iPhone tilbehør

Alt i iPhone tilbehør. Alt hvad der behøves til at beskytte, tilslutte, afspille og anvende iPhone. iPhone oplader, Cover til iPhone, iPhone kabler

Læs mere om iPhone tilbehør

Alt du har brug for til din iPhone

Markedet for iPhone tilbehør er enormt. Der er næsten ingen grænser for hvad du kan få af tilbehør til din iPhone, hvilket inkludere alt lige fra cover til bilholder over armbånd, ladere, kabler og docks. Vi fører et bredt udvalg af iPhone tilbehør, der spænder lige fra det praktiske til ting du måske slet ikke har overvejet før.

Tag en rundtur i vores univers af iPhone tilbehør og se hvad du kan finde af finurligt og uundværligt tilbehør til netop din iPhone.

Stort udvalg af covers

Under Covers finder du forskellige typer covers til de forskellige generationer af iPhone, både backcover, etuier, bumpere og vandtætte covers. Du kan få etuier med plads til dine plastikkort, gummi covers der beskytter din iPhone hvis den skulle falde på gulvet, og mange andre typer covers, der hjælper til med at beskytte din telefon på bedst mulige vis.

Bilholdere for større fleksibilitet og funktionalitet

Under Bilholdere kan du finde forskellige typer telefonholdere til bilen, som enten kan monteres i luftkanalens gitter eller på forruden via en sugekop. Du kan også få en holder med magnet, som ikke fylder meget.
Selv om disse bilholdere står under iPhone tilbehør, kan du også godt benytte dem til andre mobiltelefoner.
Det er så afgjort en fordel at benytte en bilholder til din telefon, da du så lovligt kan tale i telefon mens du kører.

Armbånd til løbeturen

Hører du til det løbende folk, og kan du godt lide at høre musik mens du løber, så kan du jo nemt benytte din mobiltelefon, men det kan være lidt bøvlet at skulle rende rundt med den i lommen eller i hånden. Derfor kan du købe et armbånd, så du kan spænde telefonen fast omkring armen eller håndleddet, og så har du den lige ved hånden hele tiden. Det gør det langt nemmere at løbe med din iPhone.

Ladere til din iPhone

Når du køber en iPhone følger der naturligvis en lader med, men den kan jo gå i stykker, og så skal du bruge en ny. Vi fører ladere til de fleste iPhones, der er udstyret med den rette teknik, så din telefon ikke er oceaner af tid om at lade op.

Du kan også få billadere, så du kan oplade din iPhone mens du kører til og fra arbejde. Bruger du den f.eks. som GPS, så er det en god ide at der er strøm på, for det tærer meget på batteritiden, hvis din iPhone er tændt hele tiden.

Diverse Apple kabler

Under kabler finder du mange forskellige typer iPhone kabler, der kan benyttes til både lyd, opladning og overførsel af data til f.eks. din iPad eller Macbook.

Vi fører både almindelige lydkabler og Lightning kabler og Lightning adaptere, der kan benyttes af alle nyere iPhone.

SIM kort

Under SIM kort finder du forskellige typer SIM kort adaptere, der kan hjælpe dig til at få dit SIM kort placeret korrekt. Nogle udbydere har mindre SIM-kort end dem iPhone bruger. Har du f.eks. fået et micro SIM-kort fra din udbyder uden at der følger en adapter med, så kan det være svært at få det indpasset i en ældre iPhone, der bruger et almindeligt SIM kort.

Du kan også få en SIM kort klipper, der kan hjælpe dig med at ændre på størrelsen af dit SIM kort, hvis du f.eks. har købt en nyere iPhone, der kun har plads til et micro eller et nano SIM kort, og din gamle iPhone bruger et almindeligt SIM kort.
Ved at bruge en SIM kort klipper, kan du klippe dit SIM kort til, så det passer i den nye telefon.

Beskyttelsesfilm for større sikkerhed

Her finder du også beskyttelsesfilm til din iPhone, så du kan undgå ridser i glasset. En beskyttelsesfilm kan være medvirkende til at din iPhone heller ikke får revner, hvis den falder på gulvet. Beskyttelsesfilmen beskytter også din iPhone imod fedtede fingeraftryk, der gør at du hele tiden skal pudse din skærm for at kunne se hvad der står.

Docks for smart opladning

Under Docks finder du forskellige muligheder for at stille din iPhone op, så du kan se skærmen uden at telefonen skal ligge ned, eller stå usikkert op af et eller andet. Du kan få både holdere og højtaler docks til din iPhone.
En højtaler doc gør at du kan høre din musik uden at skulle til at bøvle med ledninger til din forstærker eller anlæg. Du sætter simpelthen din iPhone ned i docken, og så har du en ekstern højtaler, så du kan dele din musik med andre.

Andet spændende tilbehør

Under Andet finder du forskelligt tilbehør til din iPhone, bl.a. en touchpen, værktøjssæt, mobilholdere til stikkontakter, ekstra batterier, som du kan tilslutte til din iPhone og dermed give den længere funktionstid.
Du kan også få en FM-transmitter, der omdanner musikken på din telefon til et FM signal, som din radio kan opfange og dermed afspille.
Hvad med noget ekstra hukommelse? Du kan få iDiskk, som kan tilsluttes direkte til din iPhone via dets Lightning stik, så du kan overføre billeder, videoer og andre filer fra din iPhone for at give mere plads.
Cykler du meget, så er det lidt bøvlet hvis du skal rode rundt i din lomme for at finde telefonen. I stedet kan du købe en cykelholder, som du kan montere på styret af din cykel, og så har du fuld adgang til din telefon undervejs uden at du skal stoppe for at fiske telefonen op af lommen.
I de kolde måneder kan det være lidt af en prøvelse at betjene din iPhone hvis det er godt koldt uden for. Så skal du af med handskerne hele tiden for at benytte din telefon. Der er heldigvis hjælp at hente igennem en touch handske, der giver dig mulighed for at betjene din iPhone uden at skulle tage handskerne af.

Disse handsker kan naturligvis også bruges til andre berøringsfølsomme telefoner. Så kan du bare taste løs uden at få kolde fingre.

Har du en iPhone, så kan du nemt gå hen og få brug for tilbehør såsom covers, bilholdere, armbånd, ladere, kabler eller beskyttelsesfilm. Det kan gøre din hverdag med din iPhone nemmere. Du kan, f.eks. købe et ekstra kabel, som du kan have liggende i tasken, eller på arbejdet, så du ikke hele tiden skal huske at tage det med. Du kan købe beskyttelsesfilm, så glasset på din telefon ikke bliver ridset eller ødelagt, eller et armbånd, så du kan have telefonen lige ved hånden når du er ude og løbe. Mulighederne er uendelige.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007