Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Pop Up stikkontakt

Supersmart PopUp stikdåse idéel til montering i arbejdsbordet, værkstedsbordet, arbejdsstationen eller lignende. Pop Up stikkontakter i mange farver.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Pop Up stikkontakt

Pop Up stikkontakt - Smarte stikkontakter, der kan skjules

Med en Pop Up stikkontakt bliver du fri for en række af de irritationsmomenter, der følger med at benytte flere kabler fra den samme kontakt. Med en almindelig stikdåse eller strømskinne oplever man ofte, at der er ledige udtag, som man ikke kan komme til. Med Pop Up stikkontakter fra PowerCube kan du altid bruge et af de ledige udtag. Pop Up stikkontakterne er også stilrene, og ser bedre ud, end en strømskinne, der ligger og flyder på bordet. Med disse Pop Up stikkontakter får du altså både færre ledninger, der ligger og flyder og en mere funktionel strømfordeler. Sikkerhed er noget af det allervigtigste, når det handler om elektricitet. Her må man ikke gå på kompromis, for det kan være farligt. Først og fremmest er PowerCuben mindst lige så sikker at benytte som andre stikkontakter. Pop Up stikkontakterne er bygget til at holde og er fuldt jordet. Yderligere er der børnesikring på alle stikkontakterne. Det giver en enorm ro, når man ved, at børnene ikke kan komme til skade. PowerCuberne er RoHS sikkerhedscertificerede, KEMA-KEUR certificerede og CE godkendt. Indgangsspændingen i Pop Up stikkontakterne er AC 110-240 V, og den maksimale belastning må ikke komme over 2500W, 10A.

Pop Up stikkontakt på kontoret

Du kan både få glæde af en Pop Up stikkontakt i hjemmet og på kontoret. På kontorer er der altid mange ledninger over det hele. Der er computere, kopimaskiner, elkedler, kaffemaskiner, bærbare og meget mere, der skal have strøm. Selv ved ens egen plads, kan man have brug for en strømskinne med 4-5 udtag. Når du arbejder, gider du ikke bruge tid og energi på ledninger, der optager pladsen og vikler sig ind i ting. Der er simpelthen vigtigere ting at bruge sin tid på. Et skrivebord der roder, kan være distraherende og hæmme arbejdsglæden. Til gengæld er det dejligt, når der er ryddet op, og der ikke er kabler over det hele. Pop Up stikkontakten passer til det hul, der er i mange skriveborde, og det gør den til en endnu mere diskret løsning.

Pop Up stikkontakter i hjemmet

I hjemmet er det vigtigt, at der er rart at være. Strømskinner er unægteligt pladskrævende og ikke flotte at se på. Desuden ender det ofte med, at der er ledninger alle steder. De kan enten irritere på borde, eller ligge på gulvet og udgøre en risiko for, at man falder i dem. Med Pop Up stikkontakter opnår du altså automatisk en større sikkerhed i hjemmet, fordi du ikke falder og snubler over ledningerne. Børnesikringen og det faktum at de er fuldt jordede, er også essentielt for at have et trygt og behageligt hjemmemiljø. Pop Up stikkontakter er nyskabende i den forstand, at man får et praktisk produkt, der er flot designet. Der behøver ikke være en modsætning mellem flot design, funktionalitet og holdbarhed. Det er vigtigt, at de løsninger vi benytter i vores hjem er fremtidssikrede. Derfor er Pup Up stikkontakterne meget holdbare, for i hjemmet sker der mange ting, og der er meget liv. Det kan der sagtens være, imens man finder praktiske og pæne løsninger.

avXperten fører de flotte Pop Up stikkontakter

Vi er på forkant med den teknologiske udvikling, og det er derfor, vi fører Pop Up stikkontakter. Hos avXperten er vi sikre på, at Pop Up stikkontakterne peger ind i fremtiden. Kombinationen af den praktiske løsning på problemet med en stikdåse, hvor man ikke kan bruge de ledige udtag og flot design, er genial. Det er også derfor, PowerCube vandt Reddot prisen i 2014. Det er en pris, der hylder godt design og innovation. Pup Up stikkontakterne kan stables og udvides, så du kan få alle de strømudtag, du har brug for. - Og have mulighed for at benytte dem allesammen. Husk, at du også kan være tryg i forhold til jord og børnesikring. Vi leverer altid god kvalitet med høj service til konkurrencedygtige priser. Hvis du gerne vil løse dine problemer med strømfordeling i hjemmet eller på kontoret, er Pup Up stikkontakter den rette løsning. Vi er sikre på, at du vil blive glad for din Pop Up stikkontakt, og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte vores kundeservice direkte her på siden. Du kan også se de forskellige typer af Pop Up stikkontakter, vi fører. Hvis du bestiller allerede i dag, er du snart fri for grimme og irriterende løsninger på strømfordeling.

PopUp stikkontakterne PowerCube er blevet mere og mere populære de seneste år. De har vundet priser, er børnesikrede og praktiske at benytte i hjemmet. Du kan bruge Pop Up stikkontakter de steder, hvor du gerne vil være fri for, at kablerne ligger og flyder. Du kan få Pop Up stikkontakter i mange forskellige former, farver og med forskelligt antal udtag. Pop Up stikkontakterne har et nytænkende og innovativt design, der giver hjemmet et twist. Indgangsspændingen er AC 110-240 V og den maksimale belastning på klodsen højst være 2500W, 10A.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007