fokus på miljøet.

De elektriske lightere kan købes i forskellige størrelser der alle hver især kan være i kompakte versioner der ikke tager meget plads på fx spisebordet.

Er du nostalgisk omkring brug af en gammeldags lighter, så findes der versioner af elektriske lightere der i deres design minder om de lightere som mange generationer kender dem.

Er du en grill-entusiast især om sommeren, så kan du overveje at anskaffe dig en elektrisk grill lighter der kan være meget nyttigt at bruge til grill-arbejdet udenfor.

I sidste ende er det op til at finde ud af med dig hvad slags elektronisk lighter, du vil gå efter baseret på dit behov.

Her er eksempler på de forskellige elektriske lightere der findes derude på markedet:

 • Standard elektrisk lighter. Det er standardudgaven af en elektronisk lighter der minder meget om en traditionel lighter i dens udtryk, men med den forskel er den er helt igennem elektrisk. Men vær opmærksom på at få lighteren til at fungere efter hensigten ved at holde dens spidser rene og fri for stearin og andre materialer.      
 • Elektrisk lighter med LCD display. Der findes elektriske lightere der er med et LCD display, så du fx kan se hvor meget strøm der er tilbage på den. Du kan få besked fra den, når det er tid at den skal til opladning. 
 • Elektrisk grill lighter. Den er i en kompakt størrelse der egner sig godt til grill. Den kan også være nyttig til optænding af bål og fyrværkeri. Den er med en elektronisk tænding, en justerbar flamme samt en sikring. 
 • Elektrisk lighter med flaskeåbner. Denne her udgave af en elektrisk lighter er komplet med en flaskeåbner på sig, som du kan bruge til at åbne vin, når du får gæster på besøg.
 • Fleksibel elektrisk lighter. Der findes elektrisk lightere der er med en fleksibel hals der kan være nyttigt til optænding af fx stearinlys.
 • Foldbar elektrisk lighter. Den kan være en praktisk udgave at have i din lomme eller i din taske.

Du kan læse meget mere om de forskellige elektriske lightere der findes i vores udvalg og bliv klogere på deres gode egenskaber, før du køber den elektriske lighter der passer til dit behov.

#2 - Strømforbrug på elektrisk lightere

De fleste elektriske lightere ude på markedet bruger deres integrerende genopladelige batterier som deres primære strømforbrug.

Det giver naturligvis en vis fleksibilitet i at bruge enheder der med genopladelige batterier, men der kommer altid en tid hvor de får brug for at blive genopladet, og det gælder selvfølgelig også for en elektronisk lighter.

Genopladningen af en elektrisk lighter foregår via brug af et USB oplader kabel der følger med købet af den.

En elektrisk lighter er også kendt som en USB-lighter på grund af brug af USB-opladning.

Der kan være forskel på hvor langt tid det går med genopladningen, så det er værd at have med i dine overvejelser, når du vil købe dig en elektronisk lighter.

#3 - Valg af farve til en elektronisk lighter

Du har mulighed for at købe dig en elektriske lighter i den farve der måtte passe efter din smag.

Valget af farven til din kommende elektriske lighter har naturligvis intet at gøre med dens funktioner.

Du kan vælge efter at gå en elektrisk lighter med en stilfuld farve som fx sort der passer godt ind i alle hjems indretning.

Men har du brug for at kunne finde en elektrisk lighter med det samme uden at bruge for meget tid på at lede efter, så er det værd at få fat i en udgave med en klar farve som fx rød.

Her er eksempler på de de farver en elektrisk lighter kan fås i:

 • Hvid
 • Sølv
 • Sort
 • Rød
 • Blå
 • Grøn
 • Guld

Fordele ved at have en elektrisk lighter

Der er gode fordele ved at bruge en elektronisk lighter, da du kan slippe for de problemer der ofte følger med brugen af en almindelig lighter.

En elektrisk lighter kan være noget nemmere at tænde i forhold til en almindelig lighter der kan have tendens til at den driller når du mindst venter det.

Der er stor sikkerhed ved at bruge en elektrisk lighter, og den er med børnesikring, så dine unger ikke kan bruge den.

I forbindelse med udendørsaktiviteter kan du bruge den elektriske lighter fx til dit lejrbål, selv hvis det er kraftigt blæsevejr uden af flammen går ud, mens du bruger den.

En elektrisk lighter kan også være praktisk til fx dit gaskomfur eller til din pejs.

Hvor en almindelig lighter bruger fossilt brændstof som fx gas eller benzin, så bruger en elektronisk lighter kun elektricitet.

Dermed er en elektrisk lighter mere miljøvenlig, har en lang levetid og kan oplades, når du får brug for den til dagligt.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007