Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Vægscanner

Med en vægscanner slipper du for at bore i rør, ledninger og andet gemt bag væggen. Denne type værktøj er næsten uundværlig, så du ved præcist hvor det er sikkert at bore i din væg.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Vægscanner

Vægscanner - Til scanning efter ledninger og andet i vægge

Det er de færreste husejere der ved at hvor deres hjems vandrør, ledninger og lægter er gemt inde i væggene.

Så i tilfælde af hvis du en dag skal bore i dine vægge i forbindelse med noget gør-det-selv arbejde, så er det nok en god idé at overveje at få fat i en vægscanner til din værktøjskasse.

For en vægscanner er et nyttigt måleinstrument til at fortælle dig med et enkelt “bip” at der gemmer sig noget ind bag væggen, som du skal tage højde inden du foretager dig en boring.

Er en vægscanner lige den løsning du står og mangler, før du går videre med at bore i dine vægge, så det er med at se på vores udvalg af vægscannere på siden her.

Du har en god chance for at undgå uheldige situationer med dine vægge med et køb af en vægscanner.

Nogle ting du bør overveje inden du køber en vægscanner

Er du ikke vant til at gøre ting selv med hensyn til gør-det-selv arbejde og er dermed ikke bekendt med hvad en vægscanner kan gøre for dig, så er det med at følge med herunder.

For vi har sammensat en god guide om vægscannere til dig, så du kan blive klogere på dem, før du kaster dig ud i at købe dig lige den rette vægscanner som kan hjælpe dig på simpelt og effektivt vis.

Du bliver gjort klogere i de forskellige typer af vægscannere der findes ude på markedet og om de gode funktioner de hver især besidder og om deres strømforbrug.

#1 - Typer af vægscannere og deres funktioner

Der er med tiden blevet udviklet mange forskellige vægscannere, og det er gjort på baggrund af de forskellige ting der kan gemme sig bag vægge som fx ledninger og vandrør.

De findes i mange størrelser og det er tit i kompakte versioner, så de ikke fylder meget i en værktøjskasse.

Du kan købe dig en vægscanner i forskellige klare farver, så du har nemmere ved at spotte den i din værktøjskasse, men selve farvevalget har intet med funktionerne på en vægscanner at gøre med.

Her er tit de farver som de diverse vægscannere fås i:

  • Gul
  • Blå
  • Grøn
  • Rød

Det kan også variere med størrelsen af displayet på en vægscanner, og det er alt afhængigt af hvad den giver dig mulighed for at se bag væggene.

Føler dig mest tryg med at kunne have et overskueligt overblik, når du skal til at bruge en vægscanner i hjemmet, så er det kun en god idé for dig at gå efter en udgave med et stort display der kan fortælle dig alt.

Har du behov for at være ekstra sikker på de ledninger der måtte gemme sig bag dit hjems vægge, så vil det oplagt med et køb af en vægscanner der også er kendt som en multiscanner da den også kan måle strøm, fordi den har en spændingsindikering.

Her er eksempler på nogle af de funktioner der ofte går igen i en vægscanner:

  • LCD display. Denne funktion er afgjort en vigtig del i alle forskellige vægscannere, da displayet er med til at fortælle dig hvad vægscanneren har scannet og opdaget, så du ved præcis besked om indholdet bag dit hjems vægge. Nogle af vægscannernes display kan ligefrem komme frem med logoer, som fx hvis den opdager lægter af træ, så popper der et trælægte-logo frem. Der er så mange brugervenlige displays på samtidige vægscannere på markedet, så du kan være sikker og tryg med de scanninger, du foretager dig.
  • Søgedybde. Der kan være meget forskel på søgedybden på de diverse vægscannere, hvilket er værd at have med i dine overvejelser i forbindelse med et køb af en vægscanner. Er du fx bekendt med at dine vægge i hjemmet er ret rummelige, så er det med at gå efter en vægscanner med en god og grundig søgedybde. På den måde er du mest sikker på at den kan foretage gode søgninger ind bag væggene.
  • Spændingsindikering. Det er ofte multiudgaven af en vægscanner der har den nyttige spændingsindikerings-funktion. Med denne funktion kan du blive advaret i tilfælde af hvis der er farlig spænding i den væg, du scanner. Frem på displayet vil den komme frem med et tydeligt tegn, så du ved besked om det med det samme.
  • Sensor. Alle vægscannere er med en indbygget sensor der kan finde metal, træ og ledninger inde bag en væg.

Vi kan kun anbefale at du sætter god tid af til at blive klogere på vores udvalg af vægscannere og undersøger deres tekniske specifikationer godt og grundigt, inden du køber dig en vægscanner.

#2 - Strømforbrug i vægscannere

Da en vægscanner er et lille apparat, så bruger den ofte batterier som dens primære strømforsyning.

Der findes dog de vægscannere med indbygget batteri som også med en tilhørende oplader, hvis vægscanneren trænger til at blive ladt op, før den kan bruges til at gøre sit arbejde.

Nogle vægscannere er med medfølgende batterier, mens med de andre udgaver må du købe separate batterier til, så du kan få liv i vægscanneren med det samme.

De typer af batterier der bruges til vægscannere er ofte:

På de vægscannere vi har på vores side kan du se nærmere om hvad de bruger af batterityper, så du ved besked om det på forhånd.

Fordelen ved at have en vægscanner

Hvis du vil undgå dyre problemer og ulykker der kan risikere at opstå under boring i dine vægge, så kan det være en stor fordel for dig at få investeret i en vægscanner.

For du kan umuligt vide i forvejen hvad der måtte gemme sig i bag væggene, især hvis det er et nyt hus du er flyttet ind i uden nogen nærmere kendskab til selve huset.

Borer du fx lige ind i noget armeringsjern, som gør det umuligt for dig at bore et dybt hul, så får du problemer med at komme videre.

I værste tilfælde kan du komme til at bore lige ind i et elkabel eller et vandrør og forårsage skader der kan blive dyrt for din pengepung.

Du kan altså undgå den slags skader ved at bruge en vægscanner på forhånd, så du ved nærmere besked om indholdet bag husets vægge, inden du bruger din boremaskine.

Så ved du hvor du skal bore og hvor du absolut ikke skal bore.

Brand
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007