Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Børnesikring

Her på siden finder du vores løsninger til at gøre diverse enheder og strømoutlets sikrer for dine børn derhjemme. Vi har fx børnesikring til stikkontakter, så du trygt kan lade de små kravle rundt derhjemme.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Børnesikring

Børnesikring - Gør huset sikkert for de mindste

Her på siden finder du vores udvalg af børnesikring til din bolig, så selv de mindste kan rende rundt uden at du skal være bange for at de får fingrene i noget de ikke må.

At forberede sig på at få børn, er mere end tremmesenge, barnevogne, og bjerge af bleer.

Selvom at nyfødte selvfølgelig ikke begynder at gå rundt med det samme, er det dog stadig fornuftigt at tage forholdsregler for at sikre både barnet og din bolig.

Det gør det også nemmere for dig at kunne arbejde med at børnesikre huset, mens dit barn ikke kan gå rundt endnu, da du stadig vil have en smule arbejdsro.

Børnesikring er essentielt da de små ikke har fornuften til at holde sig væk fra visse ting i hjemmet endnu.

Det er spændende at se dit barn vokse op og nå nye milepæle i deres liv, men med dette kommer en forhøjet nysgerrighed og lyst til at opdage, hvilket desværre også præsenterer dit barn for nye farer.

Derfor er børnesikring essentielt for dig og dine børn.

7 smarte børnesikringsapparater til dit hjem

Alle forældre bør selvfølgelig ønske det bedste for deres barn, og vil sørge for at de vokser op i et sikkert og glad hjem, men nysgerrige og energiske børn har et stort ry for at komme i alle former for ballade.

Børnesikring er heldigvis forholdsvist billigt, og det tager ikke lang tid at få børnesikret dit hjem.

#1 - Børnesikrede låse

Børnesikrede låse bruges typisk i forbindelse med kabinetter og skuffer i køkkenet, badeværelset, og andre områder, hvor børnene kan få adgang til farlige materialer og redskaber.

Børnesikrede låse kan også hjælpe dig med at undgå at børnene får muligheden for at rode i dine skuffer og kabinetter, hvor du kan gemme ting såsom medicin, rengøringskemikalier, tændstikker og lightere, samt knive og andre skarpe objekter.

For en sikkerheds skyld bør selv produkter med børnesikret indpakning holdes væk fra dine børn.

De fleste låse er nemme for voksne at installere og bruge, men robuste nok til at børn ikke kan bryde igennem.

#2 - Børnesikrede låger

Børnesikrede låger kan hjælpe med at undgå fald på trappen, og samtidigt også holde børn fra at bevæge sig ind på værelser og andre områder med eventuelt farligere redskaber.

Lågerne er også effektive til at installere til de større søskende, så de ikke skal være bange for at lillebror eller -søster bevæger sig ind på deres værelser og roder i deres ting.

Når du kigger på børnesikrede låger, er det selvfølgelig essentielt at de skal kunne holde børn ude eller inde; de skal heller ikke kunne løsne sig nemt, da børn derfor ikke vil have problemer med at trække sig fri, men du skal stadig kunne åbne og lukke den uden større besvær.

#3 - Beskyttelse til dørhåndtag og låse.

Beskyttelse til dørhåndtag og låse stopper børn i at komme ind i udvalgte lokaler, om det er dit kontor, rengørings- eller viktualieskab, eller lignende.

Denne type børnesikring kan også hjælpe med at holde dine børn væk fra ikke-børnevenlige steder.

Sørg for at beskyttelsen til dørhåndtagene er robuste og samtidigt også tillader en voksen at åbne døren hurtigt i tilfælde af en nødsituation.

#4 - Sikkerhedsnet og tremmer for vinduet

Både sikkerhedsnet og tremmer for vinduet forhindrer fald fra vinduer, balkoner, og lignende.

Denne type børnesikring skal undersøges jævnligt for at sikre sig at de er ordentligt installeret og vedligeholdt.

Du bør også undgå at åbne dit vindue mere end 10 cm, hvilket også gælder mellemrummet mellem tremmerne.

Det kan være voldsomt for nogle at have tremmer på vinduerne, men det er essentielt, hvis du bor i et lejlighedskompleks, og/eller på 1. sal eller over.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er det dog en god ide altid at have ét vindue i hvert lokale, der står frit og kan bruges som flugtrute i tilfælde af brand.

#5 - Hjørne- og kantbeskyttelse

For børn kan det ofte gå hurtigt i svingene, og det betyder at der ofte er store risikoer for at de banker ind i hjørner, eller kommer til at slå sig på kanterne.

Ved hjælp af hjørne- og kantbeskyttelse, kan de mindste nemt undgå skader fra fald mod skarpe eller hårde kanter på møbler og ildsteder.

Hvis du selv er til den klodsede side, er det kun en ekstra bonus, at du dermed også skåner dig selv fra skader ved at bumpe ind i hjørner og kanter, og lignende.

Du kan få dem både til barnehoved-højde og også til gulvet, så hverken du eller dit barn ved et uheld kommer til at slå jer.

#6 - Børnesikringsdæksler til stikkontakter

Børnesikringsdæksler beskytter dine børn mod at få stød, da de sættes på stikkontakter, og blokerer nysgerrige små børnefingre fra at kunne pille ved dem.

Dæksler til stikkontakterne beskytter børnene fra at få stød, og derfor skal du også sørge for at de ikke kan hjernes af børn, ved at sikre at de sættes godt fast; samtidigt, skal du også sørge for at de er store nok til at dine børn, hvis de i værste tilfælde får revet dem af, ikke kan kvæles i dem.

Det er dog i dag de færreste børnesikringsdæksler, der nemt kan pilles af, og de fleste er manipulationssikre.

#7 - Forankring til møbler og apparater

Møbler, fjernsyn, og andre apparater har desværre muligheden for at tippe og blive skadet på grund af nysgerrige børn, og i nogle tilfælde kan det også være at dine børn bliver skadet under det. 

Skader kan ske, når ihærdige små børn insisterer på at klatre op på, falde mod eller trække dem selv op via fjernsynsborde, hylder, bogreoler, kommoder, og lignende.

Derfor er det essentielt at du sørger for at forankre møbler og apparater, om det er stole, kaffemaskiner, bogreoler eller fjernsyn; uanset størrelsen, vil det ikke kunne undgås at både enheden og barnet vil få skrammer og skader, hvis de får fat i dem.

Derfor, for den ekstra sikkerhed, kan det anbefales at du forankrer dine møbler og enheder til enten gulvet, væggen, eller begge dele.

Dermed sikrer du at hverken dine møbler og apparater eller dit barn kommer til at lide under barnets egen nysgerrighed.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007