Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Batteri bærbar computer

Mangler du et nyt batteri til din bærbare computer, så kan du finde løsninger her. Vi tilbyder batterier som passer til diverse modeller af bærbare computere, du skal blot tjekke din model og se om den stemmer overens med det gældende batteri.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Batteri bærbar computer

Green Cell Batteri til HP EliteBook Folio - 3500mAh
Green Cell Batteri til HP EliteBook Folio - 3500mAh

Egnet til HP EliteBook Folio
God som reservebatteri

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024
Green Cell Batteri til HP - 4400mAh
Green Cell Batteri til HP - 4400mAh

Egnet til HP laptops
Med nem installation

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 8. august 2024
Green Cell Batteri til Acus Aspire - 2200mAh
Green Cell Batteri til Acus Aspire - 2200mAh

Højkvalitets laptop batteri
Reel kapacitet, pålidelighed og lange arbejdstider

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024
Green Cell Batteri til Acer Aspire E - 2200mAh
Green Cell Batteri til Acer Aspire E - 2200mAh

Miljøvenlig produktion
Passer til Acer Aspire E

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024

Batteri til Bærbar Computer - Giv computeren nyt liv

Her på siden finder du vores udvalg af batterier til bærbare computere, som kan give din bærbare computer nyt liv og kraft.

Du behøver ikke udskifte hele computeren, blot fordi din bærbare ikke kan holde på strømmen, eller for den sags skyld sende computeren til reparation.

Med et batteri til bærbar computer, kan du ofte selv skifte batteriet og give en ellers velfungerende computer nyt liv.

Du skal blot finde det rigtige batteri til din bærbare computer, og selv om det kan lyde besværligt, så er det ikke så svært.

Læs med herunder, hvor du kan finde lidt mere information om, hvad du skal kigge efter og hvordan du kan finde frem til det rigtige batteri til din computer.

3 ting du bør vide om batteri til bærbar computer

Der findes rigtig mange forskellige modeller af batterier til bærbare computere, og det kan af og til være en jungle at finde rundt i, når du skal finde et batteri til lige nøjagtig din computer.

Men det behøver ikke være så svært at komme igennem de mange modeller, du skal blot vide hvad du skal kigge efter, og det forsøger vi at hjælpe dig med herunder.

#1 - Overvej batteriets kompatibilitet med din bærbare computer

Når du begynder at opleve at computeren ikke længere holder lige så godt på strømmen, eller ikke vil tænde, kan det være tid til at skifte batteriet.

Batterier til bærbare computere har, ligesom de batterier du bruger i lommelygten, en udløbsdato, og evnen til at holde på strømmen aftager med alderen.

Det kan måske lyde svært at skulle udskifte batteriet på din bærbare computer, men på langt de fleste modeller er det ikke sværere end at udskifte batteriet i en fjernbetjening, batteriet på din bærbare computer er bare større og anderledes udformet.

Når du skal finde ud af hvilket batteri du skal bruge til din model af bærbar computer, kan du i første omgang starte med at lokalisere batteriet, oftest sidder dette under bunden af computeren og sidder fast med nogle klemmer.

Tag evt. batteriet ud af computeren og kig på det efter et modelnummer, dette nummer kan også være placeret på bagsiden af batteridækslet eller under batteriet.

Dette modelnummer kan du bruge til at fremsøge det helt rigtige batteri, samt evt. alternativer.

Der er nemlig ikke noget i vejen for at du vælger et batteri som har en højere kapacitet, og altså et større lager til at opbevare strøm, end det batteri computeren er udstyret med fra fabrikken.

Det er blot vigtigt at batteriet er udformet og har samme dimensioner som det gamle.

#2 - Levetiden på Batterier til Bærbare Computere

Når du skal vælge et nyt batteri, og du har fundet batterier med det rigtige modelnummer, kan du med fordel kigge efter om nogle af batterierne har en længere levetid end andre.

Levetiden er ofte opgjort i timer, og angiver et forventet antal aktive timer, hvor batteriet kan levere den forventede ydelse og kapacitet.

Levetiden angiver således hvor længe batteriet kan være aktivt uafbrudt 24/7, og der tages altså ikke højde for at det skal slukkes og starte op igen.

Derfor er angivelsen af et batteris levetid kun vejledende og kan altså ikke tages som en garanti, men derimod som et pejlemærke for hvor godt et batteri du kigger på.

Levetiden afhænger også i høj grad af hvor meget du bruger computeren og til hvad, du kan sammenligne det lidt med en bil, hvor du med både radio og aircondition tændt, samt to telefoner til ladning, kører med en fart på 130 km/t ofte vil bruge væsentligt mere brændstof, end hvis du kørte 80 km/t uden aircondition og radioen tændt.

Derfor jo mere batteriet belastes, jo mere kan levetiden svinge, men batterier til bærbare computere har generelt set en lang levetid, og denne kan også forlænges, hvis du vedligeholder batteriet korrekt.

#3 - Watt, Volt og Ampere Timer for Batteri til Bærbar Computer

Hvis du ønsker at dit batteri til den bærbare computer skal have en større kapacitet end dit nuværende batteri, og dermed kunne køre på batteri i længere tid ad gangen, kan du kigge i batteriets specifikationer.

Kapaciteten angives i Ampere timer, som ofte angives som AH eller mAH, og jo flere Ampere timer et batteri har, jo større er kapaciteten og jo længere driftstid vil du kunne opnå.

Men kapaciteten er ikke det eneste du kan holde øje med for også Watt timer har en betydning for hvor længe batteriet kan holde og levere strøm til den bærbare computer.

Watt timer angives som WH og er den mængde strøm som batteriet kan levere i en enkelt time, og en typisk bærbar computer bruger et sted mellem 14 og 45 Watt alt efter hvad den bruges til.

Volt angivelsen fortæller dig hvilken spænding batteriet kan levere, og det er vigtigt at denne spænding stemmer overens med det som computeren har brug for.

Hvis batteriet ikke kan levere en tilstrækkelig spænding, kan du ikke tænde din computer og leverer batteriet for høj spænding, kan du risikere at computerens dele bliver overbelastede og varme, hvilket i værste fald kan føre til skader på komponenterne.

Du kan derfor godt vælge et batteri med en større kapacitet, så længe spændingen i batteriet er den samme, som computeren kræver. 

Batterikapacitet (mAh)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Kompatibilitet
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg