Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Spændingstester

Med en spændingstester kan du nemmere måle og kontrollere den strøm som løber igennem diverse elektroniske enheder, fx til elektriker arbejde, så du er sikker på at der ikke løber strøm igennem et kabel du skal arbejde på.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Spændingstester

Elma (2100X) Spændingstester inkl. AAA batterier
Elma (2100X) Spændingstester inkl. AAA batterier

Automatisk selvtest funktion
Automatisk tænd/sluk

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Elma (2000X) Spændingstester
Elma (2000X) Spændingstester

Automatisk selvtest funktion
Automatisk tænd/sluk

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Elma (1500B) Spændingstester
1 Anmeldelser
Elma (1500B) Spændingstester
1 Anmeldelser

Gennemgangstest med både akustisk og optisk indikering
Skifter automatisk imellem de forskellige funktioner

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Elma (X One) Spændingstester inkl. AAA batterier
1789 DKK
Læg i kurv
Elma (X One) Spændingstester inkl. AAA batterier

Komplet med taske, batterier,prøveledninger og vejledning
Indbygget kraftig lommelygte

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024

Spændingstester - Et godt værktøj til at kontrollering af elektrisk spænding

En spændingstester er et måleinstrument der bliver brugt til at kontrollere strøm gennem fx et batteri, et kredsløb eller en stikkontakt.

En spændingstester bliver tit brugt af de professionelle elektrikere, så de kender til strømmen i fx et kredsløb, så de ved besked om det i forvejen, før de begynder at arbejde på det.

Arbejder du som en elektriker til dagligt og mangler en helt ny spændingstester til din værktøjskasse, så brug endelig tiden her på at kigge på vores spændende udvalg af spændingstestere.

Der er god garanti for at du finder lige den rette spændingstester, så du kan udføre dit arbejde på fornuftigt vis og undgå stød.

3 ting du bør overveje inden du køber en spændingstester

Er det lang tid siden, du sidst har haft behov for at købe dig en ny spændingstester og du er dermed noget usikker på det nuværende marked indenfor spændingstestere, så bare rolig.

Vi har herunder samlet en række af nyttige oplysninger om spændingstestere, så du kan være sikker på at købe dig den helt rigtige spændingstester du står og mangler til dit arbejde.

Vi kan gøre dig klogere på de mange typer af spændingstestere der findes ude på markedet og fortælle dig om deres gode egenskaber, de besidder.

Vi kommer eksempelvis ind på deres forskellige størrelser og deres strømforbrug.

#1 - Typer af spændingstestere og deres egenskaber

Der findes mange former for spændingstestere ude på markedet, og det kan være lidt uoverskueligt at skulle vælge den helt rette.

Alle spændingstestere er udviklet med henblik på at yde stor sikkerhed før du begynder at arbejde med fx elinstallationer, da vi alle ved hvor usikkert det kan være at arbejde med elektricitet.

De mange spændingstestere måler strøm på forskelligt vis, hvilket hænger sammen med den måde de hver især er blevet skabt på.

Hvis du som elektriker søger efter en nyttig og komplet løsning til dit travle arbejde, så kunne det være godt for dig med en polsøger, der kombinerer en skruetrækker og en spændingstester i en og samme ting.

Her er eksempler på de mange forskellige spændingstestere og deres smarte egenskaber:

  • Standard spændingstester. Det er den udgave af spændingstestere der tit bliver brugt til at undersøge strømmen på diverse elinstallationer. De fleste standard spændingstestere kan måle både AC og DC spænding med stor præcision. En standard spændingstester har spændingsindikering der fx tæller 12, 24, 50, 120, 400 og 690 V.
  • Digital spændingstester. Denne her type af en spændingstester kan bruges til at se strømmen i diverse stikkontakter og kan fx måle 12-250 volt. En digital spændingstester er med et lille display der kort og kontant giver dig den præcise oplysning om hvor meget volt der er i en stikkontakt.
  • Polsøger. Det er en skruetrækker med indbygget spændingstester og er ofte en kombineret løsning der bruges af elektrikere. For at bruge den til at måle strøm, så skal du bare røre den lille metalplade på skruetrækkerens håndtag. Der er en lille neonlampe på den og jo mere den lyser, jo højere er den testede spænding.
  • Berøringsfri spændingstester. Den her udgave af en spændingstester er udstyret med biplyde. Den er også med et grønt lyssignal for selvtest og et rødt lyssignal ved indikation af spændingsførende kredse - altså ikke-skærmede ledere. Du har også mulighed for at have spændingstesteren i lydløs tilstand. Den er ofte med en indbygget LED-lommelygte og med clips, så du kan hænge den på din værktøjstaske eller i lommen.
  • Spændingstester til bil. Den egner sig til at arbejde med biler, når du vil kontrollere tændingsgnisten uden demontering af din bils tændrør. Spændingstesteren kan tilsluttes mellem tændrøret og tændkablet.
  • Spændingstesterpen. Den er den mest kompakte udgave af en spændingstester og er med til at udføre berøringsfri kontrol af spændinger i diverse kabler, stikforbindelser, lampefatninger og sikringer.
  • Spændingstester USB-A. Den kan bruges til at måle spændinger på forskelligt IT-udstyr der er med USB porte. Den er plug and play-funktion og er med en indbygget LED-indikator der måler både ampere og volt på samme tid. Den er meget kompakt og nem at have i en taske.

Det kan være en god idé for dig at kigge godt og grundigt på vores udvalg af spændingstestere og laver noget konkret research på dem hver især om fx spændingsindikering, teststrøm, kaplingsklasse og meget mere.

På den måde er du sikker på at kunne foretage dig det rigtige køb af en ny spændingstester.

#2 - Størrelser på spændingstestere

Da der findes forskellige spændingstestere i mange typer, så fås de i mange varierende størrelser.

De er ofte i kompakte størrelser, så de tager ikke meget i værktøjskasser i alt almindelighed.

Men har du i forvejen en masse slags værktøj i din værktøjskasse, så er det nok at tænke på en spændingstester med en meget mere kompakt størrelse, så der er plads til den.

Men det er i sidste ende dit valg at træffe, før du laver et køb af en ny spændingstester.

Du kan se på de spændingstestere vi har på vores side og undersøge deres størrelser hver især.

#3 - Strømforbrug på spændingstestere

Spændingstestere bruger for det meste batterier som deres strømforsyning.

Nogle af spændingstestere er med medfølgende batterier, mens andre udgaver af dem må du selv købe separate batterier til, så du kan komme i gang med at bruge din kommende spændingstester.

De typer af batterier der bruges til spændingstestere er tit:

Du kan på vores udvalg af spændingstestere og se nærmere på hvad de bruger af batterityper, så du er bekendt med det i forvejen.

Fordelen ved at have en spændingstester

Det at arbejde med strøm kan være farligt hvis du kaster ud i at rode med det uden at have noget forhåndsviden om det i forvejen.

Du kan i værste tilfælde få stød, hvilket kan være farligt i mange tilfælde.

Derfor frarådes det i allerhøjeste grad at rode med elinstallationer uden faglig viden.

Arbejder du professionelt med især store og omfattende elinstallationer, så er det med at anskaffe dig en spændingstester.

Med den kan du måle spændingerne på elinstallationer, så du ved hvor meget strøm der er i dem.

På den måde ved du om deres strøm, før du begynder at arbejde på dem.

Produkttype
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007