HDMI til Scart

Har din DVD eller bluray-afspiller HDMI udgang og dit fjernsyn scart? Så mangler du måske en HDMI til scart adapter fra avXperten for at komme videre.

Filtrér

Læs mere om HDMI til Scart

Hvad bruger man en HDMI til Scart adapter til?

Se en video om hvordan du tilkobler nyere elektronik med HDMI stik til et ældre fjernsyn med Scart stik.

HDMI til Scart eller S-video - HDMI til Scart adapter - Køb her

En HDMI til Scart adapter er et smart produkt, der gør det muligt at forbinde et HDMI-kabel med en enhed med en Scart-port. Adapteren er en lille boks med to separate ender hvor de to former for stik kan modtages. Inde i boksen sammenkobles de to kabelforbindelser. På den måde bliver det muligt at sende signal og lyd fra et apparat til et andet – også selvom de ikke benytter sig af samme stikporte. Denne adapter gør det muligt at forbinde HDMI med Scart, også kaldet S-video. Det gør den, fordi disse to kabeltyper er nogle af de mest brugte og populære, når det kommer til overførsel af billede og lyd imellem enheder.

Rigtigt mange computere gør brug af HDMI-stik. Det er igennem dette stik, at det er muligt at overføre informationer om skærmaktivitet, billede og lyd til andre instanser som for eksempel en projektor, en anden computer eller en skærm. Hvorvidt det kun er billede, lyd eller måske både billede og lyd som viderebringes afhænger i høj grad af typen af HDMI-stik. Mange fjernsyn, særligt apparater af lidt nyere dato, benytter også af HDMI-indgange. Er dette tilfældet med dit fjernsyn, vil du uden problemer kunne skabe en forbindelse imellem din computer og dit tv.

Hvornår opstår behovet for HDMI til Scart adapter?

Fordi mange tv-apparater arbejder med HDMI, er det langt fra sikkert, at du altid vil opleve et behov for en adapter til Scart. Men alligevel er det sådan, at du helt sikkert ofte vil støde på fjernsyn med anderledes designs. Behovet for en HDMI til Scart adapter opstår nemlig, når du støder på et fjernsyn eller apparat med en Scart-port. Scart er en anden form for forbindelsesmulighed til overførsel af billede og lyd. Imens formålet med de to kabelforbindelser er det samme, er designet altså forskelligt. Dette betyder, at et HDMI-stik ikke kan gå i en Scart-indgang. Når de to forbindelser samles i en adapterboks, fungerer signalet dog præcis, som hvis det foregik via det samme kabel.

Helt konkret opstår behovet for en adapter for HDMI til Scart, når du ønsker at sende billede og lyd fra et apparat til et andet. Typisk vil du skulle bruge denne forbindelse når du vil koble din computer til et tv, for eksempel for at se film eller serier direkte fra nettet. En sådan forbindelse er også nyttig når du vil vise billeder, projicere dit skærmbillede op under foredrag eller fremlæggelser og dele din skærm med kolleger eller venner. Via et HDMI eller Scart stik, kan du nemlig modtage knivskarpe billeder og lyd uden nogen forsinkelser. Vores HDMI til Scart adaptere er af den højest mulige kvalitet, og ved hjælp af disse vil du derfor både kunne sende og modtage signal uden forstyrrelser eller problemer med farten.

En særlig god løsning for brugere af Apple TV

Nu til dags tyr flere og flere mennesker til Apple TV, når de skal vælge deres nye fjernsynsapparat. Apple Tv excellerer nemlig når det kommer til kvalitet, design og forbindelsesmuligheder. Med et Apple TV har du nem og lynhurtig adgang til en række digitale platforme, som for eksempel Netflix, Youtube og HBO. Hvis du er den heldige ejer af et Apple TV, vil du helt sikkert kunne nikke genkendende til de mange roser, som dette apparat konstant modtager. Dog er problemet med Apple Tv, at det kun har en port til HDMI. Vil du udnytte TV’ets fremragende muligheder for forbindelse med nettet i forbindelse med tilkobling til et andet TV eller skærm, kan der derfor opstå problemer.

En HDMI til Scart Adapter fungerer rigtig godt i forbindelse med tilkoblingen af et Apple TV til et andet lignende apparat. Her løses problemet med den manglende Scart-port nemlig lynhurtigt via adapter-boksen. Er du bruger af Apple TV, kan du altså med fordel anskaffe dig en af vores HDMI til S-video adaptere allerede nu.

Hav din HDMI til Scart adapter med på farten

For dig der primært ønsker at bruge din adapter til at sende billede og lyd fra et fjernsyn til et andet, kan du fint opbevare din nye adapter derhjemme. Er du derimod typen, som ofte har brug for at forbinde din computer med andre enheder, er det en god idé altid at have en HDMI til Scart adapter med i tasken. Med det væld af forskellige apparater der findes derude, vil du nemlig ofte opleve, at du møder enheder med en anderledes port end din egen computers. Dette gælder særligt i situationer hvor du underviser eller holder foredrag langt væk hjemmefra. Heldigvis er alle vores adaptere små og vejer ikke særligt meget, og de kan nemt være i kufferten eller i rygsækken når du er på farten.

Du vil ofte komme til at stå i en situation, hvor du skal forbinde to apparater, der ikke har de samme stik-porte. Dette er særligt et problem i forbindelse med HDMI og Scart stik. Disse stik tjener samme funktion, men ser ikke ens ud. HDMI og Scart bruges til at overføre lyd og billede fra for eksempel en computer til et TV eller fra et TV til et andet. For at løse problemet med forbindelse imellem disse to kabeltyper, kan du passende benytte dig af vores smarte HDMI til Scart adaptere. Disse adaptere forbinder de to typer af stik, og sørger for et lynhurtigt og effektivt signal.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007