Subwoofer til bil

Subwoofer til bilen er en genial måde at få lidt mere runge og bas i din musik når du kører. De kan enten stå frit fx bag i bilen, eller indbygges for at være en permanent løsning.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Subwoofer til bil

Pioneer TS-WX130DA Aktiv Subwoofer til Bil 160W
Pioneer TS-WX130DA Aktiv Subwoofer til Bil 160W
1289 DKK
Læg i kurv
Pioneer TS-WX130DA Aktiv Subwoofer til Bil 160W

Kompakt subwoofer til bil
Indbygget D-klasse forstærker

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 12. juni 2023

Subwoofer til bil - Forstærk din musik på landevejen

Vil du gerne have mulighed for at forbedre din musikoplevelse, når du sidder i bilen?

Så kan det være at du er interesseret i en subwoofer til din bil, så du kan få forbedre musikken for både dig selv og dine passagerer.

En subwoofer er en central del af et godt lydsystem, hvor den i modsætningen til almindelige højttalere, kan afspille de helt dybe lydfrekvenser som du kan finde i musik og andre lydoptagelser.

Det kan give dig mulighed for at kunne musik og lyd i høj kvalitet, når du er i bilen, om det så er på den daglige pendling på arbejdet eller hvis du skal på bilferie sydpå.

Her kan du finde et udvalg af både aktive og passive subwoofere, så du kan få lige den kvalitet af musik og lyd som du gerne vil have til din bil.

4 ting du bør overveje når du køber en subwoofer til bil

Hvis du gerne vil have en subwoofer installeret i din bil, så er der en del overvejelser du bør gøre dig, så du er sikker på at få den rette subwoofer til bilen.

Vi giver dig herunder et par overvejelser som du kan gøre dig, inden at du køber en subwoofer, så du er sikker på at få en der passer til dig.

#1 - Hvor skal subwooferen installeres?

Det første du bør overveje er, hvor du gerne vil have at din subwoofer skal installeres i bilen, da det har stor betydning for hvilken subwoofer du har brug for.

Hvis du gerne vil have subwooferen installeret direkte i bilen, så har du mulighed for at få en subwoofer i høj kvalitet, der er meget diskret og ikke fylder meget i bilen.

Du skal dog være opmærksom på at det kan kommer til at give en del arbejde, da du her selv skal til at skille og samle bilens interiør, samt lave udskæringer til subwooferen i de korrekte mål.

Vil du gerne være fri for dette arbejde, så er du nødt til at tale med en mekaniker, hvilket muligvis kan blive en dyr fornøjelse, for at få subwooferen installeret.

Hvis du ikke vil have det helt store montagearbejde, så kan du også få subwoofere til bilen der er lettere at installere.

Du kan f.eks. få subwoofere der passer til under forsæderne, hvor de ikke kommer til at fylde meget og de generelt vil være meget diskrete, men de giver også en god lydoplevelse.

Hvis du virkelig gerne vil have en kraftig subwoofer, så kan du også få modeller der passer til bagagerummet.

Denne type er stadig godt kompakt, så du mister ikke meget af pladsen i bagagerummet til subwooferen.

Alt efter hvilken type du bruger, så kan det involvere noget montage og installationsarbejde, da du gerne skal have en forbindelse til bilens radio- og lydsystem for at kunne afspille musikken.

Det kan derfor være en god ide at overveje hvor du gerne vil have subwooferen installeret henne, så du har bedre mulighed for at vælge den rette type for dine behov.

#2 - Type af subwoofer til bil

Der findes flere forskellige typer af subwoofere til bilen og det kan være vigtigt for dig at kende forskellen mellem dem.

Der findes generelt to primære typer af subwoofere: Den aktive subwoofer og den passive subwoofer.

Den aktive subwoofer kommer med en indbygget forstærker og skal derfor tilkobles en strømforbindelse for at kunne virke ordentligt.

Den giver dig dog adgang til en række mulighed for at kunne ændre i dine lydindstillinger så du kan få lige den musikoplevelse du gerne vil have.

En passiv subwoofer har ikke en forstærker installeret og skal derfor forbindes til en ekstern forstærker i form af f.eks. en bilradio.

Den kan dog være langt mere kompakt, da der ikke spildes plads på den indbyggede forstærker, så du har meget lettere ved at installere den i bilen.

Passive subwoofere er også en del billigere end aktive subwoofere af samme grund, da der ikke skal bruges nær så mange dele i produktionen.

En anden fordel ved at bruge en passiv subwoofer er, at hvis du er en stor lydentusiast, så har du mulighed for at kunne optimere din lydkvalitet, da du selv kan vælge hvilken subwoofer og forstærker at bruge sammen.

#3 - Hvor meget kraft skal subwooferen have?

Når du skal købe en subwoofer, så kan det være vigtigt for dig at overveje hvor kraftig den skal være, så du få den lydoplevelse du gerne vil have.

Her betyder kraft at jo mere Watt som subwooferen har at bruge, jo højere kan den afspille musikken der bliver ført igennem den.

For at du får den bedst mulige lydkvalitet, så er det vigtigt at din subwoofer har flere watt end den egentlig skal bruge, da der ellers er mulighed for at lyden bliver forvrænget når de dybeste lydfrekvenser bliver afspillet.

Det kan derfor være en god overvejelse at gøre dig, så du er sikker på at få en subwoofer med den kvalitet af lyd som du gerne vil have.

#4 - Subwooferens forbindelse

Det kan også være vigtigt for dig at overveje hvordan subwooferen får forbindelse til lydsystemet i bilen, da det kan have stor betydning for hvor meget monteringsarbejde du kan kommer til at stå med.

Hvis du skal have monteret en subwoofer direkte i bilen, så er du nødt til at skille paneler ad så du kan tilgå strømforbindelsen og ledningerne til radioen.

Det kan være et stort stykke arbejde, og måske noget du får brug for en bilmekaniker til at lave for dig.

Vil du hellere være fri for alt det monteringsarbejde, så kan du også få subwoofere der har bluetooth trådløs forbindelse.

Så skal du ikke til at bøvle med en hel masse ledninger, men du skal bare sikre at din bilradio kan tage imod bluetooth, hvorefter du hurtigt kan forbinde dem som om at det var en almindelige bluetooth højttaler.

Det gør det meget lettere for dig at kunne installere subwooferen, hvor du så kan få en god og høj lydkvalitet til dine lydoplevelser.

Hvis du har en bilradio der ikke har bluetooth forbindelse, så kan det være at du kan bruge en subwoofer med tilhørende USB nøgle der kan tilsluttes din bilradio også skabe forbindelse gennem den.

Det kan være et godt alternativ, hvis din bilradio ikke er meget moderne og du stadig gerne vil have fordelen af at have et godt lydsystem til bilen.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007