BNC Adapter

BNC adapter som kan bruges til at konvertere et hunstik til et hanstik eller til at samle to BNC kabler. Du kan også finde BNC med vinkeladapter her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om BNC Adapter

BNC Samleled
 1 Anmeldelse
BNC Samleled
BNC Samleled
 1 Anmeldelse

Stiktype 2: 1x BNC Hun
Stiktype 1: 1x BNC Hun

Læs mere Varen er på lager

BNC Adapter - Få adgang til radio og TV enheder med BNC stik

Har du nogle gamle radio eller TV enheder i hjemmet, så kan det være at du har problemer med at kunne forbinde dem til nyere enheder og stik.

Her kan det være en fordel at have adgang til en BNC adapter, hvis din radio eller TV bruger BNC stik, så du har mulighed for at kunne koble dine andre enheder til den.

BNC stik bliver primært brugt i radioer, antenner, TV og lignede enheder.

En BNC adapter består af en lille enhed med to forskellige stik i hver ende, et BNC stik og en anden type stik alt efter hvilken type BNC adapter det er.

Det giver dig mulighed for at kunne koble forskellige stik til din BNC adapter, så du let og enkelt kan få dem tilkoblet din enhed med BNC stik.

På den måde kan du stadig få brugt din radio eller TV, så du ikke skal ud og investere i en helt ny radio, eller et nyt TV:

Det kan spare dig både tid og penge, da en adapter er en betydelig billigere investering end et nyt TV.

3 Ting du bør overveje når du køber en BNC Adapter

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne fortsætte med at bruge dine BNC enheder, så kan det være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at kunne få fat i den rette BNC adapter.

Det kan give dig adgang til andre og mere moderne enheder, så du kan få større glæde af dine BNC enheder, uden at skulle ud og købe en ny radio eller TV.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan gøre dig, så du har lettere ved at vurdere, hvilken type BNC adapter der bedst kan opfylde dine behov.

#1 - Typer af BNC adaptere

Du kan finde flere forskellige BNC adaptere, alt efter hvilke funktioner du har brug for til dine forbindelser.

Hvis du har en BNC enhed, som du gerne vil have forbundet med en anden, men du har problemer med at få dine kabler til at nå, så kan det være at du skal bruge en samleled adapter.

Den består af to ens BNC stik i hver ende, som du kan tilslutte til de to kabler, som du gerne vil have forbundet.

Det giver dig mulighed for at kunne forlænge dine ledninger og kabler, uden at du skal til at bøvle med at forbinde ledningerne direkte sammen.

Hvis du har en BNC ledning der ender i et hun-stik, men at du skal bruge et han-stik til din enhed, så kan du bruge et BNC til BNC adapter, hvor at du kan få den ene ende med hanstik og den anden ende med hunstik, alt efter behov.

Så kan du hurtigt få adgang til dine enheder, uden at skulle til at købe et helt nyt kabel.

Eksempler på BNC adaptere:

  • Samleled Adaptere
  • BNC til BNC adapter
  • BNC til RCA adapter
  • BNC til F-Stik adapter

Ved at bruge en BNC adapter, så kan du hurtigt forbinde dine forskellige radio og antenneenheder, så du fortsat kan høre radio eller se TV i hjemmet.

#2 - Stiktypen på BNC adapteren

Når du skal købe en BNC adapter, så bør du også undersøge hvilke stiktyper adapteren skal have, så du kan være sikker på at den passer til dine enheder.

Der findes mange BNC adapter med forskellige stik, så du har mulighed for at kunne forbinde dine enheder sammen på trods af at de ikke bruger samme stik.

Det kan f.eks. være at du gerne vil kunne tilkoble din BNC enhed til din TV-antenne, hvor du så gerne skal have en adapter med et F-stik, da det ofte bliver brugt til antenneenheder.

Eksempler på stiktyper på BNC adaptere:

  • RCA Stik
  • RG58 Stik
  • RG59 Stik
  • F-Stik
  • BNC Stik

Hvis du gerne vil have forbundet dine BNC enhed med en højttaler, så kan det være at du får brug for en adapter med RCA stik.

Det er derfor vigtigt at du undersøger dine forskellige enheder, så du kan være sikker på hvilke stiktyper, du skal have til at arbejde sammen.

På den måde kan du få fat i den rette adapter med det samme, så du undgår at begå et fejlkøb, og du kan få lov til at nyde din musik på radioen igen.

#3 - Fordele ved en BNC adapter

Ved at bruge en BNC adapter, så kan du få flere forskellige fordel, som du ellers ikke ville have til dine enheder.

For det første, så giver det dig mulighed for at kunne forbinde flere forskellige enheder til dine BNC enheder, da du hurtigt og let kan skifte mellem forskellige adaptere.

Du har også mulighed for at kunne få BNC adaptere der er guldbelagt, så du kan være sikker på at få så godt et signal som muligt.

Guld er et ædelt metal der har svært ved at reagere med andre stoffer i naturen, hvilket gør metallet resistent overfor oxidering, hvilket normalt er det der kan forværre signalet til dine enheder.

Andre metaller har lettere ved at oxidere og dermed ruster, hvilket betyder at der er mindre af stikket overflade der har direkte forbindelse til resten af stikket, og dermed forværre signalet.

Ved at investere i en adapter med guldbelagte stik, så kan du være sikker på at få en stærk og solid forbindelse mellem dine enheder, så du kan få en god billedkvalitet på dit TV eller et klart radiosignal til din radio.

Det kan derfor være en god ide at overveje, hvilke fordel du kan få ud af de forskellige typer af BNC adaptere, så du kan vælge den type, der passer til dine behov.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007